♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ano som
Ahojte cicky ako sa máme? Ja nemôžem spať tak píšem 😵
Anarida ahoj. A ty si na tej Floride uz?
silvi pýtam sa lebo aj pochádzam z TT 😉
ahoj anarida tak sa pochval ako dovolenkuješ ?? 😀
andullinka ahoj áno už dovolenkujemeeee 😵
Jééj vy už viete pohlavie? 😵 ako tooo?
agentkak ahojkaj micka super nám je úžasne teplo voda 😵 😵 slno super si užívame škoda,že nemôžem ukázať fotky ☹
anarida ano, vieme uz ze to bude dievcatko 😉 Bola som v Genetone pred 2 tyzdnami 🙂
a ako si prezila ten dlhy let? Vsetko v poriadku?
Tak si to tam poriadne uzite a oddychni si!
andullinka tak to je super 😵 neviem či si už v tabuľke? Keď prídeme na Slovensko zmením to tvoje poličko na rúžové už sa teším 😵 😵 😀
Ja som ten let v pohode prežila 😵 Aj dievčata Ema hneď zaspala Miške som čítala rozprávočku 🙂
Ďakujeme užijeme 😉 😵
Jasne, mozes mi to tam zmenit, len akurat na mene sa akosi nevieme zatial zhodnut 😀
No tak to si ma fakt potesila, ze let prebehol v pohodicke... a dokedy tam budete?
To je otázne aj pre nás,že dokedy tu budeme.Je tu tak úžasne,že rozmýšľam nad kúpov nejakeho domu alebo bytu tu a ísť sem na stálo alebo len tak keď budeme mať chuť 😵
Ja tu mám kamarátku a v jej štvrti predávajú akurát domček tak rozmýšľame,že sa pôjdeme naň pozrieť 😵
A aké mená zatiaľ vedú?My no teda ja som už mena vybrala aj pre chlapca a aj pre dievča len ak budu náhodov dve baby alebo dvaja chlapci tak domyslíme ešte 🙂 😵
No fakt tam musi byt uzasne, aj kamoska sa tam chysta v juny na mesiac... ja by som tam hned prijala taky domcek na prazdniny 🙂 A to mate super, ze tam mozte zostat, kolko chcete 😎
No ja by som chcela Nelku, ale mm nechce o tom mene ani pocut ☹ Tak potom mozno este Lenka...
Jaj no to som zvedava ake pohlavie to bude u vas. Chcela by si aj chlapceka? A uz vies ze budu dvojvajecne?
Ja si neviem ani len predstaviť chlapčeka 😅 najradšej by som mala baby ale hlavne nech sú obe detičky zdravé a veľke herečky tiež 😵 To je pre mňa najkrajší dar 🙂 Nemám 100 % ,že sú dvojvaječne ale na 50% áno lebo jedno je o dosť menšie tak to vyzerá tak,že to druhé sa nám podarilo o pár týždňov neskôr 😅
Ja keď som po Emke bola ešte tehotná čo som to potratila tak som strašne chcela dať meno Nelly Sofia 😵
NO ale aj tak rychlo ste to stihli, ked ma Emka len rocik a mesiac 🙂 Tak Vam bude veselo so 4 detickami 😀
Moj mm chce nejake klasicke slovenske meno, tak som zvedava co za toho polroka vymysli a nacom sa nakoniec zhodneme 😀
Ahojte. Kedy ste oznamili rodine ze ste tehotne???
Ahojte 🙂 majinka ... my sme to povedali v 6 tt 🙂 rodicom na obidvoch stranach
andullinka je veľmi veľa pekných mien 😉 Mňe sa z tých Slovenských páči napríklad Barborka , Nikolka ,Ninka , Simonka , Martinka je ich veľmi veľa 😵 😉
majinka85 ja som ešte oficiálne neoznámila vie to len moja mamina , otec a sestra 😉
ja som povedala uz aj v skole vedeniu - riaditelovi a zastupkyni ... lebo predsa len nech maju cas vybrat si nahradu ... ale vsetky kolegyne este nevedia ... ved o chvilu to uz uvidia aj same ... som zvedava ako budu deti reagovat ... chudatka ... mysleli si, ze uz s nimi vydrzim tie 2 roky do deviatky 😀
zuzanocka ty si triedna učiteľka aj? Kolkatakom 7 ?
anarida ... no som aj triedna ... siedmakom ... teraz ich mam prvy rok, tak budu smutni 😅
chudáci ☹ takto stále meniť tých učiteľov to poznám sama som zažila na základke skoro každý rok iný 😅 nik nás nechcel 🙂 😀 😀
Ale keď im budeš hovoriť,že odchádzaš budeš mať bábätko a tak povedz im,že ich prídeš aj s bábätkom pozrieť a tak nech sa aj oni tešia a nech nie su smutní 😉 🙂
no s babätkom do skoly isto nepojdem ... mozno sa tam uz ani nevratim, kedze mam zmluvu len do konca juna ... uvidi sa dalej ako sa situacia vyvinie
Ahaaa 🙂
Ja som v škôlke sľúbila deckam,že prídem ja som ešte s veľkým bruchom robila bavilo ma to a nemala som zdr. problémy tak som pracovala a aj som im tak sľúbila,že ich prídeme pozrieť aj s bábom mala som predškolakov a aj som chodila decka boli s malej nadšené 😵 a ja z nich bol to úžasný pocit 🙂 Teraz sú už veľký školáci a šasto ich stretávame keď sme s Emkou na prechádzke z diaľky na mňa vykrikuju pani učiteľka ,pani učiteľka 😵 😀
no ja by som bola uz najradsej od nejakeho maja doma, mozno aj skor ... lebo to cestovanie a prestupovanie bude dost od veci aj s bruchom ... ale mozno mi take velke nenarastie
Jááj ty cestuješ ja mám škôlku 3 minúty od domu 🙂
No veru to by bolo pre teba náročné 😒
ja prestupujem trikrat ... rano 6:15 mi ide MHD na stanicu, potom vlak a potom zase bus ku skole ... no otrasne ... preto som aj rada, ze nemam zmluvu na dlhsie a mozem si nieco najst blizsie ... lebo ak si MM nenajde ziadnu pracu, tak by som isla od toho dalsieho skolskeho roku zase do prace ... to by malo male akurat rok 🙂
No veď uvidíš ako Vám bude najlepšie 😉
Inak sa máš ako ako sa cítiš? 😵
citim sa normalne, ako keby som ani tehu nebola ... nic mi nie je ... a mam sa momentalne na prd ... chytaju ma nejake depky zo vsetkeho ... ked vidim, ako sa vsetko okolo mna kazi
Ja sa tiež tak niekedy cítim no v poslednom čase sa mi dá stále cikať ako keby mi detičkz tlačili na mechúr neviem či je to už teraz možne ale sú tam dve tak možno,že aj hej.Ale ani bruško nemám nič len cikať stále chodím 😲
ja som na WC-ko chodila velmi casto, ale teraz to nejako ustupilo ... aj tie slabucke priznaky, co som mala, tak prestali ... sa normalne bojim, ci sa cosi nestalo, ked som uz mala druhu virozu a k tomu vsetkemu aj stresy ... snad ma posle dokina na sono ten dalsi tyzden a uvidim, ci je to OK
Snáď je všetko ok 😉 Budem na Vás myslieť 😉
Inak krásna fotečkaaaa 😵 😉

silvi podla mna je to dosť aj genetika... ale zas na druhej strane ako prevencia sa to zide bo tá kože bude namahana tak trochu vitaminov nezaškodi 🙂 pozeram že si z tt si priamo ??