icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

daniela85
6. júl 2011

ahojte chcem sa vas opytat ci sa tu niektora vyznate dobre v dobrovolnom nemocenskom poisteni...Dakujem

majjjka24
6. júl 2011

@janica81 aj my už jeme všetko, ale po troške, našu stravu papá s nami, ale len po pár lyžičkách... včera som napríklad malému spravila zeleninovú polievku a ja som pri ňom jedla guláš a dala som mu skúsiť... Hneď ukázal prštekom na guláš a povedal to... a bolo po zeleninovej polievke, musela som mu dať to čo chcel 😀 😀 😀

majjjka24
6. júl 2011

ja mám otázočku, dokážu sa vám drobci vyhrať aj sami??? My máme nejaké zvláštne obdobie.. Mirko nedokáže vydržať pri ničom viac ako minútu.. neustále mrnčí, keď mu nechcem dať niečo čo nemôže, začne vrešťať a pišťať, neobsedí, mám problém ho prebaliť, obliecť. Je neustále nervózny a nevydrží ani na rukách, ani na zemi, ani v koči, ani v postieľke... myslíte, že je to zúbkami, alebo tým počasím, alebo je to len nejaké obdobie, kedy malý skúša koľko mu dovolím??? ešte pár dní a ja sa asi z toho zbláznim... 😠 😠

lenkaff
6. júl 2011

@majjjka24 myslim skor, ze je to zubkami, aj filipko bol minuly tyzden taky dva dni a potok som mu nasla siedmy zubok 🙂

lenkaff
6. júl 2011

@majjjka24 myslim skor, ze je to zubkami, aj filipko bol minuly tyzden taky dva dni a potom som mu nasla siedmy zubok 🙂

lunana
6. júl 2011

@daniela85 čo by si potrebovala vedieť? možno ti budem vedieť poradiť....
Inak naša malá je taká posledné dni, nič ju nebaví, stále chce byť na rukách, keď ju vezmem, tak sa ide zlomiť v páse, čo sa zakláňa, potom ju dám na nohy, tak trošku pobehá a zase mrnčí, hrať na nechce, no ideme sa zblázniť od soboty ☹

majjjka24
6. júl 2011

@lunana
@lenkaff tak nie sme jediný, hneď mi je lepšie 🙂 dufam, že to tych nasich drobcov rychlo prejde... 😉

lunana
6. júl 2011

@majjjka24 To aj ja dúfam, lebo mi niekedy až srdce trhá, čo neviem ako jej pomôcť...náš tatino si stále myslí, že je hladná keď tak vyvádza, ale nepomáha ani papanie ☹
Ozaj, aj vás tak detičky dohryzú pri kojení? Ja mám na jednom prsníku takú ragádu spravenú, že idem zošalieť od bolesti, keď sa malá prisaje...už si to liečim skoro týždeň, ale nič mi nezaberá, keďže aspoň raz za deň jej dávam z toho prsníka papať, tak sa mi to veľmi neprelieči 🙄

lenkaff
6. júl 2011

@lunana mna akurat vcera "pohryzol" prvykrat. teda ani nehryzie ale on ma strasne ostre zubky a za niecim sa otacal a mi akoby rozrezal.. ja si na to davam taky sprej dermo chlorofyl. malo by to byt velmi dobre(este v nemocnici hovorili, ze je to najlepsie), ale je drahsi. uvidime aky bude vysledok..

lunana
6. júl 2011

@lenkaff To som ešte nepočula, že niečo také je....malá väčšinou tiež nehryzie, ale niekedy sa jej podarí

daniela85
6. júl 2011

@lunana no poznam, ja sa uz niekedy bojim ze mi bradavku odhryzie...aj preto si radsej odsavam a davam z flase, lebo pri kazdom jednom kojeni to je...a kojim len v noci abo vecer ked sa s nou nehra ...vtedy len spi a dudle...

daniela85
6. júl 2011

@lunana poistenie v nzamestnanosti...

lenka0283
6. júl 2011

ahojte neviete na akej stranke zozeniem ti emla naplaste alebo krem?chcem si ich objednat niekde kde dojdu co najskor..neviete o nejakej,dakujem 🙂

panki
6. júl 2011

@lenka0283 ahoj, tie náplaste asi nezoženieš, teda na Slovensku určite nie. Ja som ich zháňala dlho na nete, našla som ich len na českých stránkach ale ani jedna neposielala na Slovensko. Nakoniec sme ich kúpili v prvej lekárni za hranicami v Rakúsku.

gumimaci
6. júl 2011

@lenka0283 nasa detska lekarka ich predava (aspon to ma na nastenke napisane) skus sa teda spytat u pediatrov 😉

lunana
6. júl 2011

@daniela85 Jaaj, tak to neviem.... ☹

janica81
6. júl 2011

@daniela85 jej pekne....ze uz vsetko kostujete 🙂

janica81
6. júl 2011

@majjjka24 no mi mrncime asi treti den skoro stale...neplace...ale chce byt stale len so mnou...u mna nepoznane...lebo Nela vydrzala sa hrat aj hodinku sama...ale inak idu jej horne zubky, vsetko zurivo hryzie takze to moze byt asi z toho....

gumimaci
6. júl 2011

ahojte,
tak nas Ondrejko sa posledne dni dal pustat veci, ale iba vtedy ked sa niecim zaujme a zabudne, ze sa nedrzi. 🙂 ale krok nespravi, na to este musi trenovat.

zuzanockamt
6. júl 2011

@gumimaci juuj, zlaty je ... sikovny velmi ... inak ten sustredeny vyraz s naspulenymi perami milujem ... to aj jurko sa tak tvari, ked nieco skuma ... na zozratie 😵 😵 😵

daniela85
7. júl 2011

@lunana nevadi 🙂

daniela85
7. júl 2011

@gumimaci zlaty je...feeest 🙂 a riadne sikovny 🙂

lucinka83
7. júl 2011

@lunana ragada vie riadne boliet :( keby sa Ti dlhsie nehojila a stale bolelo kojenie, aj na druhom prsniku, mozes mat mykozu, ja som mala, ked som preliecila, hned sa zahojila aj ragada

stvura
Odpoveď bola odstránená
lunana
7. júl 2011

@lucinka83 A ako preliečim mykózu?

lucinka83
7. júl 2011

najprv musis vediet, ci ju mas 😉 http://dojcenie.wordpress.com/category/bolave-p... tam si pozri o bolavych brdavkach a ragadach, je tam aj o mykoze

http://www.forum.dojcenie.eu/ opytaj sa tu, je tam vela certifikovanych laktacnych poradkyn, ktore poradia 🙂 je aj taka specialna mast, co zaroven lieci mykozu aj ragady, niektore laktacne ju maju, ked nie, povedia, kde sa da zohnat, ta je skvela

lunana
7. júl 2011

@lucinka83 Ďakujem 😉

lenka0283
7. júl 2011

@gumimaci
@panki dakujem baby za rady 🙂

daniela85
7. júl 2011

@stvura nadherna je babika 🙂