♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte 🙂
tak ja som dnes zazila hrozu.... Nela sedela v oyvke na zemi, isla som spravit chlebiky a mame spojenu obyvk s kuchynou....baby naozaj za dve sekundy pocjem buchot .... a nasa hviezda sa skotulala dole po schodisku... ☹
Doteraz nechapem ako ?? lebo tam mala ohradk, bola asi 4 metre od schodov, na dve sekundy som odvratila zrak.... ☹
nastastie mame len dve hrce na hlave...povrchne....zacala rucat,, som ju vzala na ruky, hned prestala, a potom fungovala akoby nic...ale strasne som sa zlakla... fuuuuuuuuu uz ju nespustim z oci ani len na tie 2 sekundy !!!
@janica81 ja som tiez tak nechala fabiho na par sekund sameho v kuchyni, este minuly mesiac, co este ledva stvornozkoval, nieto este aby stal, a nasla som ho v polke schodiska. este v ten den muz montoval branku. a uz sa niekedy aj bojim otocit mu chrbtom na par sekund, on sa vie tak rychlo presuvat, az nechapem ako... choditko som uz spakovala, sice ho uz nepouzival par tyzdnov, ale stale bolo v rohu izby, ale pred par dnami si sam donho naliezol. on proste akonahle pride k nejakemu kusu nabytku, zdvihne nohu a pokial mu tam dociahne, tak sa nan vydriape. stanka ma v rohu izby taky maly stolik s lavickami, kde si kresli. asi jej ho docasne budem musiet odlozit, lebo denne ho aj 20x musim davat dolu z neho. vylezie hore a este sa aj postavi na kraj, ako keby chcel z neho skakat dolu...
@gumimaci ze ta kravska bielkovina je velmi agresivna, silna pre take male deti, navonok sa nemusi nic prejavit, ale sposobuje mikrokrvacania v creve, vraj to nie je marketing, ale seriozne studie, ze s mrizmurenim oka od 2 rokov najskor...ked nechce umelac a flasu, mam ho drzat aspon na 2 jogurtoch denne...ty si sa na to nepytala doktorky?
@hobit s tym KM mas pravdu, teda tvoja lekarka ... to mikrokrvacanie moze sposobit aj dospelemu ... ja preto nechavam na nocne pitie len UM a KM bude pit len pocas dna, ak bude chciet, ale nie kazdy den ... lenze ja nekojim a jurko je na UM zvyknuty
@zuzanockamt tak Tobi v noci este cuca MM, ale ja chcem nocne jedenie ukoncit, ved uz su velki a nepotrebuju v noci jest/pit mlieko...neviem ako to poriesim lebo 2 jogurty denne podla mna dlhodobo chciet nebude
@hobit jurko v noci jedava 2-krat, minulu noc dokonca 3-krat ... nocne jedenie neriesim, oducat zatial nejdem, aj ked dokina povedala, ze je to moc, aby 2-krat jedol, ze to je pre mna unavne vstavat a ze si na to zvykne ... ze to mnozstvo potravy nevadi ... ale ja to zatial nechavam tak, ked pyta, tak to potrebuje
@hobit nepytala a my ideme na dalsiu poradnu az v decembri... ale s UM zacinat nechcem, s jogurtami problem nemame, trochu teraz prestal papat kasicky, ale aspon trochu zje. Ondrej uz v noci nepapa asi 2 tyzdne, inak stale je na matersko mliesku 3x denne
@zuzanockamt tak som to s tym KM aj ja myslela, ze nie kazdy den...
Ahojte,
v prvom rade zelam vsetkych narodeninovym oslavencom vsetko najlepsie 🙂
A mam otazku... zabudla som kupit detsky caj, maly pije detsky zalievany v sáčkoch, myslite, ze mu mozem spravit aj klasicky napr. sipkovy? mam doma pickwik a teekane
ahojte mne sa Mirko naučil piť v noci čaj, mlieko v noci odmieta a aj cez deň sa nejako rozpil, vypije cca 400ml čaju aj viac... mozno to bude aj tym, ze zje strasne velke mnozstvo chrumiek a asi ho smadi 🙂 predtym ledva vypil 30ml 🙂
@majjjka24 ja som si tiez vsimla, ze po chrumkach pije jurko viac, ale snazim sa mu chrumky obmedzovat, pouzivam ich len ako zachranu vonku, aby mi vydrzal v kociku alebo niekde na nakupe ... lebo on ked uz len sacok s nimi vidi, tak je cely bez seba ... ale aj tak vypije pocas dna malo, mozno tak 100 ml, ale predtym vypil mozno 50 ml a aj to bolo vela
@majjjka24
@zuzanockamt Tobi je tiez do chrumiek besny, ale nedam mu vela, prevayne v kociku, v aute, ked ho potrebujem zabavita striedam ich ryzove, pohankove, kukuricne s polystyrenovym chlebikom, ten tiez miluje...inak vypije aj 500 ml vody denne
bože baby, ja tu čítam, koľko vám deti vypijú....naša ledva pár hltov vody, niekedy vôbec 😅
chcem sa spýtať, ak varíte deťom niečo s mliekom - aké používate? chcem malej skúsiť už aj krupicu alebo omáčku, ale UM sa asi variť nesmie a kravské - no neviem, všade sú rôzne názory naň...doteraz malú kojím, ale mlieka mám len tak akurát, UM má len v kúpenej kaši a ostatné domáce kaše robím s vodou 😀
Tak Tamka vypije ledva 100ml vody a velakrat ani tolko a to jej ponukam vodu casto, takze asi jej to staci....
ahojte uz sme doma z dovci 😀 .@adrianai to s tym pitim sme donedavna riesili aj my,ale az ked som to prestala nejako riesit tak Jurasek zacal pit normalne 🙂 .Riesila som to aj s dr. on mi na to povedal,ze ho nemam nutit a ked bude smadny tak zacne pit 😀 a tak sa aj stalo,neriesim to a ponukam mu castejsie pit a on pije 😉 😉
no uz nasi drobci pomaly oslavuju 1.narodeninky 😲 ,a uz ste aj rozmyslali o druhom dietati(?).Co vy na to aky je idealny vekovy rozdiel medzi detmi?My sme sa tak bavili,ze az bude mat maly 3roky,ale zas ci to nebude velky rozdiel 😒 .?
@happy3 ja druhe zatial neplanujem vobec ... aj ked mozno by bolo dobre mat vekovo blizkeho surodenca, ale mam narocne dieta a druhe si neviem pri nom ani len predstavit

my už máme prvý darček k prvým narodeninám a samozrejme, že sme nevydržali a hned sme ho aj Mirkovi dali 😀 😀 to bolo radosti a celý deň nič nerobí, len chodí za ním... trojkolku mu kúpi krstna mamka, tak my sa musime obhliadnut po niecom inom...