icon

Snažilkujeme 4 mesiace

lenn1101
2. apr 2012

Kto sa pridá? Nejaké dobré rady aby sa "to" už podarilo?? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

monika_35
11. máj 2012

@lenn1101 ahoj,myslela som na teba,no ako??? som zvedavá 🙂

marya
12. máj 2012

@lenn1101 tak ako ? dufam, ze vsetko v poriadku 🙂

lenn1101
autor
12. máj 2012

Ahojte baby 🙂 taaak zatiaľ všetko ok....videla som naše mimi - má 3mm...také malinké 🙂 srdiečko sme zatiaľ ešte nepočuli (lekár povedal, že je to ešte skoro)
tak dúfam, že všetko bude ok..
mám dojsť až začiatkom júna, že mi zoberie krv, vystaví teh.knižku 😉 tak sa vytešujem ...
Ďakujem za podporu 🙂 🙂

marya
12. máj 2012

@lenn1101 jeej to je super🙂 az mi slzicky vybehli, tesim sa velmi a gratulujem🙂

lenn1101
autor
12. máj 2012

@marya Ďakujem ďakujem krásne 🙂 🙂

monika_35
12. máj 2012

@lenn1101 tešííím sa,super...držím palčeky,všetko bude dobréééé....ja mám dnes ovu test robený ráno,dve čiarky,tak a ide sa nato 🙂 držte palčeky

lenn1101
autor
13. máj 2012

@monika_35 Držím Držím :D aby to už vyšlo ..... nesmieš ma sklamať 😉 s kým si budem vymieňať tehotenské a mamičkovské skúsenosti ... 🙂

monika_35
13. máj 2012

@lenn1101 jeeeej si zlatá,ďakujem,no hádam to už čoskoro vyjde,a potom tu budeme vypisovať celé litánie :D

monika_35
20. máj 2012

@lenn1101 ahoj,no ako sa mamé??? čo nové u teba??? ja nič,ovulačnými testami som skončila,mala som tento mesiac posunutú ovu...test robený na 12deň cyklu a slabé čiarky,a na druhý deň znovu a na daľši deň a nič,a podľa výpočtov som mala mať ovu 15.5 a figu borovú,takže je to posunuté...z vitamínov som akurát ziatila že som pribrala,asi to vysadím a hotovo,a mám pociť že mám cystu,bolesť na pravej strane,vaječník bolí a dole aj trochu maternica,asi som prechladla no nezdá sa mi to...už ma to prestáva baviť :(

lenn1101
autor
19. jún 2012

Ahojte 🙂
ako pokračujete v snažilkovaní.?
Ja som tu dlhšie nebola....nejak psychicky som sa na to veľmi necítila...06. 06 som bola na kyret ☹ ☹
taaaak veľmi sme sa tešili ......
už len počkať 3 mesiace...

marya
19. jún 2012

@lenn1101 to mi je velmi luto 😔 😔 drzim palceky, aby zle chvile co najskor prehrmeli a aby coskoro opat vyslo slniecko...

lenn1101
autor
19. jún 2012

@marya Ďakujem 😒 Snažím sa, ale prídu chvíle keď je to také ťažké....Je to ešte také čerstvé.... ☹

maggie37
20. jún 2012

@lenn1101 Neboj sa to prejde, na toto treba čas a nájsť si aktivitu ktorej sa budeš venovať ab y si sa zbytočne netrápila. Viem o čom hovorím, tiež som bola v marci na kyrete a etše v máji som bola mimo, ale bola to chyba. Musíš si povedať, že to tak malo byť, že takto je to lepšie.... A že budete mať zdrave mimi o chvilku... o tri mesiace snažilkovanie a budete zase plní šťastia 🙂

maggie37
20. jún 2012

No ahojte snažilky. Ste tu ešte vôbec? 🙂)) Ako sa vám darí,??? 🙂

lenn1101
autor
20. jún 2012

@maggie37 Ďakujem...no aktivitu som si už našla--prípravu na štátnice 😉 Viem, že to bude dobre, verím v to ..... A ty ako? snažilkuješ či môžem gratulovať? 🙂

maggie37
20. jún 2012

@lenn1101 fuuha to ti nezáívidím, mna to čaká až o rok ;D Musíš veriť, inak to nejde, budu aj dobre aj zle chvile.. Ale sama si určiš ako dlho sa tým budeš trápiť...
SNažilkujeme prvý raz po... Tak uvidíme, teraz som len 17 DC takže ešte neviem čo a ako :D

