♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@katrin31 @panki ja neviem, dievcata, ze naco sa kvoli plienkam tak stresujete ... deti ocividne nie su na to pripravene este ... ja syna nechavam tak, ked sam od seba povie, ze chce ist na nocnik/WC-ko, tak ho dam, obcas aj s nejakym uspechom alebo si tam len tak posedi ... stale ma plienky a este nejaku dobu ich mat aj bude ... ono to chce cas a vsetko pride samo
@zuzanockamt neviem, či stresujeme, ale každý má na to iný názor.Ja som tiež povedala, že počkám, kým na to príde sama, ale teda do troch rokov plienky fakt kupovať nemienim. A k tej "nepripravenosti" my sme asi už pripravený boli, lebo už sme bez plienok, len ju trebalo trošičku postrčiť a pochopila za 2 dni 😉
@zuzanockamt nikto nestresuje,ale predsa skusat to musim..takto by mal plienky donekonecna..
@katrin31 skúsim ti to opísať v krátkosti: 1.deň nedala som jej plienku, mala tri nehody za deň (plné dávky do pančušiek), 2. deň mala dve nehody a 3.deň jednu. Tieto prvé tri dni som ju ale ja posielala na nočník, prípadne som ju dala na WC. Ku podivu vôbec neprotestovala a každému ukazovala ako ciká. Na moje prekvapenie už prvý deň si uvedomila, že je v mokrom a vadilo jej to, hned si všetko vyzliekala. 4. až 7. deň už začala chodiť sama od seba, ale vždy si dve tri kvapky cvrkla do gatiek, a vtedy ju napadlo, že má ísť cikať. No a teraz ju v zápale hry posielam ja, ale keď je klud ide sama, niekedy ešte cvrkne, ale už málo. Na noc a na spánok plienky máme, ale tomu dávam čas hoc aj do troch rokov, to mi nevadí. Ale už aj v tom vidím pokroky. Včera napr. spala u mami a mama ju o 4.00 ráno (keď sa zobudila na mlieko) prebalila, dala vycikať a do 8.00 rána zostala suchá. Aj po obednom spánku sa asi 2-krát stalo, že bola suchá. Ešte stále nie sme úplne bez nehôd, ale teší ma, že si uvedomila cikanie a vidím, že už to začala ovládať (necvrká kade chodí ale vydrží). Ale poradiť teda neviem, keď si to skúšala na tvojho malého a nevadilo mu, že je v mokrom, tak by som ešte asi chvílu počkala, lebo podľa mňa tam sa to u nás zlomilo. 😉
@katrin31 jasne, skusat treba, to robim aj ja, ale davam ho len vtedy, ked sam prejavi zaujem ... nie, ked mam zaujem ja ... to by nefungovalo, urcite nebude mat plienky donekonecna 🙂 ... aj u nas v skolke to tak robia (na moju velku radost)
@zuzanockamt no len kedze mne nechce sadnut na zachod ani na nocnik tak som na tyzden vyskusala dat cez den dole plienky..ale absolutne bez vysledku..takze mame plienky naspat a uvidime..o daky tyzden dva to vyskusame znovu..ale pochopila som ze najskor sa musi posadit na zachod, inak to nema ziadny vyznam
@katrin31 to poznam, syn mal tiez take obdobie, ked si nesadol vobec, preslo ho to samo od seba po nejakej dobe
@zuzanockamt uvidime kedy sa to podari matuskovi..
Ahojte.dlhooo som tu nebola,akosi nestiham,práca,sťahovanie,,k tomu úplne sama s malou(uz sme bez ,,ocinka",huraaaaa),školka,stále mala chorá atď....co ste tu mali tému plienky,tak my sme uz cez den úplne bez,len na spinkanie,aj to sa zobudí a pyta sa cikať alebo kakať.a ešte na cestovanie,bo väčšinou od malej pocujem v autobuse mama cikám...ale iné som chcela..dajte nejaké tipy na darčeky...ja idem kúpiť kuchynku,a neviem co ešte...dakujem.
ahojte kolko vazia vase deturence?
cawte babule.....my mame asi 16 aj dako kilo...a asi 104cm tak dako ....dako je tu mrtvo.... 😀
Ako je to s nastupom do prace? Nastupuje sa v den tretich narodenin alebo den PO tretich narodeninach?
Ahojte baby, tam synátor má 102cm a 15,7 kg. Boli sme na 3-ročnej prehliadke tak mám čerstvé informácie. A sme bez plienok aj cez noc už asi 3 mesiace. Nejako sa tak sám rozhodol. A ináč sa chystáme na vybratie nosnej mandle len musí byť zdravý🙂
tu uz to nejak nezije ako vidim....tak skusim obnovit nase septembrove dietky 🙂 my sme pokrocili - naucil sa pisat cislice do 15, rata do 25, pise par pismen a snazi sa "citat" 😀 , vaha nic moc naposledy mal nejakých 17 kil, vyska 110 cm, zaujima ho vesmir kde pozna uz vsetky planéty ale nepohrdne ani angry birds a transformermi - co sa tyka komunikacie, trocha susle ale podla logopedicky je to zatial v norme, taka je rychla bilancia po cca 4 rokoch, rada si precitam ako je to u vas, tak ak sa niekto prida budem rada 🙂

@panki presne tak..nocnik a zachod su stale nie..