Snažilkovanie od apríla/dubna 2009
Ahojte, chcela by som začať túto novú tému, pretože sa chceme snažiť od apríla o babatko...a zaujimalo by ma, čo mám ešte za tie dva mesiace spraviť a čo robíte vy, aby ste boli čo najviac fit a pripravené na tehulkovanie x-)

•
13. aug 2009uuha, tak to neviem, ale asi by som nedala, bo ho bude naduvat z toho cesnaku... :-N
0
ahoj bibi, ja ju mam na lavom a ma 2,5mm, dufam, ze praskne pri najblizsej ms a potm 8dc mam ist k dr a mi spravi utz......sme na tom rovnako asi nie
Jani, ja tie cysty uz ani neriesim nejak. Raz ju tam mam, raz nie, uz niekolko rokov to tak je. Naposledy v juni som tam nic nemala a teraz, o 2 mesiace zas. Nechapem. Ale mna nic neboli, ani neviem, ze ju mam. Ani dr to nejak neriesi, lebo zatial nesposobuje problemy, nerastie a pravdepodobne zase praskne.
Ja tiez mam ist na utz, ale kvoli folikulometrii a na krv kvoli hormonalnemu profilu.
Ja tiez mam ist na utz, ale kvoli folikulometrii a na krv kvoli hormonalnemu profilu.
bibi, tak nam obom drzim silno palce, nech nam len prasknu a sup sup bude skoro babo, mne este pichol tu vyvolavacku tak uz ma boli brucho od vcera tak cakam , ze ms coskoro pride, nehc idem na ten utz a budem vediet aj vysledky co mi robil dr
no dufam, ze nie, bo uz sme zacali nakupovat v dievcenskych farbach...z utz sme sli rovno do Tesca a sme kupili pyzamka ruzove, fialove 😉 😃 😃
joj, ale sa neviem vynadivat na tu fotecku, ako sa na nas usmiala x-) a bol to ozaj krasny zazitok a hlavne pre mm, lebo on doteraz nevidel nase babo, len na fotke, co som doniesla...aj to bolo len na zaciatku tehu, len taka bodecka...ale to video je ozaj super...trva asi 15-20min., je tam zaznamenane vsetko, co dr robil, aj normalny 2D utz, a potom aj to 4D...a fotecky som si spravila z videa 😉 a vlastne nam aj vytlacil jednu fotku, ale len 2D a je tam hlavicka len..resp. vidno tam lebku..a je to skor strasidelne 😃 😃
joj, ale sa neviem vynadivat na tu fotecku, ako sa na nas usmiala x-) a bol to ozaj krasny zazitok a hlavne pre mm, lebo on doteraz nevidel nase babo, len na fotke, co som doniesla...aj to bolo len na zaciatku tehu, len taka bodecka...ale to video je ozaj super...trva asi 15-20min., je tam zaznamenane vsetko, co dr robil, aj normalny 2D utz, a potom aj to 4D...a fotecky som si spravila z videa 😉 a vlastne nam aj vytlacil jednu fotku, ale len 2D a je tam hlavicka len..resp. vidno tam lebku..a je to skor strasidelne 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli