Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@nelabela tu bazalnu teplotu si aj ja meriam, a mam rozmedzie od 36,4- 37,2..tak neviem ci to nie je u teba malo, velmi sa v tom nevyznam. ja som si zacala merat 5 mes. dozadu prvy krat. vsetko bolo dobre az ked prisiel tento posledny cyklus, tiez mam teraz taku malu teplotu ako ty tam pises. neviem ci to neznamena, ze neprebehla ovulka ☹ teda aj u mna, preto ta vyvolavacka asi...
@juranka no ja som dnes nakoniec zase mala ducha, ale az na tretom teste 🙂 chcela som sem hodit aj foto, ale som iba na fone, tak mi to nejde...
@nelabela lebo ja ked ho mam tak to jasne ze si to vzdy vsimnem, ze ho mam. dost silno u mna to vidno, no a sledujem to aj s tou BT, jeden den ked je ten hlien naj tahavejsi a je to vela tak je BT nizska a potom na druhy den teplota vyleti o niekolko stupienkov vyssie a hlienu nikde. v tedy si poviem, ze bola ovulka v ten predchadzajuci den 🙂 je to menej viditelne ked sa mojkas s muzom kazdy den alebo kazdy druhy ale ja som si raz povedala, ze jeden mesiac nic nebude( to bolo este pred svadbou) 😀 a som mm vysvetlila o co mi ide a pochopil to 😉 tak som to sledovala a uplne som to pochopila ako to funguje 😀 😀
@nevestickaaaa a to bol duch po 5 minutach? alebo hned?
Bbaulky,tak uspešne snažilkujte skusšajte celý víkendík..Teraz tu nebudem asi až do nedele večera,a iba nakuknem cez mobil.Ideme na víkend do Blavy ku svokrovcom,takž etak. 🙂 Užívajte si víkendík,,idem dochystať vecičky...A pojdeme..papa 😀
ach dievcata boli ma brucho a mam pocit ze mrcha je na ceste 😒 porazi ma uz z toho nekonecneho cakania a neistoty ☹
@nevestickaaaa dnes si stihla robit uz tri testy?...a rozne znacky?...a aky to bol dusik?🙂
fuuuha....normalne da zabrat ked chybas len 24 hodin🙂))))))odteraz tu budem chodit len cez mobil,tak snad to budem stihat😉)))a gratulujem k duchom..verim ze sa vam to KOCKY potvrdi a pripudnu dalsie!!!velmi vam to zelam!!ja som este len cakatel necakatel😉)ci to pride...
babulky, ak mate dake zmeny, kludne apdejtujte, nech je to stale aktualne 😉
minicko.................................................NEOCAKAVA
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
alenkapalenka.........................................12.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
tadaminka..................................................16.10.
zuzik82.......................................................17.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
barbora87................................................18.10.
milagrosss20..........................................22.10.
lencul..................................................... 22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
nelabela......................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................1.11.
katasa............................................................1.-7.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.11
erinka12345..............................................7.11
blondy12.....................................................8.11
ddanuskaa.................................................12.11.
@camille
a ostatne🙂
tak som dnes tiez zbehla na gyndu a zobrala ma, aj ked som bola objednana az na utorok, ale po douzivani tych ATB sa mi zase zhorsila moja oblubena mykoza, takze sa budem zase liecit...inak fasa drahe su tie antimykotika, penazenka lahsia o pomaly 50e, takze som vysmiata 😠
a pytala som sa aj na to spinenie pred menzesom, tak mi dala duphaston, mam ho brat od 15 DC 10 dni...to je od zajtra u mna, takze mi to dobre vyslo...zrejme mam problem s tym progesteronom v druhej polke cyklu, tak uvidim, ci tento mesiac pride spinenie alebo nie...
@juranka inak čo sa týka tej vyvolávačky,ja som kedysi mala z antikoncepcie silné migrény,menzes žiadny pol roka,došla som za gyn. a ten mi ju chcel zmeniť! tak reku:néénéé,ja ju chcem urýchlene vysadiť aby som mala normálny cyklus,vtedy vyvolávačka nepomohla!!!a nejako prirodzene neskôr ked sa mi dalo telo dohromady,tak som dostala konečne krámy a odvtedy to bolo ok,je to riadny kentus tie tabletky!!!odkedy som ich užívala,tak som sa migrén dodnes nezbavila! vtedy ked som brala antiku,tak 3 dni grcačky silné bolesti hlavy a cez skúškové obdobie,na to nikdy nezabudnem,bléé 😖 a sranda,že tá vyvolávačka nepomohla ani za 10 dní 😨
mame tu dalsie tehulky???ci???nestiham citat 😀
@milagrosss20 áno dnes jedna pribudla 🙂 čítaj pár stránok dozadu,aj foto testíku je 🙂 len tak dalej ženy!:D nech to tu "odsýpa" ako sa vraví 😀
@zaza26 mnoo paraaadaaaaaaa takze dalsia tento tyzden kokos akosi ste sa rozbehly 😀 chiii a nece sa mi vsetko citat ebo je to pomaly 10 stran kokos 😀 a nevies ako je na tom nevesticka?
@milagrosss20 čítaj moja,čítaj,tiež si všecko nepamätám 😀
@milagrosss20 na tejto strane hore kukni 🙂

@juranka
po 3 dnoch