♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@katarinajurikova my spinkáme v overale len, tiez sa odkryva, ale keby mala body asi sa roztopi....
@happy3 my mame tiez este postielku, ked sa zobudi v noci, perlozim medzi nas...ale tiez aktivne pozeram po detskej postely, maju na boku tie zabrany, ja osobne si myslim ze bude lepsie spat, lebo casto sa mi budi ze pri pretacani narazi do tyciek... takze v blizkej buducnosti riesime postel
@chrum doma beha v pancuskach, ale von ma aj napriek peknemu pocasiu este tenke pancusky pod teplacikmi, kedze sa sem tam posadi na zem 🙂
@janica81 zalezi na tom aj ako mate v byte chladno ,my v noci mame chlad 😉
@zuzanockamt my by sme ho chceli tiez cez leto naucit spat sameho ako uz na velkej postely tak aj v izbicke 😉 ,ale to su len nase plany 😅
postel pre maleho sa chystame aj my kupit, ale urcite mu tam namontujeme zabrany a pod postel podusky lebo ten ako cestuje to je strasne. a von davam este pancuchy ale doma beha len v ponozkach a teplakoch.
@zuzanockamt pisala si ze maly prespi celu noc. to sa ti ako podarilo? lebo teda ten moj lumpik ked v noci spusti ze "MAMA HAM" tak ho neoklamem ani vodou ani cajom vlastne nicim. niekedy sa budi 2x a niekedy len 1x.
@adga25 ja na tom nemam zasluhu, zhruba do 18-mesiaca sa budil raz alebo dvakrat za noc na mlieko, nikdy som ho cajom ani vodou neklamala (raz som skusila, jasne mi dal najavo, co si o tom mysli) ... v noci sa budi, nespi ako drevo celu noc ... ale to sa len poprehadzuje alebo zamrnci, prituli sa a spi dalej, mlieko nepyta ... do nicoho som ho nenutila, prisiel na to sam, ze mlieko mu uz netreba
@katrin31 moj by sa tak obabrat nedal 😀 ... ani som ho nechcela stresovat zbytocne, este bude mat stresov v zivote dost ... ja som davala mlieko vzdy, ked to potreboval, lebo ked pyta, tak asi je hladny a potrebuje ... aj teraz, ked nastane zase situacia, ze sa zobudi a bude chciet mlieko, tak ho dostane, nozatial nepotrebuje
@zuzanockamt no len potom to uz nie je o tom ze su hladni ale ze to maju ako zvyk.a ten spanok nepreruseny im potom chyba..mne sa uz ku koncu budil aj 6krat.niekedy aj viac..to sa uz nedalo, to uz nebol hlad ale zlozvyk..
@katrin31 u nas to nebolo o zlozvyku
Kto ma dietatko narodene 23.9.2010 ??? 😎
@adga25 u nás podobne ako u @zuzanockamt 😉 Mirko papal v noci tiež cca 2-3x mlieko a jednoducho sám prestal v noci pýtať a spíme celú noc... tiež s menšími prehadzovaniami.... ja som to tiež nijako neriešila, ked chcel tak som mu dala, ved oni najlepsie vedia co chcu 😉
ako vam spia v noci drobci budia sa vam ešte mne maly aj 3 krat
Ahojte tak dnes nás vzali do školky 🙂 som rada lebo hrozilo ze nás nevezmú ... A dnes prvý krát sa krpana vypýtala cikať na nočník 🙂) moje milované sikuliatko....a mali sme zápal stredného uška obojstranny,zajtra ideme na kontrolu tak uvidíme,trápili nás teploty vyše 39 :( prvý krát antibiotiká ,a dufam ze na veľmi veľmi veľmi dlho aj naposledy...
