Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@zaza26 jaaaj tha to mi nerooooob 😀 ja nerada citam ze vela 😀 chiii ale vidno asi ze je tehuuuuuuuuu dalsiaaaaaa plodny tyzden chiiii 😀
držím vám palce dľvčata, pokud byste mľly zájem o oblečko jak se zadaří dejte vědět papa
@drnduliak ahoj, mozes mi v tabulke napisat ze ocakvana mrcha bude 28.10 a sna uz nedojde, lebo mi vychadzaju plodne dni akurat ked dojdem domooooof 😀
inak zenusky ahojte...dalsi pracovny den za nami....prajem krasny vikendik
Ahojte kočky 😀
Ja som tu nová 🙂 Snažíme sa síce "už" 4 mesiace a nie od septembra,ale v podstate som nováčik v snažilkovaní.Neboli sme ešte na žiadnych vyšetreniach,zatiaľ sa len snažíme ľúbiť sa každý druhý-tretí deň 🙂 Sledujem si plodné dni podľa hlienu a papám kyselinu listovú SUPER 🙂 Tak to je asi vsio 😀
A inak,držím vám všetkým palčeky,tak ako aj sebe,aby sa nám do konca rôčka podarilo to šťastíčko 🙂
@alenkapalenka ako to myslis? 🙂 ak sa nedari rok pri intenzivnom skusani,uz sa zacinaju robit rozne vysetrenia 🙂 ..aj napriek svojmu prvemu mimomater. tehu som vlastne absolvovala len zakladne vysetrenia
@zuzik82 tak este par pokusov a ked nic,asi sa mu ukazem...nech sa aspon pozrie,ci to tam mam ok 🙂)
@alenkapalenka
Ahojky 🙂
Nám doktorka povedala,že po roku neúspešného snaženia sa by sa mohli začať robiť vyšetrenia či je všetko ok.
@alenkapalenka urcite,ved kludne po pol roku chod na take zakladne,nic za to nedas 🙂 budes aspon v obraze 🙂
Toto je asi prvýkrát, čo sa teším na pondelok!! 😀
@zuzik82
Ja ju nečakám,nemusí ani chodiť 😀
Test nerob.Ja som si celá natešená robila po dovolenke(2 mesiace dozadu),mala som vsugerované všetky príznaky,už som pomaly kočár kupovala a...to sklamanie už v živote nechcem zažiť :( Bola som presvedčená,že som tehotná.Tak som si povedala,že žiadne testy ja kupovať nebudem,lebo to sklamanie z jednej čiarky mi trhá srdce.Radšej si ja počkám na tú mrchu,či príde alebo nie.
@nevestickaaaa sak taaam je.....jeeeejj
@nevestickaaaa tak tebe to vidno pekne 🙂) paraada...na ktory dpo sa racilo pasiku sa ukazat???🙂
@dasiacik 😀 😀 ..poznam to,pred dvoma mesiacmi takisto uz snad neexistoval jeden priznak ktory som nemala 🙂 este mi aj kramy meskali 3 dni,co je u mna uz masaker...ale vidis,ked som si chcela urobit rano na stvrty den test,bum...a bolo po tehu ☹ ..ono tazko zase na to nemysleit,ked vies ze si okej,stihla si ovulku a predsa...
@voskovka @alenkapalenka áno, na tomto teste je, ale na ďalších dvoch z dnešného rána nebola... tak preto neviem, či sa tešiť alebo nie. Každopádne budem testovať aj zajtra 🙂
a je to 41DC, neviem ktorý DPO, lebo som myslela, že som tento mesiac ani nemala ovulku, takže je možné, že som ju mala nejako posunutú. Som zvedavá, čo povie lekár, lebo si myslím, že len test ukazuje neskoro, rovnako som to mala aj predtým, pri prvom tehulkovaní mi test ukázal // až na 36 DC
@nevestickaaaa parada je tam🙂 ale nechapem tie testy,ja som stale po 3 minutach ich vyhodila s tym ze nic🙂)))))...a vidis,predsa to moze prist!!GRATULUJEM!!! 🙂 krasne dve ciarky su tam!

@nevestickaaaa večer hod fotooo