♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
nie rodila som v tt lebo som mala silvestrovsky termin a sme nevedeli ako to bude prebiehat ze istejsie to bude v tt zrejme
aháá no tak to jasne 🙂 a kto ťa rodil? spokjná si bola ?? mala si epidural či klasika ?
vies co, vyvolavany dva dni, potom mi az odpustili vodu a konecne sa to rozbehlo, nejako som ani nemala ziadne informacie, rodila ma nejaka mlada zena s dlhymi vlasmi vobec netusim kto to bol, som si myslela ze to bude v sprave nepisane ale nedozvedela som sa nic, porod trval samotny uz na stole asi 10 minut aj so sitim ale kym so sa tam dostala aspon do vzdycharne to bolo prestrasne preto som aj epidural pytala, lebo mi uz bolo velmi zle od bolesti. na porodnici som uz bola spokojna ale kym som bola na gynekologickom co som cakala to bolo dost hruza
fuha takže si si užila,,,, ta mlada asi viem kto bol.... no ono je to najhoršie na tej vzdychrni tie bolesti,,, ja som myslela že to vydržím ale potom sa to nedalo tak som si dala epidural bolo to super len porod už som potom citila... aj tak ma dojem že to šietie bolo najhoršie 😒 dufam že tento druhý raz to bude lepšie ked už vieme čo a ako... 🙂 aj ked ja dufam že stihnem dosjt do tt 😀
no vidis, ty pojdes do tt ja som sa obavala ci dojdem do ba. vyvolavany je vseobecne asi prestrasny lebo to som mala bolesti v kuse ani spat ani chodit ani sediet ani lezat bolo mi zle bolelo ma tusim cele telo a nevedela som ani co sa so mnou deje, ked ma dosli pomerat len ze nic sa nedeje porod to nie je tak som uz nechapala vobec nic, dokym ma nezobrala vrchna z porodnice a tam mi neodpustili vodu to bola aka ulava tusim potom uz len epidural sa tomu vyrovnal a pichala mi ho tiez taka mlada doktorka a velmi dobre mi zabral naparadu
uff no tak vidim že máš tiež riadny zažitok... ale myslím že ked si to v TT vydržala prvy raz tak to zvladneš aj druhy...maš to super že si v meste kde maš porodnicu.. v malackach nie je porodnica takže sa budem len modliť aby som to nejako vydržala..musime dufať že druhy bude lepší 😅 aj si date zistiť pohlavie ??
urcite si dame pozriet ma ultrazvuku ale geneton neviem neviem, mozno ked sa nam male neukaze, skusime to vydrzat do toho 15-20 tt, ja som zato vediet o vsetkom, nemusim velmi tajomstva a prekvapenia aj prvy sa nam pekne ukazal aj moja dr sa ma este popytaqla ci chceme vediet pohlavie lebo ho videla ja na tom sone 2D lekar nam ho dal ze na 99 % to 1% si nechava ze pre pravnikov 😀 pre istotu
my sme si tiez davali pro malej zistiť už v 16tt sme vedeli že to bude dievčatko 😉 a to som aj chcela...
aj teraz si určite dam zistit a zas by som chcela dievčatko lebo tolko vecí čo mam po malej škoda by to bola nevyužiť... malinký je aký kudrnatý to je také zlaté 🙂) aj mala bola trochu potom sa jej to nejako vyrvnalo ale ma dlhe vlasy a ma ich vlnité 🙂
je zlaty ked mu povieme, ze nas anjelicek tak ze ne ona je saša. 😉
ved ked budeme vediet co to bude ho budet uz tak aj nazyvat pekne menom alebo ked o babetku hovorit tak aspon jeho menom teraz je to len babo
no ved hej... mne mala povedala že ona chce sestričku 🙂))) ta si rozkaže tak som zvedava 😀 len aby to všetko pekne dobre dopadlo pozeram že maš TP 27.9 aj Dr. ti taký dal ???
