icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
26. máj 2011

@zuzanockamt a cim kadecim? ja fakt momentalne nemam na vyber, ak nespi v kociku a nema svetlu chvilku tak jaci ako pavian 😖 ...inak ja som dnes mala to ergo asi 2 hodiny a nic ma nebolelo, Tobi ma ale len 8,5 kg priblizne

leomami
26. máj 2011

@gumimaci super foto aj u nás je jedenie velká sranda 😀 😀

zuzanockamt
26. máj 2011

@hobit tak hlavne s tym, ze si znici chrbticu, bude nesamostatny, naviazany na mna, nebude chciet kocik, ze bude lenivy a take bludy 😝 ... isty cas sa bal ludi, ale to bolo normalne vyvinove obdobie, deti tym prechdzaju zvycajne vo 8.mesiaci a nas jurko to mal v 6.mesiaci a teraz v pohode sa uz aj usmieval na poistovaka, ked som bola robit PZP na motorku tento tyzden ... pohybovo je na tom normalne ... nie je taky extra sikovny ako synovec, ktory v jeho veku uz stal a chodil za ruky, ale to nevadi ... jurko bude mat okolo 10 kg a tiez nemam problem s dlhsim nosenim, ale ja uz nosim len, ked idem k lekarke, na urady a do obchodov sama, inak je v kociku, obcas tam ponervaci, ale je to uz lepsie ako byvalo

leomami
26. máj 2011

@hobit nooo tak máme rovnaké pavianovské obdobie 😝 mne malý síce v kočíku vydrží,nie dlho,ale ked ma nevidí a stačí že som v inej izbe - no koniec sveta 😀 😀 😀 ja volím môj "ergo" bok a vláááčim ho na rukách...

hobit
26. máj 2011

@zuzanockamt ok, tak pojdem podla ceny, idem hladat v bazariku 🙂
@leomami no ergo bok je fajn, ale len na chvilu a ked nepotrebujes ruky 😀

leomami
27. máj 2011

Dobréé ránko 😉 😉 @hobit no ved to..sme včera tak boli na nákup a som teraz ako dolááámaná...čo som krpca nosila na rukách.. 😒 😒

zuzanockamt
27. máj 2011

@elixia po dnesnej noci musim konstatovat, ze velmi dobra nocna plienka je aj bambusova nohavickova LL ... neviem, ci ju mas, ale ja som fakt spokojna ... je lepsia ako bum hugger ... okrem tych 2 vkladaciek, co obsahuje som mu tam dala este 1 bavlneny stvorec, lebo nas jurko cika ako polievacie auto a vydrzala 10 hodin

lenkaff
27. máj 2011

Inak baby davate kase mliecne alebo nemliecne, lenbo ja som zatial davala nemliecne ale uz chcem asi davat mliecne, lebo mliecka uz cez den tak vela nepapa, ked uz papa tri prikrmy a vodicky vela vypije cez den. Tak som myslela, ze aby mal dost mlieka a kupila som mliecne kase.
A ked davate kase z obchodu, davate rozne znacky alebo sa drzite jednej?? V týchto veciach nemam jasno.

elixia
27. máj 2011

@zuzanockamt mam LL,ale bambusovu nie..super 🙂

gumimaci
27. máj 2011

Ahojte,
@hobit ako bolo na kurze? Uz viete kde ho dokoncite? Lebo mne este nedal nik vediet kam a kedy mam ist na nahradny...

gumimaci
27. máj 2011

Dievcata,
u nas je ostatne dni najvacsia zabava vstavat v postielke a machrovat, ze sa dokaze udrzat na jednej ruke a tak sa nadchne z toho niekedy, ze pusti obe a potom capne na zadok 🙄 😀 Inak stale sa viac plazi, ako stvornozkuje, na 4 spravi iba par "krockov" a dalej sa hrame na vojaka Ryana 😀 2x denne vysavam 🙄 to by clovek neveril, kolko bordelu sa na neho dokaze nalepit.

lukra
27. máj 2011

@gumimaci ten je ale sikovnicek 🙂 skusa co sa len da, vsak? Kdeze su tie malinke babenka. 😉

lukra
27. máj 2011

Lucka uz zacala par dni podstrkovat nozicky pod seba, tak sa tiez pomaly zaradujeme k stvornozkovym... 😵 Ale ona je tiez ako hadik, oblukom sa prehodi dopredu a lezieee...

estterka
27. máj 2011

ahojte, mame 11,48 kg 😀 😎

lukra
27. máj 2011

@lenkaff ja davam malej uz mliecne kase tiez. Ona vsak vôbec nechce ovocie, neviem, skusame, ale stale bieda 😒
Inak najradsej davam Hami, lebo sunarka sa mi zda taka zrnnata...A s tou vodickou, to veru este nedavam, ked je nepokojna tak nakojim. No v tych úpekoch by som uz aj dala...

