icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
7. jún 2011

@hobit ahoj, nejdem, a asi si uz nenahradim, lebo mam toho fakt vela. teraz v piatok mi pride mama na 3 dni a este aj muz ide na vikend prec, cez tyzden mam vybavovacky a potom ideme na dovcu 😝 skoda...
Ja uz som aj s Valeriou pisala, a ona nastupuje do skoly v oktobri. mozno bude mat nejake kurzy este v septembri. to mi da potom vediet...

hobit
7. jún 2011

@gumimaci no skoda, takze uz sa asi tak skoro neuvidime 😖

gumimaci
7. jún 2011

@hobit no snad cez leto bude v BA nejaka akcia na ktoru sa nam podari prist 🙂

majjjka24
8. jún 2011

dievčatá, je tu ešte niekto kto mixuje príkrmy??? Mirko nemôže mať ani malinkú hrčku v príkrme, inak ho v lepšom prípade natiahne, v horšom sa povracia... skúšala som popučiť vidličkou, ale nie... musi to mať konzistenciu kašičky, aby niečo spapal... ☹

zuzanockamt
8. jún 2011

@majjjka24 ja mixujem a mixovat este asi aj dlho budem 😀 ... a nevadi mi to, raz sa nauci aj na kusky

majjjka24
8. jún 2011

@zuzanockamt super, tak nie sme sami 🙂 ved ani mne to nevadi, len celkovo ma Mirko velmi citlivy zaludok, po tatovi 😀 😀

zuzanockamt
8. jún 2011

@majjjka24 jurko mi to iba vypluva vonku, tak ked chcem, aby sa aspon ako-tak najedol, pomixujem, lebo velmi malo jedava teraz, tak si nemozem dovolit experimenty

elixia
8. jún 2011

@majjjka24 aj my mixujeme...Risko mi zje iba hladku papu,inak nechce..takze mixujem a podobne ako Zuzka,asi tiez este nejaku tu chvilu budeme,kedze som rada,ze vobec nieco zje.... 🙂

majjjka24
8. jún 2011

@zuzanockamt
@elixia my s papaním nemame problem, Mirko zje velmi vela... nas jedalnicek momentalne vyzera takto:
raňajky: mliecna kaša obilninová(150ml) a po pol hodke s nami ranajkuje chlebik, alebo rozok
desiata: ovocie, prip. vyziva(100ml) a zopar keksikov,
obed: zelenina a masko(150-200g)
olovrant: celý jogurt
večera: nemliečna kaša(100ml) a samozrejme po každom jedle ešte pije mliečko a celý deň s nami niečo vyjeda a v noci papa aj 4-5krat........ a mame len 7kg stale, ja nechapem kam mu to jedlo ide..........

zuzanockamt
8. jún 2011

@majjjka24 tak to zje velmi pekne ... ticho zavidim ... u nas je to bieda ... rano okolo 4-5 vypije asi 180 ml mlieka, potom okolo 9-tej ma polovicu vyzivy a 2 - 3 keksiky v tom ... potom obed max. 50 -100 ml, potom cca 150 ml mlieka na olovrant, na veceru asi 50 - 100 ml kase a pred spanim 150 ml mlieka a v noci este raz vypije 180 ml mlieka ... otrasne teraz jedava a ked si predstavim ako krasne este pred mesiacom jedol ☹ ... v pondelok idem na poradnu, dufam, ze bude mat aspon 10 kg, takto sa to zda obrovska vaha, ale pri jeho vyske 84 cm, nic moc ... naposledy pred 2 mesiacmi vazil cca 9,5 kg, dost pochybujem, ze by za tie 2 mesiace pribral pol kila, kazdy mi vravi, ze ako schudol

majjjka24
8. jún 2011

@zuzanockamt no ale ja zasa zavidim tych 10kilo 😀 😀 my sme za 2 mesiace pribrali 100gramov.... a mozno vam idu zubky, vtedy deti menej jedia, aj mirko mal take dni, ale nie tesne pred vyjdenim zubkov, ale skor ked sa mu predierali, cca mesiac pred objavenim...

elixia
8. jún 2011

@majjjka24 dobry papkac teda 🙂 U nas ako kedy,niekedy je skoro cely den iba na mlieku a napr.dnes zjedol vsetko,co som mu ponukla..rano jogurt so slivkami,na obed tolko polievky,ako este nikdy (plnu misku ako pre dospeleho), teraz spratal celu vyzivu a na vecer este planujem kasu alebo mliecnu ryzu a samozrejme este mlieko popri tom 🙂 ..ja mu jedlo nevazim,takze neviem kolko toho zje..papa ked a kym mu chuti,ak nechce,nenutim ho. V noci papa veeeelmi casto,dnes napr.kazde dve hodiny..