este mi nedal ziadny, len povedal, ze vsetko sedi na termin poslednej menstruacie, az o tyzden dostanem knizku a budu aj vysledky krvi
no tak už budeš mať knižečku 🙂))) ja idem o týžden na poradnu a tiez na krv.. a dam si pozreť aj to šijové prejasnenie..tak som zvedavá...
no mne bude tiez ze uz nieco premeriavat tak uvidime co budeme mat snaaad vsetko v normale a rodila si na termin?
tak musíme dúfať 🙂 už keby aspon maj bol 😀
no ja som mala termín 25.2. a bola o den skorej práve dnes má hviezda 5 rokov 😝
jeeej tak gratulujeme
dakujeme 😉 strašne rýchlo to uteka... malý ti chodí do školky ???
nechodi on je taky maly nejaky este nosi plienky serbel mi bojkotuje, ja presviedcam, som zvedava kedy ho to zacne bavit, do skolky asi nepojdeme ani na zapis, snad teda tehu dobojujem do uspesneho konca, je tu vela deti a on ma v septembri len nieco vyse dva a pol roka, by tam bol asi nejmensi ak by ho vobec vzali, tu nejako nabrali strasne vela deti, myslim, ze ked pojde o rok neskor mu to nijako neuskodi
ahojte, tuším sa vyjasnieva na lepšie časy, už mi je pár dní celkom dobre, aj mi lepšie trávi, aj sa mi hlava nemoce.... páči sa mi tento trend🙂
ved jasne ked možeš byť s nim doma tak je to fajn... do školky beru od dvoch rokov ale podmienkou je bez plienky 🙂))))) ninku som ledva v dvoch rokoch odnaučila od pleny... ale neboj to príde same...
mamička tak vidiš ved už pomaly ale isto sa prehuspneme do druheho trimestra 🙂) už bude len lepšie
Ahojko, vcera som bola vymiest H&M 😀 kupila som si krasne elastické tehu rifle a pekné farebné tricka tak sa vytesujem. A malej som kupila naaaadhernu jarnu bundicku. 😵 Bola zlata 3 hodiny vydrzala v nakupnom voziku kym mama skusala saty. Potom som ju dala na konika v obchode maju takého co cvala ked sa tam hodia peniaze, no to sa jej strasne pacilo. Lenze mi dosli drobné a nevedela som ju z neho dostat, to bol cirkus kym som ju zase zabavila niecim inym. 😅 😀 U nas uz zacina citit jarou vcera bolo slniecko a 11 stupnov, hned to cloveku zdvihne naladu. 🙂
ahoj myw.... a si ešte doma či už si na SR ?? a maloi v HM pekne veci pre tehu ???
mywiel a ake vyzerju tie tehu rifle,take obtiahnute cle aj dolu? a farebne? a kolko ta vysli?
agentkak si mi zobrala presne otazku z ust lebo mam tiez naslapnute do obchodu sak treba novu sezonu nakupit aj chlapcovi tehu ja veci nejake mam mozno ich bude aj dost, to sa este uvidi neskor ale tak co doma potrebujem ze ..
Skusim odfotit a hodim do albumu, odchadzam az za mesiac na Sk. 😉 My tu mame tri obrovské H&M a v jednom maju super tehu veci.
no nic budeme musiet niektora vybehnut do ba a dat referencie co tam zozenieme, ja najskor ak tak v piatok o tyzden aaale nezarucujem, ze mi vyjde cas aj na obchody...
jee,vy tam mate HaM 😀 žeby si mi niečo kupila???
Deni aj C&A 😉
jaaaj ja ked som bola v ba v C&A by som sa musela asi nafuknut aby som to sebe ponosila, tam tusim pod 40 ani nemali veci ... cudne

silvi tak to mam ja v podstate so zubarom... 🙂 no ono je to tak trochu kočka v mechu ten gynekolog,,, a rodila si aj v ba či v tt?