Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@juranka ako naschval..mozno fakt psychika,ktovie...aha,tebe pichal vyvolavacku?? Tak sup nech dostanes a ideme na to ;) ...inak uz aj ja po 10 min budem musiet hadzat testy do kosa,lebo potom dokazem na to cumiet aj dve hodiny jak na celovecerny film
@zuzik82 tak aj to curanie je dobry priznak...zajtra este testujes?
@juranka no este nie...stale cakam
@alenkapalenka ja mám dostať az v stredu☹ to je určite skoro na testovanie nie??az v ten deň alebo deň po..
@zuzik82 kludne mozes skusit...niekomu ukaze uz na 8 dpo...
@zuzik82 ja som tiez zvedava ci mi pride v stredu...tiezz by ma zaujimalo ze keby ze nahodou nedojde kedy sa mam testnut.. :D no neviem uvidime ale uz streda je tu o chvilu ach.. 😅 😅
@alenkapalenka no len ja sa bojím tak skoro,toľko neg.testov ze zbytočne budem smutná...aj ked bolo by to krasne!musím pockat aspoň do utorka🙂ale cítim sa divne!
@zuzik82 tak potom musis cakat 🙂 uz ako ty vydrzis...ja by som nevydrzala :D
@julka31111 noo v ten deň čo ma prist mrcha sa testni🙂aj ja to urobím,ak ma ovsem neprekvapí skôr
@alenkapalenka juuuuj ta to keby si vedela jak ma trhá ísť na to wcko a skúsiť...tak tajne😉
@zuzik82 pozri,ved vyskusat mozes...ber to tak,ze aj ked bude negativny,tak to nieje stratene.na 11dpo ukaze vyse 60% poz.vysledkov mi pise na fertilityfriend
@alenkapalenka a 9 dpo?🙂))))
@zuzik82 to neviem 🙂 mne to pisalo ked som mala vip ucet ako novy clen..len toto som si zaoamatala...inak tam si mozes pozriet vsetky grafy...a podla toho vidim,ze vacsine na 9-10-11...dnes mas 9 den?
@alenkapalenka áno,minulu stredu/štvrtok som mala ovulku takze to asi počkám uz rovno do stredy🙂
@zuzik82 ked si trpezliva,tak cakaj 🙂 drzim palce nech sa dockas ;)
@nevestickaaaa @alenkapalenka nebudte smutne babule, vyjde nabuduce 😉 asi je fakt blbost stale testovat, potom to cloveka zbytocne miatne a dava mu falosne nadeje 😠 ...aj ked sme nedockave 😅 ja som dnes 15 DC uz asi aj po ovulacii, tak uz len 14 dni cakat na menzes...pride ci nepride?to je otazka, hihi 😀 😀 😀
@alenkapalenka zatial nezufaj Ala držím palce ked tak víde další mesiac musíme to asi menej siliť a riešiť hmm?
@zuzik82 no tak nech uz streda je :D dnes som si objavila na prsiach zilky modre niekde slabe niekde kusok silne ale nie vela podla mna s toho ze asi mam dostat :/ ;(;( no och neviem dufam v kutiku duse ze nedostanem ale co ja viem
.musim pockat :>
@alenkapalenka
@janicka11
@drnduliak
@zuzik82
@juranka dobre ranecko slniecka.vyspate?ja ani nie,bludy sa mi snivali....co dnes planujete?my asi papučky a nejake flimiky.vonku to vyzera na spadnutie oblohy...takze cakam kedy sa spusti lejavica.ja som si vcera navarila na dnes a aj kolacik upiekla.
@voskovka dobré ránko,ja som akurát dočítala strany,bo som bola celý den včera na výlete,a reku dojdem a uvidím ako to dopadlo s nevestičkou a alenkoupálenkou :D ja som stále neg. ,dnes mi klesla aj BT o 0,5 stupna,takže v utorok to vidím na tie hnusné krámoše,už nech to prejde a nech opäť skočíme na to 😀 ,resp. na seba 😀 ...a čo dnes?idem si po syna za chvílu ku babke :D,a máme prísť aj na obed,takže dnes len upracem,operem a vezmeme s tatom Filipka von
@alenkapalenka ja mam mat menzes zajtra lenze to vidim tak ze zase po tyzdni pojdem na vyvolavacku tak sa mi zase zmeni cykluso 2 tyzdne isto.
@voskovka no uvidis ako ti to pride...moznoze aj nacas a nebudes musiet ist..
@julka31111
Ahoj 🙂 Aj máš nejaké predmenštruačné príznaky?Ja
už som viacmenej zmierená s tým,že mrška mi v stredu
príde,aj môj,ale v kútike duše človek stále dúfa...
@dasiacik ahoj zatial nemam ziadne a ty ako mas aj bolesti v podbrusku ci?no tak to stale kazdy dufa do poslednej chvilky :| ja som strastne zvedava ale pri mojom stasti mi pride asi tiez neviem ale priznaky na menzes zatial ziadne uvidime
@drnduliak no ja som trpezliva bola, ale byť trpezliva na 43 dc je ozaj dost tazke 😀
@juranka a ty ako? Stale nic?
@dasiacik mňa už od včera začalo brucho bolieť ako na menzes 😕 .. ,žeby prišla mrcha skôr 🙄 .. ?
Zatiaľ ešte nič no čakám... Ale napriek tomu som nevydržala a tiež som sa dnes ráno testla ,ale nič... ako inak 😒
@alenkapalenka držím palce ,aby to boli príznaky tehu a nie mrchy.. 😉
@alenkapalenka takze dnes test negatívny?

@alenkapalenka pockaj, tebe uz prisla mrcha?