icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
21. feb 2010

silvi podla mna je to dosť aj genetika... ale zas na druhej strane ako prevencia sa to zide bo tá kože bude namahana tak trochu vitaminov nezaškodi 🙂 pozeram že si z tt si priamo ??

silvika
21. feb 2010

ano som

anarida
autor
21. feb 2010

Ahojte cicky ako sa máme? Ja nemôžem spať tak píšem 😵

andullinka
21. feb 2010

Anarida ahoj. A ty si na tej Floride uz?

agentkak
21. feb 2010

silvi pýtam sa lebo aj pochádzam z TT 😉

ahoj anarida tak sa pochval ako dovolenkuješ ?? 😀

anarida
autor
21. feb 2010

andullinka ahoj áno už dovolenkujemeeee 😵
Jééj vy už viete pohlavie? 😵 ako tooo?
agentkak ahojkaj micka super nám je úžasne teplo voda 😵 😵 slno super si užívame škoda,že nemôžem ukázať fotky ☹

andullinka
21. feb 2010

anarida ano, vieme uz ze to bude dievcatko 😉 Bola som v Genetone pred 2 tyzdnami 🙂
a ako si prezila ten dlhy let? Vsetko v poriadku?
Tak si to tam poriadne uzite a oddychni si!

anarida
autor
21. feb 2010

andullinka tak to je super 😵 neviem či si už v tabuľke? Keď prídeme na Slovensko zmením to tvoje poličko na rúžové už sa teším 😵 😵 😀
Ja som ten let v pohode prežila 😵 Aj dievčata Ema hneď zaspala Miške som čítala rozprávočku 🙂
Ďakujeme užijeme 😉 😵

andullinka
21. feb 2010

Jasne, mozes mi to tam zmenit, len akurat na mene sa akosi nevieme zatial zhodnut 😀
No tak to si ma fakt potesila, ze let prebehol v pohodicke... a dokedy tam budete?

anarida
autor
21. feb 2010

To je otázne aj pre nás,že dokedy tu budeme.Je tu tak úžasne,že rozmýšľam nad kúpov nejakeho domu alebo bytu tu a ísť sem na stálo alebo len tak keď budeme mať chuť 😵
Ja tu mám kamarátku a v jej štvrti predávajú akurát domček tak rozmýšľame,že sa pôjdeme naň pozrieť 😵
A aké mená zatiaľ vedú?My no teda ja som už mena vybrala aj pre chlapca a aj pre dievča len ak budu náhodov dve baby alebo dvaja chlapci tak domyslíme ešte 🙂 😵

andullinka
21. feb 2010

No fakt tam musi byt uzasne, aj kamoska sa tam chysta v juny na mesiac... ja by som tam hned prijala taky domcek na prazdniny 🙂 A to mate super, ze tam mozte zostat, kolko chcete 😎
No ja by som chcela Nelku, ale mm nechce o tom mene ani pocut ☹ Tak potom mozno este Lenka...
Jaj no to som zvedava ake pohlavie to bude u vas. Chcela by si aj chlapceka? A uz vies ze budu dvojvajecne?

anarida
autor
21. feb 2010

Ja si neviem ani len predstaviť chlapčeka 😅 najradšej by som mala baby ale hlavne nech sú obe detičky zdravé a veľke herečky tiež 😵 To je pre mňa najkrajší dar 🙂 Nemám 100 % ,že sú dvojvaječne ale na 50% áno lebo jedno je o dosť menšie tak to vyzerá tak,že to druhé sa nám podarilo o pár týždňov neskôr 😅
Ja keď som po Emke bola ešte tehotná čo som to potratila tak som strašne chcela dať meno Nelly Sofia 😵

andullinka
21. feb 2010

NO ale aj tak rychlo ste to stihli, ked ma Emka len rocik a mesiac 🙂 Tak Vam bude veselo so 4 detickami 😀
Moj mm chce nejake klasicke slovenske meno, tak som zvedava co za toho polroka vymysli a nacom sa nakoniec zhodneme 😀

majinka85
21. feb 2010

Ahojte. Kedy ste oznamili rodine ze ste tehotne???

