♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Pridavam inspiraciu na usitie teplacikov, pre drobcov, su jednoduche a pretrieditei skrinu http://www.be-creative.sk/?p=2477 😉
baby,ked vasim detom isli zubky mali tiez soplik?Nas maly je taky strasne zasoplikovany,no hruza 😖 a nemozeme sa hi zbavit.
babenky kolko meraju a važia vaši 16 mes.drobci 🙂 🙂 🙂
kolko vazi moj drobcek to presne neviem, no cez 11 kg a meria 82 cm
ahojte kočky, som tu dlho nebola 🙂 bavíte sa o tom kolľko merajú a vážia naši drobci?? Ja som práve dnes merala malého a stále mi to nejako divne vychádzalo, že 76cm.. čo je asi blbosť, ke´d nosí veci 80-86.... ako ich meriate??? A vaha medzi 9-10kg..
moj krpec ma 84cm, a vazi 11,7, neviem preco sa tak pozastavujete nad uzivatelkou chrum jedna znama ma 13mesacneho chlapca ktory meria 94 a vazi cca 14kg...a????hlavne ze su zdravi nie? 😉
mimochodom ako zvladli vasi drobci mmr ockovanie?my sme ho pre chorobu museli odlozit a caka nas v teraz v polke februara..
@chrum nas jurko meria asi 88 cm (+/-) a vazi asi okolo 12 kg, od augusta som ho nevazila, tak neviem, ale max. moze mat nieco malo cez 12 kg, on vela nepribera teraz, skor rastie do vysky
inak vaha 16 kg na 96 cm je uplne v pohode, nic vynimocne, primerana vaha na vysku, moj takmer 2 a polrocny synovec ma podobne miery
Tobi mal na 15mesacnej poradni 80 cm a 11,2 kg...maly s velkym bruskom 🙂...ockovanie sa nekona 😉
@majjjka24
spravne sa do dvoch rokoch meria nie vyska, ale dlzka babatka, tak ze je hlavickou oprete bud o stenu alebo taky merac. a babatko by malo byt uplne nahate🙂 takze v teplucku. aj tabulky do dvoch rokov su vacsinou robene na dlzku dietata, nie vysku. ale mnoho pediatriciek (aj ta mojho syna) meria vysku uz od roka, aj to tak od oka... vyska je cca o 1, 2 cm menej ako dlzka.
a pridam aj miery mojho druheho syna (tiez je september 2010🙂), ma 81 cm a 10 kil. som velmi rada, lebo na rok mal iba 8 kil, hm, tak vahu aspon trosku dohnal. a teda je aj asi o 3 centi nizsi ako jeho starsi brat v tomto veku, pritom sa narodili presne s rovnakou vahou aj dlzkou (3,3 kg a 52 cm). tak sa teraz snazim nejako podporit mu rast nech dobehne 🙂.
Fuuha to aj my mame teda doma dobreho bambulaka,ale nie je uplny "michellin",taky primerany postavickou a to mame 14,8kg. Zevraj ma tazke kosti 😉

@happy3 aha,mne sa paci aj multiway to bola moja srdcovka od zaciatku ...ale som citala na neho vela neg.vraj sa rozhrga... ☹ a ja ako pisem,potrebujem ho aj pre dalsie...uvidim..no...treba poskusat v predajni...