Snažilkovanie od apríla/dubna 2009
Ahojte, chcela by som začať túto novú tému, pretože sa chceme snažiť od apríla o babatko...a zaujimalo by ma, čo mám ešte za tie dva mesiace spraviť a čo robíte vy, aby ste boli čo najviac fit a pripravené na tehulkovanie x-)

•
14. máj 2009Teu, staci, ked zacnes merat, ked odide mrcha...lebo merat by sa malo doleee...tam je to najpresnejsie.. x-)
0
baby taka trapna otazka, ktora mna uz par dni zamestnava :-p dezinfikujete teplomer kazdy den po pouziti, alebo staci len umyt?
evulik...takze ak otehotnies a nebudes mat problemy tak by si mala riadne pracovat...ale ak by problemy nastali hoci len male krvacanie uz by si bola na rizikovom..takze myslim ze jedine pri problemoch a komplikaciach na zdravy inych ako gynekologickych mozes dostat PN...v niektorych pripadoch zas ak budes mat napr.teplotu alebo hocico ine co neohrozuje plod ale moze vyvolat komplikacie v tom pripade mas narok na PN-marodka-platila by socialka.To zalezi od tvojho stavu a posudenia lekara...a s tvojim cyklom...ja by som zasla ku gyn..uz len pre tvoj pokoj v dusi 😉
hhmmm, to je blbe robit tu reklamu..
inak patka videla si (aj ked pre teba asi nic moc aktualne lebo si z vychodu) ze hladaju tehulku na fotenie? ono sa jedna o velmi serioznu firmu, aj ked baby tam pisu vselico, majitelku poznam osobne 🙂 nechces skusit?
inak patka videla si (aj ked pre teba asi nic moc aktualne lebo si z vychodu) ze hladaju tehulku na fotenie? ono sa jedna o velmi serioznu firmu, aj ked baby tam pisu vselico, majitelku poznam osobne 🙂 nechces skusit?
fleu to je mi ľúto, že si dostala, ale nevadí, hlavu hore a budúci mesiac sa to možno podarí, sme na tom rovnako, my sme tiež začali v apríli a dostala som, mne už končí ms, tak sa už teším na ďalšie snaženie 😉 A ideš si merať BT? Ja som na toto hrozne lenivá :-N
baby ja mám stále také nafúknuté brucho, ide ma poraziť ]-( a to som sa vytešovala, že som fajnovo schudla 8-(
baby ja mám stále také nafúknuté brucho, ide ma poraziť ]-( a to som sa vytešovala, že som fajnovo schudla 8-(
skus si dat feniklovy cajik, alebo nejaky taky. mne dost pomaha na nafuknute brucho 🙂
este 11 minut a ide sa domkov a zajtra uz piaaaatooook 😃
este 11 minut a ide sa domkov a zajtra uz piaaaatooook 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli