icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

nelabela
12. okt 2012

@juranka
po 3 dnoch

juranka
12. okt 2012

@nelabela a ja si nepamatam co si pisala predtym, prepac 😒 preco ti robili ten hor. profil, lebo 4 mes. je celkom skoro na skumanie preco to nejde..nie?mala si nejake problemi?

juranka
12. okt 2012

@nelabela dik, chcela by som, keby som teda tehu nebola aby to prislo co najskor, nech sa mozem sustredit na druhy cyklus 🙂 PCO- su polycysticke ovaria

nelabela
12. okt 2012

@juranka
po vysadeni HAK som nedostala 2 mesiace kramy, tak mi ho urobil a dal mi na pol roka duphaston...a tie testy vysli ok...

juranka
12. okt 2012

@nelabela tu bazalnu teplotu si aj ja meriam, a mam rozmedzie od 36,4- 37,2..tak neviem ci to nie je u teba malo, velmi sa v tom nevyznam. ja som si zacala merat 5 mes. dozadu prvy krat. vsetko bolo dobre az ked prisiel tento posledny cyklus, tiez mam teraz taku malu teplotu ako ty tam pises. neviem ci to neznamena, ze neprebehla ovulka ☹ teda aj u mna, preto ta vyvolavacka asi...

juranka
12. okt 2012

@nelabela nie si moc chuda 🙂 moja sestra mala problem s menzesom, tiez chvilku bol, potom nebol a potom zistili, ze to ma suvis so stitnou zlazou, nasadili jej tabletky a po 2 mesiacoch ostala tehu 😉

nelabela
12. okt 2012

@juranka. som normalna, mam vysku 180 a vazim 63...takze v tom to nie je. dnes som mala rano 36,8. neviem preco to skocilo, mam len 10 DC. tak uvidim co sa bude so mnou diat

juranka
12. okt 2012

@nelabela na a sledujes u seba aj v strede cyklu ten ovulacny hlien?

nelabela
12. okt 2012

@juranka
to jedine este nie. ale asi zacnem. meriam BT, robim ovu testy a asi mi ostava uz len hento. ale velmi tomu hlienu nechapem, aj ked som citala nea nete. pochzbujem ze budem vidiet rozdieel, ale no pokusim sa 🙂

nevestickaaaa
12. okt 2012

@juranka no ja som dnes nakoniec zase mala ducha, ale az na tretom teste 🙂 chcela som sem hodit aj foto, ale som iba na fone, tak mi to nejde...

juranka
12. okt 2012

@nelabela lebo ja ked ho mam tak to jasne ze si to vzdy vsimnem, ze ho mam. dost silno u mna to vidno, no a sledujem to aj s tou BT, jeden den ked je ten hlien naj tahavejsi a je to vela tak je BT nizska a potom na druhy den teplota vyleti o niekolko stupienkov vyssie a hlienu nikde. v tedy si poviem, ze bola ovulka v ten predchadzajuci den 🙂 je to menej viditelne ked sa mojkas s muzom kazdy den alebo kazdy druhy ale ja som si raz povedala, ze jeden mesiac nic nebude( to bolo este pred svadbou) 😀 a som mm vysvetlila o co mi ide a pochopil to 😉 tak som to sledovala a uplne som to pochopila ako to funguje 😀 😀

juranka
12. okt 2012

@nevestickaaaa a to bol duch po 5 minutach? alebo hned?

janicka11
12. okt 2012

Bbaulky,tak uspešne snažilkujte skusšajte celý víkendík..Teraz tu nebudem asi až do nedele večera,a iba nakuknem cez mobil.Ideme na víkend do Blavy ku svokrovcom,takž etak. 🙂 Užívajte si víkendík,,idem dochystať vecičky...A pojdeme..papa 😀

tadaminka
12. okt 2012

ach dievcata boli ma brucho a mam pocit ze mrcha je na ceste 😒 porazi ma uz z toho nekonecneho cakania a neistoty ☹

juranka
12. okt 2012

@janicka11 pekny vikend prajem a pozdravujem fazulku 😉

alenkapalenka
12. okt 2012

@nevestickaaaa dnes si stihla robit uz tri testy?...a rozne znacky?...a aky to bol dusik?🙂

