♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gumimaci hej, ved na jeho vysku akurat
tak my mame asi malunku nozicku mame 19 a " vysku"78cm priblizne 😉
Ahojte...dnes má kika jeden rok 🙂) strašne to uletelo...a o toľko vecí som bohatšia ...🙂 ľúbim veľmi... 🙂
Tie vaše detičky majú riadne nôžky 🙂) táto moja krpana má 18 🙂 popoluška 🙂 teraz som jej kúpila 19 a ešte sú veľké...a vraj každého pol roka rastie deťom o číslo nožička...ako vidím tak to neplatí ani u nás ani u vás 🙂)) a už sme sa naučili liezť po schodoch... 🙂 ale padáme jedna radosť ako sme začali behať po dvoch...ale to asi k tomu patri,že? Vaši drobci ako ? Čo nové? Ozaj kvaka o dušu,pusa sa jej celý deň nezavre 🙂
baby mam taky dotaz:davali ste deticky ockovat este aj proti niecomu inemu alebo absolvovali len zakladne ockovania?
@happy3 ja som davala este rotarix uplne na zaciatku ... proti rotavirusom, az po nom mal zakladne ockovanie
Ďakujeme veľmi pekne 🙂)
Ahojte, chcem sa len spytat - spavaju vam drobci v noci este dlhsie ako 8 - 9 hodin?
@zuzanockamt nam Mirko zaspava o 19tej, 20tej a spi do 5tej, 6tej ako kedy... ale u nas je to tak, ze cim skor ide spat, tym dlhsie si rano pospi... uz som premyslala, ze ho dam aj o 6tej, ale pockam si kym sa bude posuvat cas 🙂
@majjjka24 jurko zaspava teraz okolo 21 - 22-hej a vstava okolo 6-tej rano ... vcera zaspal az po 22-hej dokonca
@zuzanockamt jurko zaspava o 20tej a spinka tak do pol 8,ako kedy 😉
@zuzanockamt Zuzi zaspava medzi 19-20 a vstavame medzi 7-8 rano, len posledne 2 dni sa mu nechcelo spat a zaspal az okolo 21.... a tiez mam pocit, ze cim skor ide spat, tym dlhsie spi rano.

@zuzanockamt to na jeho vysku nieje take velke cislo si myslim. 🙂