♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
dievčatá, je tu ešte niekto kto mixuje príkrmy??? Mirko nemôže mať ani malinkú hrčku v príkrme, inak ho v lepšom prípade natiahne, v horšom sa povracia... skúšala som popučiť vidličkou, ale nie... musi to mať konzistenciu kašičky, aby niečo spapal... ☹
@majjjka24 ja mixujem a mixovat este asi aj dlho budem 😀 ... a nevadi mi to, raz sa nauci aj na kusky
@zuzanockamt super, tak nie sme sami 🙂 ved ani mne to nevadi, len celkovo ma Mirko velmi citlivy zaludok, po tatovi 😀 😀
@majjjka24 jurko mi to iba vypluva vonku, tak ked chcem, aby sa aspon ako-tak najedol, pomixujem, lebo velmi malo jedava teraz, tak si nemozem dovolit experimenty
@zuzanockamt
@elixia my s papaním nemame problem, Mirko zje velmi vela... nas jedalnicek momentalne vyzera takto:
raňajky: mliecna kaša obilninová(150ml) a po pol hodke s nami ranajkuje chlebik, alebo rozok
desiata: ovocie, prip. vyziva(100ml) a zopar keksikov,
obed: zelenina a masko(150-200g)
olovrant: celý jogurt
večera: nemliečna kaša(100ml) a samozrejme po každom jedle ešte pije mliečko a celý deň s nami niečo vyjeda a v noci papa aj 4-5krat........ a mame len 7kg stale, ja nechapem kam mu to jedlo ide..........
@majjjka24 tak to zje velmi pekne ... ticho zavidim ... u nas je to bieda ... rano okolo 4-5 vypije asi 180 ml mlieka, potom okolo 9-tej ma polovicu vyzivy a 2 - 3 keksiky v tom ... potom obed max. 50 -100 ml, potom cca 150 ml mlieka na olovrant, na veceru asi 50 - 100 ml kase a pred spanim 150 ml mlieka a v noci este raz vypije 180 ml mlieka ... otrasne teraz jedava a ked si predstavim ako krasne este pred mesiacom jedol ☹ ... v pondelok idem na poradnu, dufam, ze bude mat aspon 10 kg, takto sa to zda obrovska vaha, ale pri jeho vyske 84 cm, nic moc ... naposledy pred 2 mesiacmi vazil cca 9,5 kg, dost pochybujem, ze by za tie 2 mesiace pribral pol kila, kazdy mi vravi, ze ako schudol
@zuzanockamt no ale ja zasa zavidim tych 10kilo 😀 😀 my sme za 2 mesiace pribrali 100gramov.... a mozno vam idu zubky, vtedy deti menej jedia, aj mirko mal take dni, ale nie tesne pred vyjdenim zubkov, ale skor ked sa mu predierali, cca mesiac pred objavenim...
@majjjka24 dobry papkac teda 🙂 U nas ako kedy,niekedy je skoro cely den iba na mlieku a napr.dnes zjedol vsetko,co som mu ponukla..rano jogurt so slivkami,na obed tolko polievky,ako este nikdy (plnu misku ako pre dospeleho), teraz spratal celu vyzivu a na vecer este planujem kasu alebo mliecnu ryzu a samozrejme este mlieko popri tom 🙂 ..ja mu jedlo nevazim,takze neviem kolko toho zje..papa ked a kym mu chuti,ak nechce,nenutim ho. V noci papa veeeelmi casto,dnes napr.kazde dve hodiny..
@zuzanockamt netrap sa tym zbytocne, podvyziveny urcite nie je a ten apetit sa mu zase vrati 😉
Ahojte...my mame po poradni presne 10 kil a 75cm.papame vsetko bez rozdielu...strasne sa rozculuje ak je niekto pri nejj a jej neda aspon ochutnat...uz mala aj halusky s tvarohom...ale to len na spicku lyzicky....dnes zjedla polovicku lupacky s ovocim..je to papakac po tatovi,no ma aj take dni kedy nechce cely den nic len mlieko...pytala som sa lekarky ci to nevadi a ona povedal ze vraj jeden den nie...horsie by bolo ak by mala viac takych dni...vcera sa nam ukazal prvy zubok a ja som z toho do teraz mimo...stale ju bozkavam a tesim sa ako male dieta....vobec nemala navrete dasna .Milujem Nasu malu herecku... 🙂 🙂 🙂
@mikusik @hobit @elixia vsetko najlepsie sa praje 😵
Ja som vcera Ondreja vazila na osobnej vahe obleceneho s plienkou a ukazala 8,8kg a meria 75cm, tak akurat... min. tyzden som schovavala bodycka 68, este stale nosime 74. skusala som mu dnes 80ky nohavice a su mu dlhe a siroke.
Par dni rano papa jogurt a div sa svet najradsej ma biely smotanovy, skusala som mu dat milacik vanilkovy, a ten nechcel. Inak keksiky a niektore ovocie uz papa sam z rucky a ani taky strasny bordel nerobi okolo seba a na sebe ako pred tym 😀
Momentalne stoji u tv stolika a snazi sa chytit na tv nejaky obrazok 😀 to uz ani nema vyznam ho davat prec, lebo o minutu tam bude znova.