nelabela
12. okt 2012

@juranka
asi si to kuknem teda aj ja... len ci vlastne ovu aj bude 😨

huncut
12. okt 2012

@juranka tak mne pichol v piatok a v ppondelok ráno mi prišiel MS, myslela som, že včera už skončil, ale dnes zasa krváma ☹ to sa mi inak stávalo občas aj počas brania HAK

janicka11
12. okt 2012

@juranka dakujemmm moc🙂

juranka
12. okt 2012

@huncut ok takze za 3 dni cakam...aj @nelabela vravela, ze za 3 dni 😎

zuzik82
12. okt 2012

fuuuha....normalne da zabrat ked chybas len 24 hodin🙂))))))odteraz tu budem chodit len cez mobil,tak snad to budem stihat😉)))a gratulujem k duchom..verim ze sa vam to KOCKY potvrdi a pripudnu dalsie!!!velmi vam to zelam!!ja som este len cakatel necakatel😉)ci to pride...

drnduliak
12. okt 2012

babulky, ak mate dake zmeny, kludne apdejtujte, nech je to stale aktualne 😉
minicko.................................................NEOCAKAVA
nevestickaaaa........................................30.9.
seginiatko................................................2.10.
juranka.....................................................7.10.
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
alenkapalenka.........................................12.10.
voskovka .................................................15.10.
zaza26......................................................16.10.
tadaminka..................................................16.10.
zuzik82.......................................................17.10.
eva3107....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
barbora87................................................18.10.
milagrosss20..........................................22.10.
lencul..................................................... 22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
nelabela......................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................1.11.
katasa............................................................1.-7.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.11
erinka12345..............................................7.11
blondy12.....................................................8.11
ddanuskaa.................................................12.11.

drnduliak
12. okt 2012

@liana189 aj mne sa zda, ze tam mas ducha🙂super 😉

drnduliak
12. okt 2012

@camille
a ostatne🙂
tak som dnes tiez zbehla na gyndu a zobrala ma, aj ked som bola objednana az na utorok, ale po douzivani tych ATB sa mi zase zhorsila moja oblubena mykoza, takze sa budem zase liecit...inak fasa drahe su tie antimykotika, penazenka lahsia o pomaly 50e, takze som vysmiata 😠
a pytala som sa aj na to spinenie pred menzesom, tak mi dala duphaston, mam ho brat od 15 DC 10 dni...to je od zajtra u mna, takze mi to dobre vyslo...zrejme mam problem s tym progesteronom v druhej polke cyklu, tak uvidim, ci tento mesiac pride spinenie alebo nie...

zaza26
12. okt 2012

@juranka inak čo sa týka tej vyvolávačky,ja som kedysi mala z antikoncepcie silné migrény,menzes žiadny pol roka,došla som za gyn. a ten mi ju chcel zmeniť! tak reku:néénéé,ja ju chcem urýchlene vysadiť aby som mala normálny cyklus,vtedy vyvolávačka nepomohla!!!a nejako prirodzene neskôr ked sa mi dalo telo dohromady,tak som dostala konečne krámy a odvtedy to bolo ok,je to riadny kentus tie tabletky!!!odkedy som ich užívala,tak som sa migrén dodnes nezbavila! vtedy ked som brala antiku,tak 3 dni grcačky silné bolesti hlavy a cez skúškové obdobie,na to nikdy nezabudnem,bléé 😖 a sranda,že tá vyvolávačka nepomohla ani za 10 dní 😨

milagrosss20
12. okt 2012

mame tu dalsie tehulky???ci???nestiham citat 😀

zaza26
12. okt 2012

@milagrosss20 áno dnes jedna pribudla 🙂 čítaj pár stránok dozadu,aj foto testíku je 🙂 len tak dalej ženy!:D nech to tu "odsýpa" ako sa vraví 😀

milagrosss20
12. okt 2012

@zaza26 mnoo paraaadaaaaaaa takze dalsia tento tyzden kokos akosi ste sa rozbehly 😀 chiii a nece sa mi vsetko citat ebo je to pomaly 10 stran kokos 😀 a nevies ako je na tom nevesticka?

zaza26
12. okt 2012

@milagrosss20 čítaj moja,čítaj,tiež si všecko nepamätám 😀

zaza26
12. okt 2012

@milagrosss20 na tejto strane hore kukni 🙂