♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte 🙂
nejako nestíham sem chodit 🙂 sezóna u nás ma zamestnava az az......
Naša Nela sa začala pred až týždňom aktívne pretáčať a teraz??? na zemi nič iné nerobí len sa kotúľa 😀 nemôžem ju nechať ani na zemi, lebo stále sa popretáča až kým sa niekde nebuchne.....čiže lozenie zatiaľ nehrozí.... a keď ju mám v chodítku, na pár minút, príde k prekážke a hneď sa postaví na nohy a nakúka 😀
idem sa Vás opýtať kde ste kupovali topánočky pre drobcov, a aké typy??
@sjusiquatro bazén zatiaľ nemáme...ale idem určite riešiť...kedže má byť horúce, suché až tropicke leto, musim nieco na osvieženie vyhutat 😀
Ozaj....kto sa teda chystá s drobcom k moru??? My ideme 25.6. do chorvátska...uz sa neviem dočkať, odratavam hodiny 😀 a som hlavne riadne zvedavá ako to zvladneme, a co balenie, lebo staci ked ideme na 1 den niekde a auto plne 😀
Dobre ranko,
@hobit @tothova5a aj tak su sikovnici, ale pri akcii ktoru organizuje polus sa dalo cakat, ze to bude masove 🙂
@hobit prajem Tobimu rychle uzdravenie...
@elixia Ondrej dnes z nocnika utiekol az po vykonani vsetkych nalezitosti, ale nez som hos tihla chytit tak bol obsach noznika na koberci ☹ 🤐 🙄
@sjusiquatro mame bazenik, taky so strieskou, zatial som ho vytiahla raz na balkon, ale asi ho dam k sestrenke do zahrady, byva o ulicu dalej. berieme si ho aj na dovolenku
@janica81 ideme ideme 22.6 k Omisu... a vy kam? ja uz tiez nic ine nerobim, len si robim v hlave zoznamy co bude drobcovi treba 😝 mamina mi donesie v piatok golfac, asi zobereme ten, predsa aj to usetri v aute miesto.
@gumimaci zdá sa mi, že som tu raz čítala, že sa chystáte do Chorvátska autom, teda ak som si ťa s niekým nepomýlila 😅 chcela som sa spýtať, kam presne idete, lebo aj my by sme chceli ísť, tak zisťujeme
a ešte by som chcela vedieť, či si malému vybavovala pas a na koľko je platný 🙂 ďakujem
@lunana hej ideme auztom, k Omisu to je uplne na juhu. rozhodli sme sa ist cez madarsko a vacsiu cast cesty regionalkou, lebo sme tak isli raz po ceste z chorvatska pred 3 rokmi a cesta bola dobra.. pas stoji 8€ je na 2roky a vydanie trva 3 tyzdne ale nam poslali sms asi na 10den... ked chces pas rychlejsie tak to stoji viac , ale neviem kolko presne.. alebo si dieta mozes dat zapisat do pasu.
@janica81 ahoj jani ...vy odete cez daku cestovku???????
@sjusiquatro OPRAVA IDETE...........
Ahojte ja sa chcem spýtať ako spávajú vaši drobci cez deň? Lebo mne sa zdá, že moj Alex spí veľmi málo. Ráno sa zobudí o 7 , hodinku je hore, potom zaspí ešt e na hodinu ,o 9 je už hore a potom až niekedy medzi 2-3 zaspí, ale len na 10-20 minút. Celý boží deň je hore a zaspí až večer o 10-11.V noci sa mi budí na kojenie aj 3krát.Chodievam s ním každý deň von, nič ho neunaví.
A čítam tu , že idete na dovolenku do Chorvátska 🙂 ideme aj my , ale vôbec nad tým ešte nerozmýšlam , že čo si tam zobrať a tak.Ja som ešte nikdy nebola pri mori , tak hádam nám to vyjde.V januári sme boli v Londýne, keďže to malý zvládol, tak hádam aj Chorvátsko zvládneme 🙂
Ahojte ...ako vam zavidim tie dovolenky...ja by som tiez chcela ist strasne k moru,ale manzel nezdiela nazor ,ze s takym malym dietatom by sa malo ist.....chcela by som ist do Chorvatska....no co uz aspon niejaka domasa ☹ Kedze cakame dalsie mimco tak skoro sa dovolenky pri mori nedockam....ako mam muzicka presvedcit na dovolenku pri mori?? on ma najvacsie obavy z cesty...ako by to mala zvladla...:(
@katarina87 ani my nepojdeme do zahranicia, ja by som s takym krpcom ani nesla, neviem si predstavit tu cestu a ani pobyt tam, hlavne, co sa tyka stravy pre krpca, kedze ja mu vsetko varim, neviem, ci by mi bol ochotny jest kupovane ... my asi ani v ramci slovenska nikam nepojdeme, lebo MM pravdepodobne nedostane dovolenku, ale nevadi, aspon vikendy budu 🙂
@katarina87 jeeej ty uz cakas dalsie babatko? gratulujem
@katarina87 Ono vela zalezi na tom, ako sa ty sama citis, ake je vase babatko, ci znesie cestu autom (lietadlom) ci nema zdravotne problemy atd.. a toto vsetko zvazit.
A gratulujem k tehu 🙂
@katarina87 ale aspoň niečo 🙂 veď niekedy inokedy vám to určite vyjde 🙂 a tiež gratulujem k tehu.
Aj ja mám trochu obavy z toho, že ako to malý zvládne a tak , ale už je asi aj zvyknutý, lebo skoro každý víkend niekde chodíme autom. Chystáme sa do toho Chorvátska na aute je to dlhá cesta a on mi ani nespáva niekedy cez deň, takže mu musím nachystať hračky a knižky to miluje 🙂boli sme v tom Londýne to zvládol na jednotku, ale samozrejme nemôžem porovnávať dvoj hodinovú cestu v lietadle a cestu na aute do Chorv.Pôjdeme aj do Viedni na lodi to trvá 2 h. a do Budapeštie tiež to trvá 4 h. takže program na leto máme pestrý.
chcem sa spytat chcu byt vase deticky v autosedacke? moj maly vobec..place az kym ho nevyberiem..
ahojte...ideme sa pochvalit, dnes sme boli na neuro kontrole a pani doktorka povedala, ze motoricky sme na 1ku a uz nemusime ani prist, jupiii 🙂

@elixia jaaj no tak nasho sedenie bavi velmi, mozno preto, ze nestvronozkuje iba sa plazi po bruchu a nevie este sam vstat. Ale davam mu tam vzdy nieco do ruk, lebo inak by tam nemal co robit pri tom 🙂