♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@daniela85 a o ktorej skolke v MT uvazujes? ... ja planujem az od troch rokov, resp. 2 a pol (dufam, ze skor nebudem nutana)
@zuzanockamt
Tu na.vrútkach..mám to len cez cestu,takže aj v zime to bude ok...
@daniela85 aha, ja uvazujem v MT pri urade prace, mam to pri panelaku, tak uvidim, ci bude skolka vyhovovat, ale vraj su dobri
@zuzanockamt tam chodila neter občas ked mali cez prázdniny zavretú svoju škôlku,a sestra.tiež vravela že je dobrá.ale tu kam ju chcem dať chodila priatelova dcéra,a tiež chválil...a ak nás vezmú tak budem rada..nemusíme sa rano a poobede trepať autobusom 🙂
@janica81 No aj ja som uz uvazovala nad druhým 🙂 len este chcem schudnut lebo sa ma to este dako drzi tie kilogrami ..drzim dietu 4 den tak hadam dako vydrzim 🙂 uvidíme ale asi tak by som brala augustove alebo zase septembrové 2013 babo...uvidime ako bude 🙂
@sjusiquatro noo chudnutie... 🙂 tema na pobavenie..uz 5 mesiac cvicim...dala som dole uz 6 kg..ale este stale mam nabalenych 6 navyse...cize najprv tie musim zrazit a potom hor sa zase pribrat 27 😀 😀 😀
@janica81 no ved musim zhodit aby som potom mohla pribrat 🙂 na ja som 15kg pribrala...fuuuu 27 to dufam ze nebude pri druhom 😀
@sjusiquatro noo ja som sa celkom fajn zaobalila 😀
ahojte uz sme doma z lyzovacky 😉
@janica81 boli sme na Orave konkretne Oravska polhora 😉 a bolo supeer,maly sa vysankoval a vyblbol na snehu az az aj mamina s tatinom 😀 Jurko si bol zo zaciatku taky neisty na tom snehu,ale na druhy den uz ako doma 😀 .Bali sme sa ako zvladne 4hodinovu cestu,ale zvladol,tak sa uz tesime na leto,snad uz tento rok pojdeme k moru 😎 .
@janica81 my mame takuto http://gadgets.faster.sk/clanky/pokladnicka-s-p... moj ma potom prehlad a nedovoli mi siahnut 😀 😝
No aj ja by som brala druhé bábo tak o tri štyri rôčky...ale moj chlap uz nechce...že sa.dá radsej vykastrovať ako ďalšie dieťa... :( ale tak nikde neni napísané že o tých pár rokov budeme ešte spolu 🙂)
nas maly si nasiel novu zabavku,dnes mi snad 5krat strhol zaclonu z okna 😠 ,pomoooc ☹
Dievca tá, stalo sa vam pri detoch, ze im prestalo chutit jest? Totiz v pond. sme presli vsetci brusnou virozou a iba mala odmieta cokolvek. Stale poplakava, pri polievke ju napne a vyvrati...trosku som z toho mimo ::( mohli by to byt mozno aj zubky, lebo 8m. nenarastol ziaden (ma 4a4 vpredu)
caute,chcela som sa opytat,ze ci vasi drobci este beru vigantol,nam dr povedal,ze ho mame este davat 😒

@janica81 Ahoj, tak toto je otázka momentálne mne šitá na mieru. Pred týždňom sme sa presťahovali do nového domu a riešila som asi pol roka, či ju dať do vlastnej izby alebo nie. Najprv som bola odhodlaná, potom keď sa to približovalo bolo to pre mňa nepredstavitelné a to podotýkam, že ešte nikdy nespala s nami v posteli (od malička to neznášala) ale aj tak mala som ju v postieľke ale pri mne. Nakoniec ma blízke "okolie" presvedčilo aby som to skúsila (nové prostredie-nová izbička) a teraz som vďačná, že je tam. Sme tu 6 nocí a z toho mi 4 prespala celé, čo sa nestalo celých jej 17 mesiacov, a ešte jedna vec....zobúdza sa mi veselá, bez plaču a rozpráva sa z Mackom Pooh čo som jej maľovala na stenu 😀