Snažilkujeme 4 mesiace
Kto sa pridá? Nejaké dobré rady aby sa "to" už podarilo?? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahojte baby 🙂 taaak zatiaľ všetko ok....videla som naše mimi - má 3mm...také malinké 🙂 srdiečko sme zatiaľ ešte nepočuli (lekár povedal, že je to ešte skoro)
tak dúfam, že všetko bude ok..
mám dojsť až začiatkom júna, že mi zoberie krv, vystaví teh.knižku 😉 tak sa vytešujem ...
Ďakujem za podporu 🙂 🙂
@lenn1101 ahoj,no ako sa mamé??? čo nové u teba??? ja nič,ovulačnými testami som skončila,mala som tento mesiac posunutú ovu...test robený na 12deň cyklu a slabé čiarky,a na druhý deň znovu a na daľši deň a nič,a podľa výpočtov som mala mať ovu 15.5 a figu borovú,takže je to posunuté...z vitamínov som akurát ziatila že som pribrala,asi to vysadím a hotovo,a mám pociť že mám cystu,bolesť na pravej strane,vaječník bolí a dole aj trochu maternica,asi som prechladla no nezdá sa mi to...už ma to prestáva baviť :(
Ahojte 🙂
ako pokračujete v snažilkovaní.?
Ja som tu dlhšie nebola....nejak psychicky som sa na to veľmi necítila...06. 06 som bola na kyret ☹ ☹
taaaak veľmi sme sa tešili ......
už len počkať 3 mesiace...
@lenn1101 Neboj sa to prejde, na toto treba čas a nájsť si aktivitu ktorej sa budeš venovať ab y si sa zbytočne netrápila. Viem o čom hovorím, tiež som bola v marci na kyrete a etše v máji som bola mimo, ale bola to chyba. Musíš si povedať, že to tak malo byť, že takto je to lepšie.... A že budete mať zdrave mimi o chvilku... o tri mesiace snažilkovanie a budete zase plní šťastia 🙂
No ahojte snažilky. Ste tu ešte vôbec? 🙂)) Ako sa vám darí,??? 🙂
@maggie37 Ani ja si nezávidím :D no nejako to už musím "dokopať"
Držim siiiilno pršteky aby to vyšlo a hlavne veľa veľa zdravíčka, nech všetko dopadne najlepšie 🙂
Dúfam, že tie zle chvíle už prešli a bude ich čo najmenej.....aj keď neprejde deň aby som na to nemyslela...je to len 2 týždne..... ☹
@lenn1101 Moja to ani inak nebude najbližšie mesiace... Každý deň budeš na to myslieť... Len bud optimistka :* A čo sa mňa týka, ja som teraz chorá, zase.. Beriem ATB... Presne v takomto stave som bola v januari ked sme sa začali pokušať. som ochorela, ATB, zistila som že som tehu a potom koniec... Vieš aký mám teraz strach, aby to nedopadlo takisto? Od januara som chora nebola........... Nemám slov, sila, ako naschval :/
@lenn1101 Dnes mi ich dala Dr. ževraj akutny zapal hrtana a ide to na priedušky. Nemôžem vysadiť, lebo ja mam s imunitou veľke problemy, mňa čajik nikdy nevyliečil a ver mi že som to skušala aj bez liekov, napr. v januari som LEZALA doma tri tyzdne kvoli babu, ale potom som už musela ist... :/ ach no čo narobím
@maggie37 ..tak to som nevedela.... sú aj antibiotika pre tehotné....ja som bola pred pár mesiacmi chorá ( a môj doky stále len antibiotika predpisuje--aj keď ja ich neberiem) a vraj bábu neuškodia....ale určite to závisí aj od choroby...
Držím pršteky aby bolo všetko ok... skoré uzdravenie 😉
@lenn1101 ahoj moja,ale tak ako to počasie,raz tak raz inak...nemám nič nové,všetko po starom...tento mesiac už o pár dní čakám mrchu,čo už,nevyšlo to zase...už po ovu aj po testovaní a už som sa obj.na gyndu,idem až 9.8.lebo majú dovolenku a hádam to vyjde...niekde som čítala že ženy po 35r by mali navštíviť lekára už po polročnom snažení...tak uvidíme buď to stihnem s baby alebo bez 🙂 a ty ako? už lepšie?
jj.... ☹ ☹ verím, že aj ja tak raz budem....kočíkovať ....
heh mám pocit, že z tej školy som viac ohlúpla :D od decembra vkuse nad skriptami.....lezie to už na mozog....študujem učiteľstvo anglického jazyka a filozofie....hroznáá kombinácia....dala som si to len kvôli angline....ale....keby som vedela v prváku čo všetko to bude obnášať..nikdy viac....
Ty čo študuješ?

@lenn1101 ahoj,myslela som na teba,no ako??? som zvedavá 🙂