@zuzanockamt netrap sa tym zbytocne, podvyziveny urcite nie je a ten apetit sa mu zase vrati 😉

elixia
8. jún 2011

@majjjka24 Risko mal 10.66kg na 7 mesiacov,dnes ma 8,tak sa pojdeme zajtra odvazit,ci sme pokorili 11 🙂

katarina87
8. jún 2011

Ahojte...my mame po poradni presne 10 kil a 75cm.papame vsetko bez rozdielu...strasne sa rozculuje ak je niekto pri nejj a jej neda aspon ochutnat...uz mala aj halusky s tvarohom...ale to len na spicku lyzicky....dnes zjedla polovicku lupacky s ovocim..je to papakac po tatovi,no ma aj take dni kedy nechce cely den nic len mlieko...pytala som sa lekarky ci to nevadi a ona povedal ze vraj jeden den nie...horsie by bolo ak by mala viac takych dni...vcera sa nam ukazal prvy zubok a ja som z toho do teraz mimo...stale ju bozkavam a tesim sa ako male dieta....vobec nemala navrete dasna .Milujem Nasu malu herecku... 🙂 🙂 🙂

gumimaci
8. jún 2011

@mikusik @hobit @elixia vsetko najlepsie sa praje 😵

Ja som vcera Ondreja vazila na osobnej vahe obleceneho s plienkou a ukazala 8,8kg a meria 75cm, tak akurat... min. tyzden som schovavala bodycka 68, este stale nosime 74. skusala som mu dnes 80ky nohavice a su mu dlhe a siroke.
Par dni rano papa jogurt a div sa svet najradsej ma biely smotanovy, skusala som mu dat milacik vanilkovy, a ten nechcel. Inak keksiky a niektore ovocie uz papa sam z rucky a ani taky strasny bordel nerobi okolo seba a na sebe ako pred tym 😀
Momentalne stoji u tv stolika a snazi sa chytit na tv nejaky obrazok 😀 to uz ani nema vyznam ho davat prec, lebo o minutu tam bude znova.

katarina87
8. jún 2011

Este mam jednu otazku...vase deti uz chapu ak nieco nesmu?? ja nasu uz asi mesiac ucim ze nesmie napr.chytat reprak k telke....dam jej po rucke a poviem no...no...no ,alebo ba.....ale ona sa usmeje a robi to dalej...teraz najnovsie sa este otoci ci sa pozeram a chyti ho....ja uz neviem co mam skusit aby som ju naucila ze nesmie....PORADTE PROSIM..... 😒

gumimaci
8. jún 2011

A prave si herec preruckoval od tv stolika k vedla stojacemu kresielku. 😨

zuzanockamt
8. jún 2011

@katarina87 to chces od nej fakt vela, na to je este casu

gumimaci
8. jún 2011

@katarina87 ja myslim, ze chapu... nas robi to iste a na mna reaguje smiechom, ked mu nieco zakazujem. 🙄 muz ma prisnejsi ton hlasu, a pred nim si nedovoli, alebo si dovoli len raz a potom zdrha! 😝

katarina87
8. jún 2011

@gumimaci S tym televizorom to mame to iste.....ona by stala pri telke cely den a hadala sa s obraskami....najviac ju laka reklama na Kiku diskont s oblecenim....ja jej stale opakujem ci chce nosit popolniky ked bude velka. 🙂 🙂 🙂 ..vezmem ju od telky postavim ku gauci a ani sa neotocim a je tam spat....sibalske su tie nase deturence 😀

katarina87
8. jún 2011

@zuzanockamt Ale ked nechcem aby nieco robila...napr , stala pri telke ,alebo brala mobil do ust...tak mam jej to len vziat a tvarit sa ze nic?? ona ho vezme opat??? a ako sa dokaze rozculit ked jej ho vezmem....ja si myslim ze rozumie...

