icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lenkaff
5. jún 2011

@elixia jaaj no tak nasho sedenie bavi velmi, mozno preto, ze nestvronozkuje iba sa plazi po bruchu a nevie este sam vstat. Ale davam mu tam vzdy nieco do ruk, lebo inak by tam nemal co robit pri tom 🙂

elixia
5. jún 2011

@hobit ved to,ze sediet je nuda...treba zliezt z nocnika a urobit mlacku na koberec,to je vacsia sranda 🙂

@lenkaff tak to sa tes,kym este mozes..ale mozno je Filipko kludnejsie dieta ako ten nas tajfun... 🙂

hobit
5. jún 2011

@tothova5a tak vies, chlap, chcel sa vytiahnut...a to este chudacik pretekal s teplotou, co sme zistili az doma 😖

janica81
6. jún 2011

Ahojte 🙂

nejako nestíham sem chodit 🙂 sezóna u nás ma zamestnava az az......

Naša Nela sa začala pred až týždňom aktívne pretáčať a teraz??? na zemi nič iné nerobí len sa kotúľa 😀 nemôžem ju nechať ani na zemi, lebo stále sa popretáča až kým sa niekde nebuchne.....čiže lozenie zatiaľ nehrozí.... a keď ju mám v chodítku, na pár minút, príde k prekážke a hneď sa postaví na nohy a nakúka 😀

idem sa Vás opýtať kde ste kupovali topánočky pre drobcov, a aké typy??

janica81
6. jún 2011

@sjusiquatro bazén zatiaľ nemáme...ale idem určite riešiť...kedže má byť horúce, suché až tropicke leto, musim nieco na osvieženie vyhutat 😀

janica81
6. jún 2011

Ozaj....kto sa teda chystá s drobcom k moru??? My ideme 25.6. do chorvátska...uz sa neviem dočkať, odratavam hodiny 😀 a som hlavne riadne zvedavá ako to zvladneme, a co balenie, lebo staci ked ideme na 1 den niekde a auto plne 😀

gumimaci
6. jún 2011

Dobre ranko,
@hobit @tothova5a aj tak su sikovnici, ale pri akcii ktoru organizuje polus sa dalo cakat, ze to bude masove 🙂
@hobit prajem Tobimu rychle uzdravenie...

@elixia Ondrej dnes z nocnika utiekol az po vykonani vsetkych nalezitosti, ale nez som hos tihla chytit tak bol obsach noznika na koberci ☹ 🤐 🙄
@sjusiquatro mame bazenik, taky so strieskou, zatial som ho vytiahla raz na balkon, ale asi ho dam k sestrenke do zahrady, byva o ulicu dalej. berieme si ho aj na dovolenku

@janica81 ideme ideme 22.6 k Omisu... a vy kam? ja uz tiez nic ine nerobim, len si robim v hlave zoznamy co bude drobcovi treba 😝 mamina mi donesie v piatok golfac, asi zobereme ten, predsa aj to usetri v aute miesto.

katrin31
6. jún 2011

@janica81 my ideme o dva tyzdne do Turecka 🙂 aj ja uz odratavam dni...19.6.ideme

elixia
6. jún 2011

@gumimaci uuuuplne neskodoradostrne ze 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gumimaci
6. jún 2011

@elixia 😝 😀 to su potom doslova zmiesane pocity... mam ho pochvalit ci vyhresit ? 😀

elixia
6. jún 2011

@gumimaci no pochvalit za obsah nocnika a pedagogicky vysvetlit,ze utek nic neriesi 😉

lunana
6. jún 2011

@gumimaci zdá sa mi, že som tu raz čítala, že sa chystáte do Chorvátska autom, teda ak som si ťa s niekým nepomýlila 😅 chcela som sa spýtať, kam presne idete, lebo aj my by sme chceli ísť, tak zisťujeme
a ešte by som chcela vedieť, či si malému vybavovala pas a na koľko je platný 🙂 ďakujem

gumimaci
6. jún 2011

@lunana hej ideme auztom, k Omisu to je uplne na juhu. rozhodli sme sa ist cez madarsko a vacsiu cast cesty regionalkou, lebo sme tak isli raz po ceste z chorvatska pred 3 rokmi a cesta bola dobra.. pas stoji 8€ je na 2roky a vydanie trva 3 tyzdne ale nam poslali sms asi na 10den... ked chces pas rychlejsie tak to stoji viac , ale neviem kolko presne.. alebo si dieta mozes dat zapisat do pasu.

