Snažilkujeme 4 mesiace
Kto sa pridá? Nejaké dobré rady aby sa "to" už podarilo?? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
aj my dnes 🙂 🙂 🙂
ahojte baby aj my začíname 4.mesiac...držím palce
no ono tých rád je veľmi veľa,záleží či chcete chlapca alebo dievčatko....človek si veľa toho prečíta aj na nete,no ja mám prvú dcéru a teraz by sme chceli chlapca...už som čítala aj to že ak chcete chlapca tak si máte spolu vypiť kávu s partnerom a ísť "nato" a hlavne milovanie odzadu,čo ja viem,ak to má prísť tak to príde,asi musia byť obidvaja partneri v pohode,a potom to asi všetko bude správne nastavené...ja mám doma aj výpočet od Dr.Jonáša no od januára tohoto roku sme na tom fičali no po 2 mes.ma to prestalo baviť,asi som čakala že to príde rýchlo....tak som ten rozvrh sexovania skovala a necháme to na prírodu....🙂
aj my stvrty, ale rok 😀 😀 😀 drzim palce, nech nie ste snazilky tak dlho
ja akurat cakam ako dopadne 4. snazenie sa 🙂 o par dni budem vediet ci ideme do 5. alebo sa konecne podarilo
@kostickabonnie 4 roky sa snazite??? a ste obaja zdravy v tomto smere? alebo mate nejake tazkosti a viete ze to nejde tak lahko´?
@red_kika kompletne vysledky budem mat na konci mesiaca....a vieme, ze to nejde tak lahko, len nevieme prečo 🙂
@kostickabonnie to by som asi nevydrzala, cakat 4 roky na vysetrenie
@red_kika tak, najprv sme skusali prirodzene, vzdy sme si nasli vyhovorku, preco to asi nevyslo a ked uz došli vyhovorky, tak sme si uvedomili, ze nieco asi nie je v poriadku, po lekaroch sme zacali chodit minuly rok, dokonca sme aj absolvovali IUI dvakrat, ale nevyslo....a v centre ta vacsinou hned poslu na IUI alebo IVF bez dokladneho zistovania alebo hladania pricin. Tak som si povedala, ze kym nebudeme mat za sebou vsetky vysetrenia, ake su len mozne, tak do dalsich drahych zakrokov nepojdeme. No a zdlhavost? Na vysetrenia som sa objednala este minuly rok, robili mi ich od januara do marca a na vysledky sa caka aj 8 tyzdnov, takze od prvotnej myslienky az po zaver prejdu aj 4 mesiace a treba mat trpezlivost 😒
my sa nažíme od decembra,,zajtra mam dostat M... cítim už tie píznaky ako vždy,takže sa ide na 5ty mesiac,,, ☹ už mám pocit ze sa to ani npodarí :(
@red_kika @kostickabonnie tak držím palčeky nech všetko dopadne,len a len dobre....aby sme sa tu potom tešili z // na teste...🙂
@adriana_13 hlavu hore...neboj príde to,ja som naposledy dostal mrchu po 7 dňoch meškania a myslela som si už že som v tom a nič,tá mrcha prišla,bola horšia ako tie predtým,držím aj tebe palčkeka nech to konečne vyjde....
@made držím aj tebe palčeky nech to vyjde podľa tvojich očakávaní,ja som brala HAK veľa rokov,nakoľko mám 14r dcéru,nebolo času na druhé bábätko a budovala som si kariéru a teraz to akosi nejde tak rýchlo ako pred 14r,ale mám pocit niekdy že to silím ale po prečítaní pár príspevkov,si myslím ža som na tom ešte dobre 🙂
@monika_35 dakujem,,hlave dufam ze je vetko v poriadku,v maji ma caka preventivna pehliadka ale tak snad ano...lebo to je najdolezitejsie,,,
držím pršteky babenky...dúfam, že tentokrát.... 🙂 🙂 mne podľa výpočtov včera skončili plodné dni.. praktizovali sme to každý 2 deň...
a asi budeme v tom pokračovať až kým nepríde mrcha (pevne dúfam, že tento mesiac už nepríde)
Myslíte, že to má zmysel sa "snažiť" aj mimo plodných dní?? Asi u každej ženy je to individuálne... 😒
@pipatko ahoj,bodaj by to tak bolo,s tým rýchlym otehotnením po HAK...🙂 už sa teším nato 🙂
@lenn1101 ahoj,no zo začiatku sme to tiež praktizovali častejšie,no po 10týždňoch sme to vzdali,my sme pracovali aj pred plod. aj po pold.dňoch aj pred menzesom aj po....veru je to individuálne...lekár mi povedal že žena môže mať aj 2X do mesiaca ovulaciu,čo sa mi nechce veriť...ale čo už...treba len sa snažiť a snažiť a ešte raz snažiť a ono to príde 🙂
@monika_35 držim palčeky,aby to vyšlo čo najskôr. Mne včera potvrdil gynekológ 9tt, takže čakáme druhé slniečko 🙂 A to som celý mesiac tvrdila, že "tento mesiac sa to určite nepodarilo!"(marec) Pokúšali sme sa v podstate dva mesiace a vyšlo to :o)) Tri mesiace pred snažilkovaním som začala brať femibion, vrelo ho odporúčam!
@pipatko ahoj,ďakujem....potešila si ma,tak nech ti všetko dobre prebieha a slniečko nech pekne rastie...a mám prekvapenie,neviem či som urobila dobre,spravila som si tehu test,je na ňom jedna slabá a jedna silná čiarka,neviem či som tehu ale asi počkám pár dní a urobím si ho znovu...robila som si ho dnes večer a ja beriem od januára Calibrum baby plan....
Ahojte, pridavam sa k vam. My mame 4 mesiac snazenia tiez za sebou. Zatial nic, zacinam byt z toho trosku nervozna. Rozmyslam, ze si tento mesiac asi zaobstaram ovulacne testy a uvidime 😀 Drzim vam palce nech sa vam ci skor podari mimi 🙂
Ahojte babenky....už 2 deň mám bolesti v podbrušku...takmer celý deň....môže to byť tehu?? Mrcha by mala prísť až budúci víkend....pevne verím, že nepríde 😖 😖
@monika_35 Jasné, to je hlavné 🙂 🙂 Fakt sa snažím na to nemyslieť...ani počas ani po 🙂 Mám teraz dosť školských povinností - štátnice, čo mi behajú po mysli....
Ale tak obaja túžime po bábenku a nie a nie sa to podariť...je to síce len 4 mesiace..ale keď vidím všetky kámošky s bábenkami tak to na mňa dolieha ☹
Aj Vám držíme pršteky..nech sa to čo najskôr podarí...
Dúfam, že o chíľku tu budeme rozoberať už "tehotenské problémy" 😉
ak mozem poradit, tak si kupte ovulacne testy. my sme sa tiez snazili skoro rok a potom som si kupila ovulacny test a na prvy krat bolo mimino na ceste....tak dufam, ze to tak bude aj pri druhom....
@monika_35 Ja som otehotnela v den, ked ma priserne bolelo brucho. Mala som mat ovu, tak sme s mm skusili a vyslo to 🙂 Ale velmi som si to neuzila, lebo to brucho ma faaakt bolelo (este nikdy ma tak brucho nebolelo, a tiez som si myslela, ze som prechladla, vlastne teraz ked nad tym rozmyslam, tiez ma bolel vajecnik a nie brucho ako take) Takze hor sa do toho! 🙂

my zaciname stvrty 🙂