icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

maminkaivanka
15. okt 2012

Dievcence, prajem Vam vsetkym aby ste si co najskor nasli vytuzene dve ciarocky, ja uz mam ChvalaBohu dve deticky, ale pri druhom synovi sme cakali vyse roka, kym sa tie dve ciarocky na teste objavili, viem co prezivate, preto si vzdy do tohto fora zatuknem, aby som Vam aspon virtualne dodala silu a odhodlanie.

juranka
15. okt 2012

@zaza26
@alenkapalenka
@dasiacik dobre ranko dievcence 🙂 jaaaj ako som sa dnes dobre vyspala...mala spala pokojne celu noc az do pol 5, dala som jej flasu mlieka a spi doteraz 😀 to uz sa mne ani lezat nechce, chichi....
no len pocuvajte..ta moja BT je cudne, vcera mi klesla o 0,3 stupnika (36,6) a dnes sa zobudim a bum zase 37?? tomu rozumiete? nakoniec este pojdem asi na ten hormonalny profil ako to vidim

juranka
15. okt 2012

@maminkaivanka dakujeme pekne, vzdy nas to povzbudi 😀

alenkapalenka
15. okt 2012

@juranka uz aj teplota ma z nas srandu

juranka
15. okt 2012

@alenkapalenka ved prave 😒 ja uz testovat nechcem...zbytocne vyhodene peniaze... ale zajtra by mal prist dr. ten vysledok na hcg...rozmysla,ze tam potom brnknem...keby nahodou predsa 😉

alenkapalenka
15. okt 2012

@juranka no to bude najlepsie...a ja uz tiez v ziadnom pripade netestujem...na 99% uz nemam dovod

zaza26
15. okt 2012

@juranka bt som ja dnes ked som sa zobudila namerala 36,7 a teraz o 8:00 už 37 rovných,ja sa ale každý den nezobudím v rovnakom čase,takže meriam v rozmedzí od 6:30 do 7:30 väčšinou,toto o 8-mej som vyskúšala o koľko to stúpa len informatívne,ale aj tak,je to sila,ako to skáče,len čo otvoríš okno je chladno v izbe aj teplota tela sa mení,akonáhle menej spíš,je vyššia-aspon u mna,a pod 😀

milagrosss20
15. okt 2012

Ahojteeee co mate noveee??????hmmm????

dasiacik
15. okt 2012

@juranka
Ahojky 🙂 Ja si teplotku nemeriam,takže tomu vôbec
nerozumiem...

nevestickaaaa
15. okt 2012

aaaaa baby, to je aká kosa vonku??? nič sa mi nechce a to musím ešte k tomu pracovať 🙄
žiadna nová tehula? treba pozitívne začať tento týždeň! 🙂

nevestickaaaa
15. okt 2012

@milagrosss20 ahoj, ja nič, 44DC, ranný test negatívny, od soboty špiním... na nervy som stále, robiť sa mi nechce 😀 a ty ako? čo nové? 🙂

milagrosss20
15. okt 2012

@nevestickaaaa jaaj moja zlata tak to mas na prd ked este vzdy neprisla..uz si bola u dr????mala by si zajst co ak mas cystu a preto nemas mmsku?ja som tak mala pred 3 rokmy....Ja celkom dobre len uz sa neviem dockat kedy dostanem mmsku 😀 chiiiiiiii a co si robila cez vikendik???

janicka11
15. okt 2012

ahojte babulky nevzdavajte sa,prajem veeeela sily.Normalne mi to je zaVas luto..Este aj pocasie je hnusné.Ahojky

zaza26
15. okt 2012

@janicka11 ááále,ved už je dalsí cyklus za dverami :D a u nás tiež nejako zamračené,no ja som nejaká naštartovaná dnes upratovať :D tak rýchlo zas idem,než ma to zas prejde 😀 aj mladého musím zamestnať,nech niečo aspon stihnem 😀

nevestickaaaa
15. okt 2012

@milagrosss20 idem dnes večer k dokimu, teda ak sa nerozbehne mrcha... na cystu som myslela už aj ja, lebo ukázalo pár duchov a počula som, že to tak býva, keď je cysta, tak dúfam, že u mňa to bude proste iba anovulačný cyklus alebo niečo podobné 🙂
a kedy čakáš mrchu? nechce sa mi tú tabuľku hľadať 😀
cez víkend som sa doma liečila, lebo ma ešte aj nejaká choroba prepadáva, ale už mi je relatívne fajn, tak som snáď dobre vyležala 🙂 a ty? plodnejší víkend?? 🙂

voskovka
15. okt 2012

@nevestickaaaa ja som mala minuly mesiac pozitivny test a mala som cystu.

