♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@jajus101 no ja som furt nabalena kukur.chrumkami a kooopcom hraciek...tak mne zas ked neni moc mrzuta ze ju netrapia zubky tak v poho vydrzi aj dve hodky von...aj vcera sme uz boli take nervave obe z toho co sme boli dva dni zavrete doma, ze cez ten najvacsi lejak sme museli ist von...a bez chruiek a bez hraciek mi vydrzala v poho dve hodky, bola som ako mys mokra ale takaaa bola spokojna...a dne ssom mal 39,5 teplotu, no z coho asi 🙂
@hobit uff a ja som myslela, ze to len moja je taka fajnovka 😅 ja ju na flaske neuspim, lebo z flase pije len vodu, alebo caj - sem tam. A pri kojeni sa mrvi ako cervik, lebo ju krmim poleziacky. Velakrat cope a dava sa na brucho, ale bradavku nepusti 😀 nehrozi, aby zaspala. Trosku si cucne a musim uspat na rukach 😖
@jajus101 jednoducho to vidim... dava si rucicky na tvaricku a je taka mrnkava... obycajne chodi spavat ten isty cas +- polhodinka
tak tato noc bola uz aj s teplotou...ach tie zubky....stolicky, ocne dole aj dvojky hore idu...radost... ☹
@daniela85 moj maly je uz treti den umrncany, a krici, place a tiez to pripisujem zubkom, lebo ma uplne navrete cervene dasna... nam vysli najskor horne dvojky a teraz uz pravdepodobne idu konecne aj jednotky, cakam kedy sa konecne objavia, lebo Mirko nebol nikdy taký zlý.. nevydrží sa s ničím hrať, len na ruky, potom na zem, ked ho polozim na zem znova mrnci, ze chce na ruky.. a vam idu uz stolicky???
dievcata, ktore davate UM, chcem sa spytať, ake mnozstvo mliecka ma vypit dieta v 9 mesiacoch??? Kolko vam drobci vypiju...
@ivanulienka81 aj moja chodi spavat priblizne v rovnakom case doobeda aj poobede. Tiez si brhli ocka rukami a vtedy sa zvykne pri nose doskriabat... preto jej musim strihat nechty aj 2x do tyzdna 😒
@majjjka24 jurko vypije pocas noci 2-krat po 180 ml, rano a vecer pred spanim 150 ml a poobede este 150 ml ... su tam nejake odchylky, ale viac - menej je to takto
Ahoj maminky...
idem sa opýtať, čo už dávate svojim detičkám papať?? ako vyzera momentalne Vas jedelny listok...kedze uz sme zase vsetci vacsi??? ze co nove uz ste zaviedli 😀
diky
@janica81 ahoj ja davam vsetko co jeme my....bola som v poradni dr.som vravela ze jest mi nic miminkovske nechce ze jej davam po troske nasu stravu, tak povedala ze dobre, ked jej chuti nech jej davam a aspon co to zje, lebo inac mi na to kaslala....vravela ze su niektore deti ze im ich strava nic nehovori a prejdu na nasu....samozrejme nic stiplave a presolene... ked mame vyvar tak jej ho zriedim s horucov vodou...ale niekedy je fajn, tak netreba...

@daniela85 presne my to iste... uz mam niekedy pocit, ze prave vtedy, ked si robim plany, co vsetko si porobim ked zaspi, tak prave vtedy je to problem ju uspat 😀