♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
tak uz spinkame,dnes to bolo sup sup behom dvoch minut 🙂 🙂 🙂
@hobit aj nas jurko sa stale v noci kruti a prehadzuje ... ale my sme uz zvyknuti, takze sme aj vyspati 🙂
@zuzanockamt mne uz z toho sibe, ja sa hocikedy zobudim, tatko hybe nohami a ja ho za ne chytam, ze to maly uz je na koci postele 😀
@zuzanockamt @hobit mne nastastie krpci spia v postielkach, takze s mm mame nase letisko len pre seba 😀 a minule som sa spytovala Miska, ze ci sa moze Tamka nastahovat k nemu do izbicky, povedal, ze ano 😅
@ivanulienka81 ja kebyze ho dam do postielky, tak sa nevyspim vobec a keby bol v druhej izbe, to si ani predstavit neviem 😀 ... mne to velmi vyhovuje, ze spi pri mne
@ivanulienka81 no tak o tomto ja mozem len snivat 🙂
@ivanulienka81 no aky je Misko zlaty, ze dovolil. 🙂
@hobit este ma napadlo, jurko bol taky nervny, ked mu isli vrchne jednotky, kym sa prerezali, tak to boli strasne noci ... lekarka mi odporucila homeopaticke cipky viburcol, hoci homeopatikam neverim a ja ich pre seba nepouzivam, tak som mu to kupila a davala som mu 2-krat denne a zlepsilo sa mu to, nebol to idealny spanok, ale o nieco lepsie sa vyspal
@zuzanockamt vidis, to ma nenapadlo, mali sme ich ked bol malinky, skusim ich zajtra kupit...dik
@hobit 🙂 tie jedno vacsinou idu spolu, mozno mu pojdu tie vrchne a tie sa aj nam dlhsie prerezavali. Gelik davam podla potreby, nieje to nejake carovne, ze by ho to prestalo boliet alebo svrbiet, ale aspon sa nejaku chvilu cuduje, ze co to je 🙂 aspon potom mozem ist v klude na wecko 😅
Ahojte! dlhšie som tu nebola, nejak nebol čas.
@gumimaci ja by som tiež chcela urobiť nejakú tortu malému, a nejakú oslavu určite urobíme. Čo sa týka toho spatia na bruchum tak moj malý zaspava tak, že je na bruchu a pod sebou má pokrčené nohy, čiže spí na kolienkach a potom aj tak spí. Par krat som ho aj pretočila, ale vždy sa potom zobudil, tak ho nechávam tak. My zatial ešte zúbky nemáme a noci sa stále budíme aspon 4-5x. take niečo ako spať viac ako2-3 hodky nepoznáme. Snad už čoskoro prespi aj celu noc 😀
@majjjka24 dakujeme @hobit dakujeme. no lenze ona isla spat o siedmej rano,v noci spala len dve hodky,prvykrat sa stalo,inak mame naozaj spachtoska doma a dost som bola zufala,nie z toho,ze nespime,ale z toho,ze som nevedela co ju trapi a teda ani pomoct jej ☹ a ten gel,ja mam citrovital,je to taky viac natur,s vytazkom s grepovych jadierok..ale odskusany nemam. no viem,ze pomaha aj jantarovy nahrdelnik.to mi uz par bab vravelo.ze im pomohol.nie je to drahe a neuskodi to,keby aj nepomohlo 😅
@zuzanockamt vies,ze ja so velka zastankyna viburcolu a pomohol nam na vselico uz a vcera v noci mi nenapadlo dat jej ho.. 😖
jaj,,pekne citanie to bolo,,mi sme 14.9.2010, ma pobavilo ako ich pozorujete ako spinkaju,,nas maly celu noc sa prevaluje po celej postielke, raz je na bruchu raz na boku, na chrbte, raz si skrci nohy pod seba 🙂
Nastastie sa nebudi teda len ak je hladny ale to mu podam flasku a hned spi....trosku sa cudujem preco ich pretacate,, ja deti nikdy nepretacam,,,spia ako im vyhovuje,,,asi by som sa aj ja hnevala ak by ma v noci niekto pretacal,,,
@hameeda my ich asi tolko sledujeme lebo su to nase prve deticky 😉 ,ak ich budene mat tak pozehnane ako ty tak na to nebude ani cas 😀 ,ale s tym pretacanim s tebou suhlasim,ja jurka tiez nepretacam a spinka krasne uz sa naucil spinkat celu noc zaspinka okolo 20.45. a spinka do cca 5.30.rana 🙂 .Ale ked idu zubky alebo take nieco,tak sa zobudi max. 2krat.
@hameeda vidiet spiace dieta, je krasne. 🙂 Na to pretacanie som sa pytala ja, prave preto, ze som chcela vediet, ci to treba... uz ho tak nechavam. ked bol uplne male mimi, a pretocil sa mi na brusko, tak mi lekarka hovorila, ze v noci by tak spat nemal, vraj sa to neodporuca kvoly SIDS .
@zuzanockamt aj u nás to bolo najhoršie pri horných jednotkách...
ahojte, náš Mirko dnes vyšiel po schodoch, samozrejme som za nim stala, keby nieco... doteraz po nich len štvornožkoval, ale dnes sa postavil a vykračoval si, rukami sa pridržiaval hornych schodov a išiel si ako frajer...
neviete kde sa dá kúpiť, alebo objednať tá zábrana na schody??? Za nejakú prijateľnú cenu...
viem ze plienky sa uz preberali,ale aku velkost pouzivate?my mame stvorkove Maxi 7-18kg,ale zdaju sa mi tusim take tesnejsie ale zas nechcem zbytocne kupovat velke aby sa nam tam jurasek nahodou nestratil 😀 ,podla coho sa to vlastne urcuje aby mu sedeli ok.

@estterka aj ja chcem takeho spachtoska 😉 vsetko najlepsie prajeme aj my
@gumimaci ja vobec este nad oslavou nerozmysam, ako vidim, mala by som zacat 🙂
@gumimaci Tobi spi stale hrozne...a odkedy ma ten 1. zub je to uplna katastrofa, ja uz neviem co s nim v noci, v postielke sa budi kazdu max hodinu a pri as sa kruti ako kolotoc a sme nevyspati vsetci 3ja 😖...spi vacsinou na boku, ale ked sa otoci a brucho, nechavam ho uz tak