icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
12. okt 2011

@janica81 my mame na doma sandalky Protetika a Liliputi - na striedacku

anetaadam
12. okt 2011

@janica81 my mame elefanten topánočky,a inak tiež protetika

happy3
12. okt 2011

@janica81 nelka je teda riadna babisko 😀 nas jurko ma 13mesiacov a vazi 10kg a meria len 78cm 😝 .Topanky kupujeme v lekarni -protetiku,a asi tam pojdem kupit aj zimne.

happy3
12. okt 2011

a baby kde sa daju kupit teraz take tie klasicke obyc papucky(co sme nosili aj my)?

hobit
12. okt 2011

@happy3 u Batu ich maju

happy3
12. okt 2011

@hobit aha a tam ma nenapadlo ist pozriet,dik 😉 ,(mam znamu a ona take malemu stale kupuje a ked sa jej opytam kde ich kupila,tak my vzdy odpovie "jeeej ja uz ani neviem" 😠 ),tak zajtra navstivime "pana batu" 😀 😀

happy3
12. okt 2011

dnes som uz nachystala malemu zimny fusak,a ani som nevedela,ze je taky super,on sa da pri nozickach rozopnut a da sa tan prizipovat este taka kapsa a je asi o 30cm dlhsi 🙂 ,tak sa tam jurko bez problemu da a este moze aj kopkat nouickami 😀 😀

adrianai
13. okt 2011

@janica81 ja na von kupujem Pediped (cez net), neviem si ich vynachváliť 🙂 , doma donedávna malá bola iba v protišmykových ponožkách,ale ako sa ochladilo, dávam jej také capačky na spôsob liliputi 😉

ivanulienka81
13. okt 2011

@janica81 tak to Nelka riadna baba... to nase rocne miery: 8950cm a 75cm... 😀

majjjka24
14. okt 2011

@ivanulienka81 a Mirkove rocne miery: 8400g a 72,5 cm :D :D

anetaadam
14. okt 2011

naše ročné miery 10400g a 77cm,celkom slušné 😀

lu
16. okt 2011

@adrianai ahoj chcem sa spytat ktore pediped kupujes originals alebo GG? tiez nad nimi uvazujem. nevies ci tie vyssie kotnikove topanocky su zateplene alebo len prechodove? neviem to nikde najst. dakujem

adrianai
16. okt 2011

@lu ahoj 🙂 ako prvé som kúpila originals, teraz už nosí GG (20-tky) a 21-tky mám už nachystané Flex 🙂 Neviem, či myslíme tie kotníkové tie isté, ale máme tieto http://www.liliputi.sk/index.php?page=shop.prod... a nie sú zateplené, vhodné akurát na teraz 😉

lu
16. okt 2011

@adrianai ano tie som myslela. tak som si dobre myslela ze asi GG mam kupit 🙂

adrianai
16. okt 2011

@lu ak už malý má nejaké tie krôčky za sebou, tak kľudne môžeš 🙂 budeš spokojná, super sa obúvajú a malá v nich krásne bežká 🙂

happy3
17. okt 2011

cafte mamule 😉 ,molhli by ste sem hodit nejake receptiky(co varite teraz vasim drobcom),ja uz neviem co mam jurkovy varit,tak cakam vase napady

hobit
17. okt 2011

@happy3 tak Tobi mal dnes napr. zapekane zemiaky s lososom, aj vcera spolu s hovadzou polievkou, v soboty kuracie masko na mrkve a zemiakove pyre, predtym zapekanu brokolicu...ja mu uz davam to co nam niekedy...zajtra budem robit sosovicovy privarok

happy3
17. okt 2011

@hobit hmm to my este stale musime trosku rozmixovavat 😒 ,tak kazde jedlo vyzera rovnako 😀

hobit
17. okt 2011

@happy3 no ked mu to vyhovuje 😉 Tobimu je uplne jedno ako to vyzera, on zje vsetko

zuzanockamt
17. okt 2011

@happy3 ja nevarim osobitne pre krpca, jedava uz nase jedlo zhruba od cca 10-11 mesiaca 🙂

adrianai
17. okt 2011

@hobit ako si prosím ťa robila tie zapekané zemiaky s lososom? asi nie ako dospelákom, či?
a baby dávate už aj smotanu? ja som ledva začala kravské mlieko 😅 aj ryby? tušim by som aj ja mal začať dávať malej pomaličky všetko 😝 ... krpaňa už chce všetko jesť sama a iba sama....a to je bordelúúú (tiež jej to ešte tak zhruba mágam-krájam), aj u vás to tak vyzerá?

krtica11
17. okt 2011

Ahojte baby prosim surne o pomoc neviete mi niektora povedať či u vas neni su dostať tieto cumliky maly mi ine nechce a v Źiline su neni dostať dakujem

hobit
17. okt 2011

@adrianai Tobi mal rybu prvykrat...normalne som trochu povarila zemiaky na kolieska, lososove filety/medailonky opiekla trochu na masle a do zapekacej misky som potom dala vrstvu zemiakov, lososa a zase zemiaky, zaliala smotanou zmiesanou s vajickom, nekorenila som, takmer nesolila, losos ma aj tak vyraznu chut
@krtica11 to by mali mat v tescu

krtica11
18. okt 2011

@hobit keby mali tak to už mam asi skončila vyroba a v žiline ho v žiadnom tescu už nedržia tak by som chcela vedieť či ho nahodou niektora z vas nevydela v predajni alebo ho nahodou nema na predaj ☹

gumimaci
18. okt 2011

@happy3 ahoj, u nas je najcastejsie na obed: zemiakove pyre so sparenou zeleninou (vacsinou nejaka kombinacia: mrkva, brokolica, ruzickovy kel, hrasok, kukurica, fenikel, por...) , hovadzia, slepacia, zeleninova, sosovicova, brokolicova polievka. Spenat s vajcom a zemiakom, palacinky (bez dzemu), granadir, rizoto s kuracim masom, cestoviny (so zeleninou, rajcinovo-zeleninovou omackou, alebo aj suche) smotanovo-tvarohove siroke rezance, cuketova kasa so zemiakom... je toho viac, tiez niekedy ked neviem tak si vymyslam.. 🙂

gumimaci
18. okt 2011

@happy3 Zajtra chcem robit 1x mrkvovu polievku s krupicovymi haluskami, uvidime ci bude chutit 🙂

hobit
18. okt 2011

@gumimaci ja som ju uz robila a chutlila takze urcite bude aj Ondrejkovi 🙂

happy3
19. okt 2011

baby dik z inspiracie 😉 dnes budeme mat hraskovu polievku 😀

gumimaci
19. okt 2011

@happy3 jeeeej na tu som zabudla, najblizsie uvarime... diky 🙂

gumimaci
19. okt 2011

@hobit tak chutila, aj krupicove halusky chutili. Potom som mu uvarila syrove torteliny a tie mali tiez uspech, zjedol ich sam 🙂