Otvoreny list Dr. Cupanikovi o bolestiach po nastrihu, prosim sirte dalej:
Vážený pán doktor,
v relácii Medicína, ktorá bola odvysielaná dňa 26.3.2012, ste ohľadom bolestí po nástrihu povedali: "...Tie bolesti v priebehu pár mesiacov ustúpia. A nepoznám žiadnu rodičku, alebo ženu, ktorá by si sťažovala, že pred piatimi rokmi bola šitá a v dôsledku toho má nejakú poruchu. Pokiaľ samozrejme... tam nebol iný dôvod...." Táto téma je pre nás veľmi intímna a nie je pre nás jednoduché o nej hovoriť a zdá sa, že je tomu tak pre väčšinu žien, keďže ani Vy ako gynekológ ste sa s takouto ženou nestretli. Preto sme sa rozhodli, ze je načase túto tému odtabuizovať a týmto listom sa Vám verejne zdôverujeme, že hoci od nástrihu ubehli roky a iný dôvod ako nástrih tam nebol, neustále nám jazva po nástrihu spôsobuje problémy (nielen) v intímnom živote.
Dovoľujeme si Vám taktiež zaslať knižku, ktorú vydala SKSAPA "Je rutinný, profylaktický nástrih hrádze opodstatnený?". Veľmi by nás zaujímal Váš názor na túto publikáciu.
S pozdravom,
Ing. Zuzana Krišková, PhD. (2009, Bratislava)
Mgr. Miroslava Kotríková Rašmanová (2009, ČR)
Ing. Ivana Antalová (2000, ČR Zlín)
.....
.....
Ak sa chcete aj Vy pod uvedené vyhlásenie podpísať, napíšte nám na zenskekruhy.oz@gmail.com, do predmetu uveďte prosím "Nastrih" a uveďte prosím, ako sa chcete podpísať. Napríklad len Zuzana z Bratislavy (ideálne však celým menom). A taktiež rok pôrodu a mesto, kedy a kde Vás nastrihli (prípadne ak ste boli nastrihnutá viackrát, tak aj tie ďalšie roky). List zašleme Dr. Cupaníkovi poštou spolu s publikáciou http://www.sksapa.sk/2009031159/Publikácie/nova.... List zverejníme na www.zenskekruhy.sk
@happy3 ver ze ani mne neni vsetko jedno...spomeniem si na to a stiahne mi hrdlo,a je mi do revu...ale bohužiaľ inak to nejde....veľmi rada by som ostala tri roky doma s malou,užívala si ju plnými dúškami ale teraz je doba zla,a ja sa nechcem dožiť toho ze jej nebudem mať za čo kúpiť chleba alebo plienky...moj muž nezarába tisíce,tá almužna 200 eur čo chodí mám tak na dva týždne,a to musíme ušetriť....viem ze sa ľudia majú aj horšie,preto využívam túto možnosť škôlky aby som jej mohla dať všetko čo bude potrebovať....a nakoniec zistím ze jediný kto bude revať budem ja 🙂 učiť ju bude kamarátka,deti miluje,takze tam by nemal byt problém...a má to pár výhod...bude komunikatívna,a taká ostrieľaná,nebude večne s dospelými a nebude z nej ostarok 🙂 ja si furt v podvedomí hovorím ked to zvládli naše mami dať nás pol rocnych do jaslí kde nás bolo 30 a tu ich bude 15 a hlavne bude mať 2 roky tak myslím ze to zvládneme 🙂 ok toto je asi moja obhajoba pred sebou samou 🙂)))
@daniela85 mas uplnu pravdu, je to tazke dat dietatko do skolky ale tlaci doba.... ☹ v zapadnych krajinach sa nehraju, tam je zena ledva par mesiacov doma, preto je tam auirpair taky potrebny...ja tiez rozmyslam,ze dam Nelu do skolky od jesene, len by som najradsej aspon na doobedie, len neviem ci to pojde, aby som aspon co to povybavovala, lebo s Nelinou na krku to je hardcore 😀 dnes cely danovy stal dupkom ked sme tam boli, co lietala, pistala 😀

@chrum ked ideme vom davam este pancusky lebo maly ked je unaveny tak si sadne kde ho napadne 😉 a na doma uz len ponozky a teplacky alebo beha len v pancuskach 😉