Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
pocuvajte, je mozme, ze sa da uz od 8 dpo zistit tehotenstvo?..ked pozeram na fertiliti rozne merania BT, kt boli ukoncene tehotenstvom, tak vidim, ze od ovulky skoro kazda druha to zistila na osmy den....ci je to blbost?
@alenkapalenka to neviem nemam s tym skusenost lebo ja som nikdy nemerala...my sme prveho syna na prvy sup a druhy synator bol asi 2tyzdne snazenia...
@alenkapalenka ja som tiez nikdy nemerala, ale viem ze 10kovy test uz dokaze na 8.dpo ukazat tehu, ak sa vajko skoro uhniezdi..
@cammille
@voskovka
@alenkapalenka
@majka8858 cakame na Liviu. 😀 len by sa uz mohla zahniezdit. 😀
@alenkapalenka teoreticky ano, ale ak sa vajko uhniezdi neskor, este nemusi byt nic vidiet..
@alenkapalenka no kiež by to bola pravda 🙂 teraz sa ale fakt hlupo cítim teším sa že už asi som a som trochu smutná že nie som 🙂
@alenkapalenka ak mas testik za 16 centikov, tak testuj! Ja som za! Ja si svoje drahe clear blue odkladam na potvrdenie. Dufam, ze im neprejde zarucna doba. 😝
Joj, ale tie kozenky ma bolia.
@bebe2013 ved to aj mnaaa 🙂...zatial nemam ziadne, to ked tak po praci kupim a rano mozem skusit...alebo pozajtra...boze ta netrpezlivost, to je nieco hrozne!!..typicke zeny, vsetko musime vediet hned :D
@bebe2013 a za 16 centov asi ani neexistuje :D
@alenkapalenka
@majka8858
@cammille
@voskovka inac, ako to riesite s hlbkovou intimnou hygienou, viem ze je to blbost,ale ja sa trocha bojim, ze akurat pri umyvani znicim sance poslednej spermijky, co este mohla vajicko oplodnit. Viete, co myslim? 😎
@bebe2013 fiha o hlbkovej hygiene pocujem prvykrat...ja osobne len tak zvonku s tym gelom z avonu, nijak to neumyvam 🙂
Ahojte babulky,ak vám to nevadí možem sa ku vám pridať aj ja ešte?Lebo napísala som aj do temy podobnej tejto že začíname pracovať na babetku v lete 2012"ale táto mi viacej vyhovuje kedže sme zarabali od skoro konca augusta a tačiatok septembra teraz v piatok mám dostať mrchu a už som straaaaaaaaaaašne zvedavá...Doma už máme jednoho anjelíka čertíka,a povedali sme si že by to už chcelo druhé. 😀 😀

@bebe2013 preco take?