lenn1101
autor
20. jún 2012

@maggie37 Ani ja si nezávidím :D no nejako to už musím "dokopať"
Držim siiiilno pršteky aby to vyšlo a hlavne veľa veľa zdravíčka, nech všetko dopadne najlepšie 🙂
Dúfam, že tie zle chvíle už prešli a bude ich čo najmenej.....aj keď neprejde deň aby som na to nemyslela...je to len 2 týždne..... ☹

maggie37
20. jún 2012

@lenn1101 Moja to ani inak nebude najbližšie mesiace... Každý deň budeš na to myslieť... Len bud optimistka :* A čo sa mňa týka, ja som teraz chorá, zase.. Beriem ATB... Presne v takomto stave som bola v januari ked sme sa začali pokušať. som ochorela, ATB, zistila som že som tehu a potom koniec... Vieš aký mám teraz strach, aby to nedopadlo takisto? Od januara som chora nebola........... Nemám slov, sila, ako naschval :/

lenn1101
autor
20. jún 2012

@maggie37 ach..je mi to ľúto....vysaď antibiotika....ak si myslím, že si tehu určite ich vysaď....daj si čajík s medom, citrónom....dá sa to aj bez antibiotik, ver mi....ja nech som akokoľvek chorá antibiotika ee...

maggie37
20. jún 2012

@lenn1101 Dnes mi ich dala Dr. ževraj akutny zapal hrtana a ide to na priedušky. Nemôžem vysadiť, lebo ja mam s imunitou veľke problemy, mňa čajik nikdy nevyliečil a ver mi že som to skušala aj bez liekov, napr. v januari som LEZALA doma tri tyzdne kvoli babu, ale potom som už musela ist... :/ ach no čo narobím

lenn1101
autor
20. jún 2012

@monika_35 Ahoj moja...ako??

lenn1101
autor
20. jún 2012

@maggie37 ..tak to som nevedela.... sú aj antibiotika pre tehotné....ja som bola pred pár mesiacmi chorá ( a môj doky stále len antibiotika predpisuje--aj keď ja ich neberiem) a vraj bábu neuškodia....ale určite to závisí aj od choroby...
Držím pršteky aby bolo všetko ok... skoré uzdravenie 😉

maggie37
20. jún 2012

@lenn1101 Tie som si dala predpísať, aspoň niečo teda... Ďakujem pekne 🙂

monika_35
20. jún 2012

@lenn1101 ahoj moja,ale tak ako to počasie,raz tak raz inak...nemám nič nové,všetko po starom...tento mesiac už o pár dní čakám mrchu,čo už,nevyšlo to zase...už po ovu aj po testovaní a už som sa obj.na gyndu,idem až 9.8.lebo majú dovolenku a hádam to vyjde...niekde som čítala že ženy po 35r by mali navštíviť lekára už po polročnom snažení...tak uvidíme buď to stihnem s baby alebo bez 🙂 a ty ako? už lepšie?

lenn1101
autor
22. jún 2012

@maggie37 ahoj...no ako? lepšie? 😉

lenn1101
autor
22. jún 2012

@monika_35 o pár dní čakáš.....a možno nedojde hm? 😉
Ja si počkám ešte dlllllho....dúfam, že to zbehne rýchlo....
a mám sa podobne ako Ty....niekedy fajn, inokedy horšie....snažím sa nejak pretĺkať.... 😒

maggie37
22. jún 2012

@lenn1101 ahoj lepšie oveľa, zajtra vysadzujem atb.. 🙂 a ty ako???

lenn1101
autor
22. jún 2012

@maggie37 supeer 😉 len sa dolieč, aby sa Ti to o pár dní/týždňov nevrátilo....ako mne sa to často stávalo 🙂
Dnes tak troška depresívnejšie....všade naokolo maminky s kočíkmi, tak som radšej zaliezla dovnútra.... asi sa idem učiť, troška zamerať myšlienky iným smerom ☹

maggie37
22. jún 2012

@lenn1101 jaj toto poznám, ako naschvál sa ich popri tebe premelie milion.... dobre robíš, aspoň budeš muudra 🙂 a čo vlastne študuješ? nepamätám sa či sme si o tejto oblasti písali :D

lenn1101
autor
22. jún 2012

jj.... ☹ ☹ verím, že aj ja tak raz budem....kočíkovať ....
heh mám pocit, že z tej školy som viac ohlúpla :D od decembra vkuse nad skriptami.....lezie to už na mozog....študujem učiteľstvo anglického jazyka a filozofie....hroznáá kombinácia....dala som si to len kvôli angline....ale....keby som vedela v prváku čo všetko to bude obnášať..nikdy viac....
Ty čo študuješ?