♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
dievcata, myslite, ze zvysena teplota okolo 38 presne tyzden po ockovani moze mat s tymi vakcinami este nejaku suvislost alebo je to uz nieco ine? ... mate niektora takuto skusenost?
@zuzanockamt nooo podla mna to uz ockovanie nie je.... skor tie zubky :-/
to mi spinkame vyborne,ja si pri nom stihnem vsetko porobit,pekne sa sam dokaze zahrat,ale to jeho papanie mi uz trha nervy 😠 ,kym sa my napapame,tak ja mu asi 10krat musim urobit varila mysicka aby sa nesustredil na jedlo,povedat celu malovanu abecedu a este kdeco zaspievat,len aby sa napapkal 🙄 .ale ja to vydrzim lebo verim tomu ze sa to raz musi zlepsit a zacne papkat jak sa patri.(?)
@zuzanockamt osobne očkovaniu vôbec nedôverujem a myslím že aj neskoršia reakcie či už mierna alebo silná môže byť ním spôsobená. Poznačiť, nahlásiť lekárke .. pre prípad že by sa nepovedalo neskôr že sa to nepovedalo.
My sme kúpili malej k narodkám trojkolku smart trike 3v1 - je nádherná, ale nevydržali sme to a už sa v nej aj vozí ako kráľovná, tak musíme ešte niečo dokúpiť, čo by dostala presne v ten deň :(
@daniela85 s jedením stále hrúza, ale asi máš pravdu, zrovna predvčerom som sa o tom bavila s kamoškou a ona s malou preživa presne to iste, tiež jej ide zúbok a absolútne všetko odmieta papať :(
Ahojte čítam tu, že ešte niektoré kojíte, ja tak isto, mne sa zdá, že moj malý čím ďalej tým viac to vyžaduje, nechce piť z flašky ani dudel, len z pohárika pekne pije. Cez deň keby mu nedám mliečko, velmi by bol nervózny.Ako je to s vašimi detičkami? Začínajú vám už aj chodiť? Lebo moj akurát predvčerom začal, ide jak strela :D
@monikas44 aj ja tak nejak čakám 🙂 teraz má sopel tak jej nechcem robiť šoky v období choroby ale akonáhle vyzdravie tak chcem s kojením seknúť lebo ako píše
@1katka1 mám pocit že je to stále horšie či deň či noc. Odhodlávala som sa že do roka to vydržím a keďže už sa blížime k termínu... robím si plány :D ale neviem čo ma čaká lebo spoliehať sa na to že to pojde tak hladko (len týždňový krik) radšej nebudem
@hilaris my sme od 10 mesiaca aj na UM aj na MM a keby som mu nedala cicu, nič by sa nestalo... zo začiatku sice uplne odmietal flasu, ale postupne sme ho to akosi naucili hoci aj teraz ked pije musi mat nieco v ruke, mobil, alebo nieco co ho zaujme... u nas to uz pomaly samo konci, myslim, ze uz mam coraz menej mlieka, uz papa len pred spanim a v noci..
@hilaris A tiež tak od začiatku tam plakáva? Ešte ako ležiace bábo stačilo pár krát potriasť kočíkom a zaspala, no odkedy začala viac vnímať, tak koniec 🙂 Dnes sme šli na prechádzku v trojkolke a teda cestu späť musela byť už na rukách, takže náš problém ani trojkolka nevyriešila. Už budeme trojkolkovať len tak, aby sme to nemali ďaleko domov, lebo to je len oštara trepať všetko taký kus. Tak to verím, že by ti mladšia tiež vyvádzala, keď je tiež ešte len drobec 🙂
@klaudia85 do 3. mesiacov bola skvelé bábo a potom začala plakávať. Od. 5 mesiaca som ju dala preto do športiaku mysliac si že keď viac uvidí, bude lepšie.. žial nebolo. Krik naďalej. Tak som skúsila iný kočík - s výhľadom na mňa. Bolo to o kus lepšie lebo sa dala zabaviť ale Tiež nie na dlho a potom pokračovala v kriku 🙂 aj nosič som skúsila.. lenže jačala aj tak... takže predpokladám že bude aj v tej trojkolke 😝 snáď z toho vyrastú princezny naše...
@klaudia85 veď sa aj idem scvokúť :D staršia bola náročná a tiež riadny živel ale chcela som druhé bábo aby sa mohli spolu hrať lebo som z troch sestier po roku a bolo to super tak som to chcela dopriať mojim deťom a myslela som si že náročnejšie dieťa ako je Ester už hádam nemôže byť. Mýlila som sa 😝
@1katka1 ahoj...my sme na tom podobne. ..keby nemal moje mliečko, tak drží hladovku 😀 😀 a čím je starší, tým si ho vyžaduje častejšie..a to hlavne v noci.niekedy som už z toho zúfala,lebo nespinká dlhšie ako hodinku vkuse..a zatiaľ beháme len za ruku,ale od rána do večera🙂 neviem neviem, kto sa pri tom viac unaví 😀 😀
@hilaris takých plačúcich bábetiek je viac🙂) ani nám sa od štyroch mesiacov nepáči nikde, iba na rukách.. nepomáha autíčko ani kočiarik.
ale hovorí sa, že takéto plačlivé detičky budú veľmi inteligentné, pretože nič len tak neutíši ich zvedavosť..
Ja sa aspoň tým ukľudňujem 😉 a od malinkata si hovorím. len nech už sedí, bude lepšie-a nebolo 😒 len nech už chodí po štyroch - a stále rovnako 😖 , teraz beháme a ruku a nič sa nezmenilo,tak prestávam dúfať, že to bude iné, keď bude behať sám 😀 😀
ahojte, ideme sa pochváliť, Mirko sa už konečne prestal báť a pomaličky začíname robiť prvé krôčiky, dnes ich bolo dokonca 7 🙂 a tak sa pri tom smeje a raduje 🙂
Mali sme dosť nabitý víkend, mali sme na prázdninách dvoch synovcov (2 a 6rokov), dnes odišli a my s mm sme si uvedomili, že je to fakt zaberák, mať doma 2-3 malé deti... Ale zasa Mirko bol taký spokojný, že mal kamošov, dokonca aj celkom dobre začal spavat (klop, klop, klop), to bude asi tým, že aj on sa pri nich riadne unavil 😀

ozaj, dnes sme spravili prve dva samostatne kroky 🙂 Mirko sa držal skrine a asi 30cm od skrine ma hojdacieho kona, pustil sa skrine a rozutekal sa ku konovi, ledva ledva sa udrzal, ale ustal to nakoniec 🙂