♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
maju ho aj v ikei, ale o 2€ drahsi ako v draciku... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/1019...
tu je dracik... http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...
ahojte,no my uz za par dni rok oslavujeme 🙂 boli sme na rocnej prehliade,schudli sme pol kila,ale stale mame 11 a pol,takze pohoda,narastli 6 cm za dva mesiace,78 cm ma a vsetko v poriadku. musela spravit za ruku aspon dva kroky a ona to nevie a spravila to tam prvykrat,tak sme sa smiali,ze aky respekt pred lekarkou. ja uz zacinam vypekat na party,dojde nejak priliz vela ludi a to sme chceli len malu oslavu,no nevadi,bude veselo 🙂
@happy3 no nas jurko nebude strihany asi az do 2 rokov 😀 ... ak nie aj dlhsie 😀
Tobi si dnes vo vani obajvil pipika a natahoval si ho 😅 ...a ja sa pytam tatka, ze dokedy ho to bude bavit...a on, ze do konca zivota 😀
@hobit no nas jurko ma tento velkolepy objav uz davno za sebou 😀 😝
aj u nas je to zabava uz dlho 🙂
Konečne prvý zub.
baby chcela som sa opytat,ze co davate vasim kuriatkam na veceru/po kupani,ked ide uz do postielky/.?Ja davam mliecnu sunarku,malemu chuti 😝 😝 ,ale rozmyslala som o zmene,tak dajte nejaky tip 😉
@happy3 ja davam okolo siestej - pol siedmej zemiakovu kasu s koprom, syrom pripadne jogurtom ochutenu a pred spanim uz len mlieko
a este ma napadlo 😀 ,ideme v septembri na dovolenku,a potrebujem kupit cestovnu postielku.neviete poradit aku mame kupit(myslim nejaku konkretnu znacku,tip)aby sa tam malemu v ramci moznosti dobre buvalo 😖
@klaudia85 ahoj zatiaľ rodinný dom nehrozí...teraz sa sťahujeme do bytu spolu...do dvojizbového ale veľkého...má rozlohu ako byt u našich trojizbový...ale hlavne že má velikánsky balkón 🙂 lebo už to vyzeralo že budeme bývať v byt e bez balkóna...a ja čo som začala pestovať bylinky a paradajky..jáj rada som len dúfam že ocinovi to vydrží tak ako je teraz...uvidíme...
dievčatá malý kaká redším a aj 3x za deň... nie je to hnačka, ale je to redšie, my sme mali vždy skor problemy so zapekaním.. aj pri prvých 6 zúbkoch mal problem sa vykakat... a tak 1x za 2-3 dni... moze to byt zo zubkov, ci??? teploty ani nic podobne nemame, len vsetko okusavame, ale nevidno v puse, zeby rastol dalsi zubok.. a spat zacal lepsie, uz sa zobudi tak 2-3 krat, tak nechapem...
baby, ktore teraz niekedy, ked maju krpci rok, koncite s kojenim, idete dat umele ci kravske mlieko?
@majjjka24 jurko kaka bezne redsou stolicou, nie je to hnacka, ale je to take kasovite ... asi 2-krat za den ... len obcas ma problem so zapekanim ... zvycajne, ked niekam cestujeme 😀 ... u nas to so zubami nema suvis si myslim
toto fakt stoji za precitanie
http://www.badatel.sk/index.php?option=com_cont...
som velmi rada, ze som sa predsa len rozhodla pre latkovky 🙂
@zuzanockamt zaujmavy clanok,ale myslim ze dnes uz kazdy pise co chce a hlavne to comu veri.Ale vsetko ma svoje pro a proti.Ale fakt musim uznat zaujmave citanie,na zamyslenie 😒
@stvura ak mas ebayove plienky, tak tie pretekaju bezne, zo zaciatku jurkovi nepretekali, ale potom zacali, ja davam vzdy jednu vkladacku navyse este ... ale tie pouzivam minimalne, len na von ... doma klasicke stvorce, to je najidealnejsie a chcem prejst pocas dna len na vlniaky miesto PUL gati

Ja som pozerala na nete Ikeu a chcela som jej tam taký stan za 7,99€ kúpiť, no samozrejme ho tam nemali!