katrin31
6. jún 2011

@lunana my ideme sice do turecka ale dieta do 5 rokov staci ked je zapisane v pase rodica..nemusi mat vlastny pas..a ak si robite vy novy pas tak zapisanie dietata je zadarmo a ak uz pas mate tak myslim ze 5 elebo 3 e

gumimaci
6. jún 2011

@katrin31
@lunana hej do 5 rokov netreba, ale kedze muz nema pas, a ja ho mam platny uz len rok, tak nas vyslo teraz lacnejsie dat spravit pas malemu 😉

sjusiquatro
6. jún 2011

@janica81 ahoj jani ...vy odete cez daku cestovku???????

sjusiquatro
6. jún 2011

@sjusiquatro OPRAVA IDETE...........

katrin31
6. jún 2011

@gumimaci ale zapisanie do noveho je zadarmo

gumimaci
6. jún 2011

@katrin31 je, ale platila by som za pas, ktory momentalne nepotrebujem, alebo zaplatim za zapis do stareho. tak sme to radsej takto vybavili ... 🙂

katrin31
6. jún 2011

@gumimaci aha,takze pre seba pas nepotrebujes? iba pre maleho?

gumimaci
6. jún 2011

@katrin31 nie, do HR staci ist na obcanku. Keby sme isli napr. do Turecka tak by sme si pasy dali robit a dali ho zapisat.

1katka1
6. jún 2011

Ahojte ja sa chcem spýtať ako spávajú vaši drobci cez deň? Lebo mne sa zdá, že moj Alex spí veľmi málo. Ráno sa zobudí o 7 , hodinku je hore, potom zaspí ešt e na hodinu ,o 9 je už hore a potom až niekedy medzi 2-3 zaspí, ale len na 10-20 minút. Celý boží deň je hore a zaspí až večer o 10-11.V noci sa mi budí na kojenie aj 3krát.Chodievam s ním každý deň von, nič ho neunaví.
A čítam tu , že idete na dovolenku do Chorvátska 🙂 ideme aj my , ale vôbec nad tým ešte nerozmýšlam , že čo si tam zobrať a tak.Ja som ešte nikdy nebola pri mori , tak hádam nám to vyjde.V januári sme boli v Londýne, keďže to malý zvládol, tak hádam aj Chorvátsko zvládneme 🙂

katarina87
6. jún 2011

Ahojte ...ako vam zavidim tie dovolenky...ja by som tiez chcela ist strasne k moru,ale manzel nezdiela nazor ,ze s takym malym dietatom by sa malo ist.....chcela by som ist do Chorvatska....no co uz aspon niejaka domasa ☹ Kedze cakame dalsie mimco tak skoro sa dovolenky pri mori nedockam....ako mam muzicka presvedcit na dovolenku pri mori?? on ma najvacsie obavy z cesty...ako by to mala zvladla...:(

zuzanockamt
6. jún 2011

@katarina87 ani my nepojdeme do zahranicia, ja by som s takym krpcom ani nesla, neviem si predstavit tu cestu a ani pobyt tam, hlavne, co sa tyka stravy pre krpca, kedze ja mu vsetko varim, neviem, ci by mi bol ochotny jest kupovane ... my asi ani v ramci slovenska nikam nepojdeme, lebo MM pravdepodobne nedostane dovolenku, ale nevadi, aspon vikendy budu 🙂

katrin31
6. jún 2011

@katarina87 jeeej ty uz cakas dalsie babatko? gratulujem

gumimaci
6. jún 2011

@katarina87 Ono vela zalezi na tom, ako sa ty sama citis, ake je vase babatko, ci znesie cestu autom (lietadlom) ci nema zdravotne problemy atd.. a toto vsetko zvazit.
A gratulujem k tehu 🙂

1katka1
7. jún 2011

@katarina87 ale aspoň niečo 🙂 veď niekedy inokedy vám to určite vyjde 🙂 a tiež gratulujem k tehu.
Aj ja mám trochu obavy z toho, že ako to malý zvládne a tak , ale už je asi aj zvyknutý, lebo skoro každý víkend niekde chodíme autom. Chystáme sa do toho Chorvátska na aute je to dlhá cesta a on mi ani nespáva niekedy cez deň, takže mu musím nachystať hračky a knižky to miluje 🙂boli sme v tom Londýne to zvládol na jednotku, ale samozrejme nemôžem porovnávať dvoj hodinovú cestu v lietadle a cestu na aute do Chorv.Pôjdeme aj do Viedni na lodi to trvá 2 h. a do Budapeštie tiež to trvá 4 h. takže program na leto máme pestrý.

katrin31
7. jún 2011

chcem sa spytat chcu byt vase deticky v autosedacke? moj maly vobec..place az kym ho nevyberiem..

hobit
7. jún 2011

ahojte...ideme sa pochvalit, dnes sme boli na neuro kontrole a pani doktorka povedala, ze motoricky sme na 1ku a uz nemusime ani prist, jupiii 🙂

hobit
7. jún 2011

@gumimaci ahoj, ty este prides v piatok na Znievsku? My si to nakoniec mame totiz nahradzat tam...