gumimaci
27. máj 2011

@lukra NO.... normalne som vycerpana niekedy. muz robi teraz casto do vecera, som snim stale sama. uz som mu povedala, ze mu krpca zbalim aspon nas pol dna nech si ho zoberie do prace 😀

elixia
27. máj 2011

@gumimaci u nas sa takto vstava uz vsade - stol,stolicka,gauc,linka,mamina noha...cokolvek 🙂
@lukra veruze,aj ja som si uz povzdychla,ze kde je to male,sice urevane,ale aspon som nemusela striehnut aby sa niekde neprizabil...vcera dal hlavicku dole schodom,jedinym co mame v byte...

gumimaci
27. máj 2011

@elixia ale aj to, gauc, stolicka, moja noha 😀 ale najlepsie mu to ide v tej postielke. oni tie deti su nejake moc sikovne, tiez som jak sup a striehnem. nam zas vcera vyskocil z postielky- doslova. Nemali sme rost na tom najnizsom stupni este, on sa neviem ako na rukach vytiahol a spravil kotrmelec 😲 esteze do makkeho... ☹ kamaratkin syn si takto v 8 mesiacoch zlomil ruku a sesternicin zas v 11 nohu, ked na seba stiahol reprak 😖

gumimaci
27. máj 2011

@elixia a nic sa Riskovi nestalo? bolo vela placu? Ondrej sa iba otrepal, kukol kde je a fungoval dalej. no kamikadze mame... ja som si potom musela dat stamprlu

zuzanockamt
27. máj 2011

@elixia
@gumimaci nezavidim vam teda ... to mate take neriadene strely ako moja sestra, pockajte, ked vam zacnu chodit 😀 ... ja som taka rada, ze jurko je pokojny, normalne ho necham na posteli a stiham odbehnut aj plienku zaniest do kupelne alebo avivaz naliat do pracky 🙂 ... no ale zase kuplenu mam par krokov od postele 😀

gumimaci
27. máj 2011

@zuzanockamt tak to bud naozaj rada! ja ked idem dat do pracky, tak tam vsetko hadzem s hlavou vystrcenou zo dveri 😀

zuzanockamt
27. máj 2011

@gumimaci tak to aj ja 😀 ... pre istotu ... ale keby bol jurko taky divy, tak by som sa zblaznila asi za cely den, kedze som od rana do vecera sama denno-denne ... MM pride z prace, prezlecie sa a odchadza k autu a pride az vecer okolo deviatej ... malokedy je to inak .... to ked je doma, tak normalne oslavujem 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
27. máj 2011

@stvura sak si nadavam, ze sme ju nedali skor, a vcera som mojmu hovorila, leziac spolu na posteli, ze ten rost by sme mali znizit, a zrazu bol krpec pri nas...

elixia
27. máj 2011

@gumimaci nastastie nestalo,zachytila som ho tesne predtym,akoby bol urobil kotrmelec..ale krv mi stuhla v zilach,ti poviem.

@zuzanockamt no ja ho na posteli nemozem nechat ani sekundu uz...rano som ho len zachytila za nohy. Fakt sa tes z pokojneho babatka 🙂 Ani nechcem vediet,co to bude,ked zacne behat...koniec mi uz nacisto potom 😀
My mame pracku nastastie v kuchyni,celkom prakticke sa mi to teraz zda 😀 Ja ho inak beriem so sebou aj ked idem na WCko, necham otvorene dvere a posadim ho na chodbu..

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
27. máj 2011

@elixia ja ho tiez nemozem nechat neviem ako dlho sameho na posteli, lebo by mi tiez zletel dole, ale chvilu tam vydrzi ... ja ho na zem posadit nemozem, lebo jemu sa sediet nechce, zvykne ho hodit do zadu a to by zle dopadlo

lukra
28. máj 2011

@gumimaci to verim, stale sledovat, aby sa neudrel...ale kazdopadne byt 24h v dispozicii je tiez unavujuce a treba obcas vypnut...len nie vzdy sa to da 😒 poznam

lukra
28. máj 2011

@elixia no s tym padom dole schodmi, to je na mrtvicu... 😝 schodov sa bojim, i ked nezabranim, aby tam nesli na poschodie. Paradox, moj Adamko doteraz nepadol, ale po 2r. na nich vymysla - skace, zdviha predmety co mu padnu nizsie, tak cakam take kotrmelce. Ked sme boli mali - mam 3 bratov tak sme sa z poschodia pustali na matracoch, ale to bola zabava 🙂 a ja teraz trpnem, ze?

elixia
28. máj 2011

@lukra no to aj vasa mama mala iste radost 😀 Az teraz vidime,preco sa o nas mamy bali a preco nam kadeco zakazovali,nie? Myslim,ze neexistuje horsi strach ako ten o svoje dieta...