♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
nas jurko sa naucil hovorit nie,tak nic ine nehovori len nie nie nie 😀 😀 😀
@ilona3 my sme na nočníku od 6 mesiaca..ráno ako ju rozbalim tak sa vycika a potom je z hoľou ritkou ...potom zas a potom dáme plienku...cez deň je tam cca 5 až6 krát..teraz už moc pri mne na ňom neobsedí ale pri tatovi aj potlačí keď bučí pri nej.kaká len do nočníka abo keď sme u niekoho tak do wcka ..vtedy je taká zlatá 🙂
Ako vkladáte obrázky teda fotky sem?
Už vieme ukázať áno a keď niekomu niečo podáva tak povie páči alebo paši 🙂 ale sranda je že tie deťúrence sú tak maličké a mnoho veci rozumejú...napr...dnes som vravela pred ocom a kikou že je po ňom a ukázala nie nie a ked povedal že je celá mama tak ukázala áno ,sme sa išli podusiť od smiechu 🙂
Ja malú dávam na nočník, ale teraz ako jej idú tie zuby, kaká zas aj do plienky. No dávam ju posedieť aj tak, lebo tam pekne obsedí, ale moc neverím, že ju to nejak odučí od plienok zatiaľ, skôr kvôli zvyku, aby jej to nebolo cudzie. No neviem.
V ZOO sme včera boli, malej sa to páčilo, len to teplo...
Máme zase strašný problém, malá mi zje v ml iba 600ml stravy, aj to neviem, či som nenapísala veľa.. Napr. dnes ráno po celej noci nejedenia stiahla iba 70ml mlieka. Trvá to už niekoľko dní, neviem, či to súvísí aj s tými zubami, ale mám strach, že schudne takýmto štýlom. Vodu ťahá o106. A toto začalo, keď sa konečne krásne rozpapala a mala som z nej veľkú radosť :(((
@daniela85 Mirko sa naucil dakujem, ale nie vzdy sa mu to podari a znie to ako datata 🙂 slabiky sedia, ale ze by sa to podobalo zvukovo 😀 vacsinou si to hovorime, ked si podavame nejake veci, velmi ho to bavi, poda mi nieco a ja poviem dakujem, on potom da (daj), ja mu dam a on povie datata (dakujem) 😀
ešte som sa chcela spýtať, v akom čase sa kúpate v bazénoch s drobcami??? Lebo ja sa už tretí deň chystám, ale hneď poobede je podľa mňa príliš horúco a večer je už o niečo chladnejšie... okolo 3-4tej??? Ale myslím doma v bazéniku, kde má cca 10 cm vody, aby mu nebolo chladno...
@stvura podobnú skusenost mám aj ja. Kocurik prestal nosiť plienky v 2,5 roku a na noc ked mal skoro 4. A to sedel na nocniku od 6 mes. Je však pravda že som ho začala poadzovat aj preto lebo mal tvrdú stolicu a nemohol sa poriadne vykakat. Cicu sme začali posadzovat okolo roku a od 18 mes bola baz plienky cez den a v noci asi od 2 rokov. Práve preto sa moc nenahlim ale včera sme boli v poradni a na ockovani a sestricka chcela vedieť ako sa malému darí cikat a kakat do nocnika a ked som povedala že ešte nenocnikujeme tak že " ale to uz treba začať" . Tak ked sa trochu spamata z ockovania asi zacneme. Teraz ho ešte nejdem stresovat ked ma bolave obe nozicky. 🙂
no, tak sa zda, ze mam po dileme kojit-nekojit, Tobi odvcera nechce cucat, dokonca ma uhryzol, este mu ponuknem, ale myslim, ze sa odstavuje sam 😅
@hobit u nás sa to už asi tiež blíži ku koncu, pomaly, ale isto... cucká si už len pred spaním a v noci, vzdy vypije plnu flasu a potom po pol hodke si odo mna trosicku vytiahne a zaspi... a v noci asi ani nepije, lebo nepočujem žiadne preglganie, len ma ma ako cumel... ale ja som s tym ratala, ked som zacala davat UM, toho vypije coraz viac, min. tych 600ml za den...
to mate sikovne deticky,Jurko vie povedat akurat nie,sem tam ano a obcas bak 😀 ,ale sak to pride a este ma budu aj usi boliet 😀 😀 ,ak bude ukecany ako moji synovci,ked som s nimi,tak ma aj hlava rozboli oni tu pusu nezatvoria a nezatvoria 🤐 🤐
nas Jurko ma sebou "rocnu" prehliadku ... takze ma 11 mesiacov, 1 tyzden a 4 dni a 82 cm, 11,3 kg, obvod hlavy 48 cm a za sebou aj tretiu davku ockovania ... dalsia prehliadka + ockovanie az koncom novembra
teraz krasne pribral ... za 2 a pol mesiaca 1,3 kg 🙂 ... takze nakoniec takmer strojnasobi porodnu vahu do roka 🙂 ... a to som sa bala, ze v roku nebude mat ani tych 11 kg, no chvalabohu pekne to dobehol
@klaudia85 zlatko tak nejako to vyzerá aj u nás.už sa tešíme ako krásne papá a o dva dni nič....ale tak nám tiež nechutí jesť v takom teple...a mne ani moc nepije a to ma štve o to viac...keď už neje tak by aspoň piť mohla...a ďakujem za byt dúfam a pevne v to verím že už bude všetko ok.
@zuzanockamt to sa potom čo očkuje ? Ja som bola v tom že sú povinné tri očkovania a potom až oveľa neskôr .
@daniela85 dalsia vakcina je MMR (mumps, osypky, rubeola) ... lekarka ti to nespomenula?
@zuzanockamt krásna váha 🙂 my máme o 3kg a 10cm menej... 🙂
@majjjka24 no len jurko sa narodil velky, mal takmer 4 kg a 54 cm 🙂
@zuzanockamt 54, fiiiiha 🙂 nas chrust mal 49cm, ale vahovo bol celkom dobre 3650...
@ericka310 aj ja davam plnotucne mlieko z obchodu do varenia, aj krabicove, ale aj to vo flaske ... uz ho aj pil ... vcera som robila bananove mlieko, tak si dal a velmi mu chutilo
dakujem za odpovede....tak ja teda skusim to mlieko z obchodu

@gumimaci aj ja to tak planujem spravit....ja idem skapat a maly ma dokonca teplotu ☹
@zuzanockamt dakujem, idem citat