zuzanockamt
21. feb 2010

Ahojte 🙂 majinka ... my sme to povedali v 6 tt 🙂 rodicom na obidvoch stranach

anarida
autor
21. feb 2010

andullinka je veľmi veľa pekných mien 😉 Mňe sa z tých Slovenských páči napríklad Barborka , Nikolka ,Ninka , Simonka , Martinka je ich veľmi veľa 😵 😉
majinka85 ja som ešte oficiálne neoznámila vie to len moja mamina , otec a sestra 😉

zuzanockamt
21. feb 2010

ja som povedala uz aj v skole vedeniu - riaditelovi a zastupkyni ... lebo predsa len nech maju cas vybrat si nahradu ... ale vsetky kolegyne este nevedia ... ved o chvilu to uz uvidia aj same ... som zvedava ako budu deti reagovat ... chudatka ... mysleli si, ze uz s nimi vydrzim tie 2 roky do deviatky 😀

anarida
autor
21. feb 2010

zuzanocka ty si triedna učiteľka aj? Kolkatakom 7 ?

zuzanockamt
21. feb 2010

anarida ... no som aj triedna ... siedmakom ... teraz ich mam prvy rok, tak budu smutni 😅

anarida
autor
21. feb 2010

chudáci ☹ takto stále meniť tých učiteľov to poznám sama som zažila na základke skoro každý rok iný 😅 nik nás nechcel 🙂 😀 😀
Ale keď im budeš hovoriť,že odchádzaš budeš mať bábätko a tak povedz im,že ich prídeš aj s bábätkom pozrieť a tak nech sa aj oni tešia a nech nie su smutní 😉 🙂

zuzanockamt
21. feb 2010

no s babätkom do skoly isto nepojdem ... mozno sa tam uz ani nevratim, kedze mam zmluvu len do konca juna ... uvidi sa dalej ako sa situacia vyvinie

anarida
autor
21. feb 2010

Ahaaa 🙂
Ja som v škôlke sľúbila deckam,že prídem ja som ešte s veľkým bruchom robila bavilo ma to a nemala som zdr. problémy tak som pracovala a aj som im tak sľúbila,že ich prídeme pozrieť aj s bábom mala som predškolakov a aj som chodila decka boli s malej nadšené 😵 a ja z nich bol to úžasný pocit 🙂 Teraz sú už veľký školáci a šasto ich stretávame keď sme s Emkou na prechádzke z diaľky na mňa vykrikuju pani učiteľka ,pani učiteľka 😵 😀

zuzanockamt
21. feb 2010

no ja by som bola uz najradsej od nejakeho maja doma, mozno aj skor ... lebo to cestovanie a prestupovanie bude dost od veci aj s bruchom ... ale mozno mi take velke nenarastie

anarida
autor
21. feb 2010

Jááj ty cestuješ ja mám škôlku 3 minúty od domu 🙂
No veru to by bolo pre teba náročné 😒

zuzanockamt
21. feb 2010

ja prestupujem trikrat ... rano 6:15 mi ide MHD na stanicu, potom vlak a potom zase bus ku skole ... no otrasne ... preto som aj rada, ze nemam zmluvu na dlhsie a mozem si nieco najst blizsie ... lebo ak si MM nenajde ziadnu pracu, tak by som isla od toho dalsieho skolskeho roku zase do prace ... to by malo male akurat rok 🙂

anarida
autor
21. feb 2010

No veď uvidíš ako Vám bude najlepšie 😉
Inak sa máš ako ako sa cítiš? 😵

zuzanockamt
21. feb 2010

citim sa normalne, ako keby som ani tehu nebola ... nic mi nie je ... a mam sa momentalne na prd ... chytaju ma nejake depky zo vsetkeho ... ked vidim, ako sa vsetko okolo mna kazi

anarida
autor
21. feb 2010

Ja sa tiež tak niekedy cítim no v poslednom čase sa mi dá stále cikať ako keby mi detičkz tlačili na mechúr neviem či je to už teraz možne ale sú tam dve tak možno,že aj hej.Ale ani bruško nemám nič len cikať stále chodím 😲

zuzanockamt
21. feb 2010

ja som na WC-ko chodila velmi casto, ale teraz to nejako ustupilo ... aj tie slabucke priznaky, co som mala, tak prestali ... sa normalne bojim, ci sa cosi nestalo, ked som uz mala druhu virozu a k tomu vsetkemu aj stresy ... snad ma posle dokina na sono ten dalsi tyzden a uvidim, ci je to OK

anarida
autor
21. feb 2010

Snáď je všetko ok 😉 Budem na Vás myslieť 😉
Inak krásna fotečkaaaa 😵 😉