♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
jej baby poradte ☹ ,ten nas maly drak uz 4.den odmieta mlieko,v noci mi vypije akurt tak 160ml.,a ked mu ponuknem rano tak si len cucne a zisti ze je to mlieko,tak uz nechce.Nepije ho uz ani behom dna ☹
@happy3 nas jurko mal obdobie, ked mi pocas dna mlieko nevypil, ked zacitil flasku, tak automaticky vyplul ... riesila som to tak, ze vzdy ked som ho pocas dna uspala, tak som mu hned supla flasu, v spanku vypil v pohode ... to bolo v case, ked mal len 2 prikrmy a spaval mi 4-krat denne po polhodine a tym padom mal mlieka dost
@happy3 to nevadi že pije menej. už veľa dostane v inej strave. Pokial papká jogurty a syry a neodmieta inak stravu tak sa s tým nemusíš veľmi trápiť. Niektorým detom v takýchto prípadoch zachutí kravské mlieko. zachvílu bude mat rok, už by mohol... pokiaľ nie si antikravskémliekomamička 🙂
@happy3 blbost :D neprestanu priberat ani rast. pokial by nejdeol ine mlecne vyrobky alebo strukoviny namiesto nich tak by mu mozno chybal vapnik napriklad. podla mna vsak nie ste taky vyzny pripad. susedin chlapcek nechcel pit mlieko od narodenia.. male trdielko :D ani maminkine, ani praskove.. v 10. mesiaci skusili kravske a chytil sa ale len trosku.. je sice drobnejší vzrastom ale všeobecne prospieva a zas taký malý zasa nie je a vždy to može neskôr dobehnúť. Je malý ale šikovný! :D NO STRESS!
@happy3
@hilaris my sme uz zacali s kravskym mliekom, najprv velmi nechcel, nakoniec som zistila, ze mu nevadi mlieko, ale flasa, doteraz bol kojeny a nechce ju, tak pijeme z hrnceka, pripadne lyzickou...a este finta, namocit kusky rozka do mliecka a spapat, sice to vyzera ako pre prasiatka ale deckam to chuti 🙂
dievcata co budete svojim detickam kupovat ked budu mat rok,myslim na narodky ake hracky?co uz je zachvilu.
a este sa chcem opytat co vsetko papate ?a co z mliecnych vyrobkov?
co na ranajky?
uz ste niektora skusala davat papat vanilkovy puding? 😒 .ja som tak rozmyslala,ze by som to vyskusala,ked odmieta mlieko,ale neviem ci to nieje skoro 😒 .
@happy3 ja som raz vyskusala na veceru dat, v pohode zjedol a nic mu nebolo
@zuzanockamt a varila si mu puding s mliekom alebo ten mliecny co sa rozraba s vodou?
@fatima30 my sme uz nakupili hracky 😀 ... odrazadlo, klavirik a telefon v jednom, je tam vela tlacidiel a zvukov a take väcie auto, lebo miluje kolesa
z mliecnych vyrobkov jedava jogurty, tvarohove a smotanove kremy, detske syry, mlieko, kyslu a sladku smotanu do varenia a mlieko mu obcas dam aj na piti, ale zatial len trosku vypije ... ostatne veci jedava takmer vsetko co my ... samozrejme ze neje salamy, udeniny, slane veci, sladkosti, pikantne a korenene, huby, orechy,ryby atd
na ranajky UM, piskoty a potom neskor jogurt
@happy3 normalne s mliekom, ja uz davam do varenia bezne mlieko, takze som nad tym ani nerozmyslala
@zuzanockamt
len ja este kojim tak velmi nechcem davat mliecne.a na obed co?
a kde si kupila ten klavirik a telefon v jednom aka to je znacka?to auto chcem aj ja ale na vianoce.
ale dnes som si vsimla,ze nas dracik pokaslava,jazyk bieli nema ani v krku zapalene,ale aj tak pokaslava,mozno je to pricina preco nechce tahat mlieko,asi ho pobolieva v krku.? 😠
@fatima30 na obed mu osobitne nevarim, jedava s nami, zvycajne kuracie mäso so zeleninou alebo so smotanovou omackou, paprikas s cestovinou, zapekany karfiol/brokolicu, rozne privarky - cuketovy, tekvicovy, fazulkovy, koprovy s vajickom, pecene mäso atd, a prilohy zemiaky, cestovina, ryza s pohankou
kupila som to v draciku, ale znacku neviem
ale ty tie jedla potom neochucujes,ci ake pouzivas koreniny aby mohol papat aj on?pozivas aj vegetu alebo sol?
@fatima30 z korenin davam pazitku, kopor, petrzlenovu vnat, cervenu sladku papriku drvenu rascu... solim minimalne alebo vobec, my si potom dochutime osobitne, ale zvycajne len MM si dosoli, mne uz netreba, ja som zvyknuta na taku stravu ... vegetu pouzivam taku bez glutamanu
a pecies nejake kolace co by mohol papat aj on?
@fatima30 nepeciem, to pri nom nestiham, ale jedol uz klasicku bublaninu s ceresnami a aj kysnuty cucoriedkovy kolac
@zuzanockamt ja sa uz tesim kedy bude Jurko papat to co my a nebudem mu musiet varit zvlast a mixovat.My mame este stale len dva zubky a ak mu dam nieco co treba trosku pokusat tak mu to nejde aj ked sa tak pekasne snazi s tymi dvoma zubkami 😀
@happy3 je ked som zacala skusat nemixovane, tak mal tiez len 2 spodne zuby akurat vylezene ... ale som rada, ze sa dal presvedcit a teraz uz pekne zje vsetko len popucene a z ovocia (ale iba z mäkkeho) si odhryza, ked mu väcsi kusok drzim v ruke ... treba len skusat, casom sa nauci ... ja som vzdy najskor skusila nemixovane, ked nechcel, tak som rozmixovala a jedol a tak stale dookola a mixovala som len nahrubo, nie uplne na kasu a jedneho dna zjedol uz len popucene
no a my máme 6 zúbkov a Mirko hryzie v pohode... dlho mal všetko len mixovane a raz som mu skusila dať popučený zemiak a v pohode, potom cestoviny a teraz už papá aj kusocky maska, dnes papal svoj oblubeny gulas s nami 🙂
ale my mame iny problem, nemozem mu nic dat do ruky, pretoze on si odhryzne strasne velky kusisko a zacne ho napinat, tak mu vsetko musim drzat ja a on odhryza, ked vidim, ze odcvakne vacsi kus, rychlo mu to beriem, kym to nema cele v ustach 😀 a cca posledne dva tyzdne mu uz nemozem dat ani jeho oblubene chrumky do ruky, ktore predtym papal sam, pretoze si napcha celu chrumku naraz a este si to rukou kamsi dozadu zatiska a potom sa zacne dusit... ☹ aj prsty pcha do krku, takmer celu ruku si vopcha do ust, neviem, ci to moze byt zubkami??? Nemate s tym niekto skusenost?? Mirko uz tak pekne vsetko sam papal a teraz ho zasa musim ja krmit...

@happy3 jeeej takto sa aj my cmučkáme 🙂 a tiež všetko čo nám a kto nám príde do cesty🙂