zuzanockamt
8. jún 2011

@katarina87 ved zober, povedz, no-no-no a co ine, aj tak si to vezme spät ... ja si myslim, ze este tieto suvislosti celkom nechapu, proste chce a spravi vsetko pre to, aby to mala ... ja mu tiez vezemem vec z ruk, poviem, ze to nedostane, rozculi sa a po chvili zabudne, ale ked sa dostane do blizkosti tej veci, tak to znova vezme ... takze zbytocna namaha, nic sa nepokazi tym, ked sa im bude vraviet, co nesmu a co smu, no aj tak to celkom nechapu

elixia
8. jún 2011

@gumimaci dakujeme a podobne 🙂 No u nas je tiez najvacsia zabava stat pri telke,uz sa ho ani nepokusam odtial odtiahnut,lebo to nema zmysel...mame pod tv taky ten stolik z cierneho skla,mali by ste vidiet,ako vyzera...utriem,zacapka,utriem,zacapka atd 😀 Ruckuje sa u nas tiez dost dlho...mame gauc,stolik a kreslo do takeho U,takze pobeha dookola bez problemov..

@katarina87 blahozelam k tehu..a zaroven obdivujem 😉 No u nas rovnaka reakcia,ked nieco zakazujem..mozno,ze fakt rozumie,ale jednoducho ignoruje...aj ked vyhadzuje veci z kocika vonku,tak mu capnem po rucicke a poviem ze nesmie..zatial to ani raz nepomohlo, o pol sekundy vyhodi nieco dalsie 😀

hobit
8. jún 2011

@gumimaci dakujeme , podobne...tusim maju nasi chlapci rovnake zaluby 😀
chcem sa opytat, davate uz niekto syrik na chlebik? ak ano, aky? a maslo? a ktore jedlo cez den mate mlieko? vdaka

gumimaci
8. jún 2011

@hobit Maly obcas po jogurte dostane kustik chleba, kupujem aj klasicky biely, tmavy, celozrny, toastovy... jedine na co davam pozor teraz je aby v nom neboli zrniecka, aby ich nevdichol nahodou. skusila som ho aj natriet klasickym maslom, ale nejak ho to neuchvatilo tak papa suchy 🙂

hobit
8. jún 2011

@gumimaci ved prave, aj ja som mu dnes dala maslo a nic 😅 ....tie zrniecka sa len kvoli tomu nemajju davat alebo to ma aj nejaky hlbsi zmysel?

janica81
8. jún 2011

Dobrý vecer.... nejako nemam cas sem chodit.... ale idem sa pochvalit..mame 3 den nocnik a co som ju tam 5x dala...tak sa vzdy vycikala hned a dnes aj rano vykakala... 🙂 mozno nahoda..a.le sa tesim...

citam, že davate chlebik...uz to dokazu spapat?? my stale mixujeme jedlo, ked tam ma vacsi kusok napina ju...

a cooo uz ste pridali nove do jedalnicka?? my teda uz sem tam jogurt....spapa cely biely...len jej keksik tam polamem...aby to nebolo take kysle 😀

majjjka24
9. jún 2011

@janica81 skvelé, aj my sa chystáme kúpiť nočník, síce si to určite neuvedomujú, ale nech si naň zvyká, lebo vacsinou detičky potom plačú a nechcú tam sedieť, myslím, že ked ho tam naučím sedieť už teraz, potom by nemal byť problém 🙂 a my tiež mixujeme a pri vacsom kusku ho napina... a chlebik papame, davam malemu po kusockoch a pekne spapá, do ruky mu nedavam, lebo odkedy ma zubky, odhryzne take kusisko, ze mu to optom musim vyberat s pusy, aby sa nezadusil...

hobit
9. jún 2011

@janica81 biely jogurt chuti aj nam, chlebuik alebo rozok sa im tak dobre rozpusti v puse ked ho pozuzlu, Tobi miluje pecivo

gumimaci
9. jún 2011

@hobit myslim, ze to iny vyznam nema 🙂 Tie detuchy su strasne podobne v tomto obdobi... miluje televizor a pecivo 😀