Este mam jednu otazku...vase deti uz chapu ak nieco nesmu?? ja nasu uz asi mesiac ucim ze nesmie napr.chytat reprak k telke....dam jej po rucke a poviem no...no...no ,alebo ba.....ale ona sa usmeje a robi to dalej...teraz najnovsie sa este otoci ci sa pozeram a chyti ho....ja uz neviem co mam skusit aby som ju naucila ze nesmie....PORADTE PROSIM..... 😒
A prave si herec preruckoval od tv stolika k vedla stojacemu kresielku. 😨
@katarina87 to chces od nej fakt vela, na to je este casu
@katarina87 ja myslim, ze chapu... nas robi to iste a na mna reaguje smiechom, ked mu nieco zakazujem. 🙄 muz ma prisnejsi ton hlasu, a pred nim si nedovoli, alebo si dovoli len raz a potom zdrha! 😝
@gumimaci S tym televizorom to mame to iste.....ona by stala pri telke cely den a hadala sa s obraskami....najviac ju laka reklama na Kiku diskont s oblecenim....ja jej stale opakujem ci chce nosit popolniky ked bude velka. 🙂 🙂 🙂 ..vezmem ju od telky postavim ku gauci a ani sa neotocim a je tam spat....sibalske su tie nase deturence 😀
@zuzanockamt Ale ked nechcem aby nieco robila...napr , stala pri telke ,alebo brala mobil do ust...tak mam jej to len vziat a tvarit sa ze nic?? ona ho vezme opat??? a ako sa dokaze rozculit ked jej ho vezmem....ja si myslim ze rozumie...
@katarina87 ved zober, povedz, no-no-no a co ine, aj tak si to vezme spät ... ja si myslim, ze este tieto suvislosti celkom nechapu, proste chce a spravi vsetko pre to, aby to mala ... ja mu tiez vezemem vec z ruk, poviem, ze to nedostane, rozculi sa a po chvili zabudne, ale ked sa dostane do blizkosti tej veci, tak to znova vezme ... takze zbytocna namaha, nic sa nepokazi tym, ked sa im bude vraviet, co nesmu a co smu, no aj tak to celkom nechapu
@gumimaci dakujeme a podobne 🙂 No u nas je tiez najvacsia zabava stat pri telke,uz sa ho ani nepokusam odtial odtiahnut,lebo to nema zmysel...mame pod tv taky ten stolik z cierneho skla,mali by ste vidiet,ako vyzera...utriem,zacapka,utriem,zacapka atd 😀 Ruckuje sa u nas tiez dost dlho...mame gauc,stolik a kreslo do takeho U,takze pobeha dookola bez problemov..
@katarina87 blahozelam k tehu..a zaroven obdivujem 😉 No u nas rovnaka reakcia,ked nieco zakazujem..mozno,ze fakt rozumie,ale jednoducho ignoruje...aj ked vyhadzuje veci z kocika vonku,tak mu capnem po rucicke a poviem ze nesmie..zatial to ani raz nepomohlo, o pol sekundy vyhodi nieco dalsie 😀
@hobit Maly obcas po jogurte dostane kustik chleba, kupujem aj klasicky biely, tmavy, celozrny, toastovy... jedine na co davam pozor teraz je aby v nom neboli zrniecka, aby ich nevdichol nahodou. skusila som ho aj natriet klasickym maslom, ale nejak ho to neuchvatilo tak papa suchy 🙂
Dobrý vecer.... nejako nemam cas sem chodit.... ale idem sa pochvalit..mame 3 den nocnik a co som ju tam 5x dala...tak sa vzdy vycikala hned a dnes aj rano vykakala... 🙂 mozno nahoda..a.le sa tesim...
citam, že davate chlebik...uz to dokazu spapat?? my stale mixujeme jedlo, ked tam ma vacsi kusok napina ju...
a cooo uz ste pridali nove do jedalnicka?? my teda uz sem tam jogurt....spapa cely biely...len jej keksik tam polamem...aby to nebolo take kysle 😀
@janica81 skvelé, aj my sa chystáme kúpiť nočník, síce si to určite neuvedomujú, ale nech si naň zvyká, lebo vacsinou detičky potom plačú a nechcú tam sedieť, myslím, že ked ho tam naučím sedieť už teraz, potom by nemal byť problém 🙂 a my tiež mixujeme a pri vacsom kusku ho napina... a chlebik papame, davam malemu po kusockoch a pekne spapá, do ruky mu nedavam, lebo odkedy ma zubky, odhryzne take kusisko, ze mu to optom musim vyberat s pusy, aby sa nezadusil...

@hobit ahoj, nejdem, a asi si uz nenahradim, lebo mam toho fakt vela. teraz v piatok mi pride mama na 3 dni a este aj muz ide na vikend prec, cez tyzden mam vybavovacky a potom ideme na dovcu 😝 skoda...
Ja uz som aj s Valeriou pisala, a ona nastupuje do skoly v oktobri. mozno bude mat nejake kurzy este v septembri. to mi da potom vediet...