♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@janica81 aj my už jeme všetko, ale po troške, našu stravu papá s nami, ale len po pár lyžičkách... včera som napríklad malému spravila zeleninovú polievku a ja som pri ňom jedla guláš a dala som mu skúsiť... Hneď ukázal prštekom na guláš a povedal to... a bolo po zeleninovej polievke, musela som mu dať to čo chcel 😀 😀 😀
ja mám otázočku, dokážu sa vám drobci vyhrať aj sami??? My máme nejaké zvláštne obdobie.. Mirko nedokáže vydržať pri ničom viac ako minútu.. neustále mrnčí, keď mu nechcem dať niečo čo nemôže, začne vrešťať a pišťať, neobsedí, mám problém ho prebaliť, obliecť. Je neustále nervózny a nevydrží ani na rukách, ani na zemi, ani v koči, ani v postieľke... myslíte, že je to zúbkami, alebo tým počasím, alebo je to len nejaké obdobie, kedy malý skúša koľko mu dovolím??? ešte pár dní a ja sa asi z toho zbláznim... 😠 😠
@daniela85 čo by si potrebovala vedieť? možno ti budem vedieť poradiť....
Inak naša malá je taká posledné dni, nič ju nebaví, stále chce byť na rukách, keď ju vezmem, tak sa ide zlomiť v páse, čo sa zakláňa, potom ju dám na nohy, tak trošku pobehá a zase mrnčí, hrať na nechce, no ideme sa zblázniť od soboty ☹
@majjjka24 To aj ja dúfam, lebo mi niekedy až srdce trhá, čo neviem ako jej pomôcť...náš tatino si stále myslí, že je hladná keď tak vyvádza, ale nepomáha ani papanie ☹
Ozaj, aj vás tak detičky dohryzú pri kojení? Ja mám na jednom prsníku takú ragádu spravenú, že idem zošalieť od bolesti, keď sa malá prisaje...už si to liečim skoro týždeň, ale nič mi nezaberá, keďže aspoň raz za deň jej dávam z toho prsníka papať, tak sa mi to veľmi neprelieči 🙄
@lunana mna akurat vcera "pohryzol" prvykrat. teda ani nehryzie ale on ma strasne ostre zubky a za niecim sa otacal a mi akoby rozrezal.. ja si na to davam taky sprej dermo chlorofyl. malo by to byt velmi dobre(este v nemocnici hovorili, ze je to najlepsie), ale je drahsi. uvidime aky bude vysledok..
ahojte neviete na akej stranke zozeniem ti emla naplaste alebo krem?chcem si ich objednat niekde kde dojdu co najskor..neviete o nejakej,dakujem 🙂
@gumimaci juuj, zlaty je ... sikovny velmi ... inak ten sustredeny vyraz s naspulenymi perami milujem ... to aj jurko sa tak tvari, ked nieco skuma ... na zozratie 😵 😵 😵
najprv musis vediet, ci ju mas 😉 http://dojcenie.wordpress.com/category/bolave-p... tam si pozri o bolavych brdavkach a ragadach, je tam aj o mykoze
http://www.forum.dojcenie.eu/ opytaj sa tu, je tam vela certifikovanych laktacnych poradkyn, ktore poradia 🙂 je aj taka specialna mast, co zaroven lieci mykozu aj ragady, niektore laktacne ju maju, ked nie, povedia, kde sa da zohnat, ta je skvela

ahojte chcem sa vas opytat ci sa tu niektora vyznate dobre v dobrovolnom nemocenskom poisteni...Dakujem