nevestickaaaa
15. okt 2012

@voskovka ďakujem za povzbudenie 😀 aj si špinila? a mala si všetky testy pozitívne alebo iba niektoré?

zaza26
15. okt 2012

no pekne -došli mi krámy- o 1 den skôr 😕 😨 ale aspon už môžem rátať 1DC 😀 tak nech to odsýpa až do ovulky rýchlo rýchlo 😀 ....už sa mi stalo,že mi došli o den neskôr,ale inak mám pravidelný presne 28 dní a tento krát došli skôr,no šak neva :D hlavne že už môžeme začať znova

voskovka
15. okt 2012

@nevestickaaaa ja som mala dokonca 2krat do mesiaca kramy...teda prve boli 6.8 a boli 5dni a potom o 2tyzdne na to znova 3dni a nie slabe ale silne.

ddanuskaa
15. okt 2012

ahojte dievcata, co mam robit, aby som bola veselšia? Tie deti na mna doľahli :( ja chcem strasne bábo :(

nevestickaaaa
15. okt 2012

@zaza26 buď rada, radšej skôr ako neskôr 🙂

@voskovka no uvidíme, už z toho začínam mať celkom dosť zlý pocit, nevyzerá to so mnou veľmi dobre, ale tak snáď to bude iba nejaká maličkosť...

milagrosss20
15. okt 2012

@nevestickaaaa aaa co ti poviem este musim pockat do 22.oktobra a mozno pride skor lebo uz ma boli brucho a aj vyrazky sa mi robia...len prsia ma nebolia a to ma boleli vzdy cca 2 tyzdne do predu uz a teraz nic...no ja som v sobotu bola u nasich trochu doma lebo ocovi zomrel brat ☹ a vcera sme boli domka a moj varil obedik a ja pozerala filmy co som stiahla a potom robil kolaciky a ja som mu pomahala lebo on robi kolaciky 😀 chiiii no a potom vecer prisly trochen k nam rodiacia...ved nemaju to daleko 😀 3 poschodia zojst dole 😀

milagrosss20
15. okt 2012

@zaza26 presne tak zuzi ako hovoris aspon sa nemusi trapi ked by bolo ze negativne a mmska nikde,,,,tak teraz di daj alchimelkovy cajik a potom sup sup tutu mutu... 😀

drnduliak
15. okt 2012

@zaza26 @ddanuskaa nebudte smutne babule, prisiel cas na odskodne 😉 teda aspon ja som si zaumienila, ze za kazdy nevydareny cyklus si nejako spravim radost 😀 😀 nech to menej mrzi 😀 minuly mesiac som si kupila nove cizmy a tento planujem kabat, ak dorazi 😀 alebo zeby som radsej tu silvestrovsku lyzovacku zaplatila? 😅hihi, uvidime 😉

drnduliak
15. okt 2012

@juranka a spol🙂 baby ja mam zase doma maroda, to moje chuda chytila daky crevny fras, v noci hrozne vracala, aj rano, aj teplotu ma 😖 vypila mi trochu cajiku, z postele ani nevstala a teraz zase buva...boze sibne ma, od zaciatku oktobra stale nejaka choroba 😠 a to ma v sobotu narodeniny a mame ist oslavovat na chatu 😒 dufam, ze sa pozviechame dovtedy...

drnduliak
15. okt 2012

inak tie co tu o siestej o siedmej rano vypisujete, to vas tak budia deti ci ste v praci??? 😨klobuk dole, lebo my sedmospacky s tou mojou drndou, co aka tma bude, vstavame tak o deviatej 😅 a mna teda nikto z postele nevytiahne pokym drobec spi...hrozna som 😅

alenkapalenka
15. okt 2012

@drnduliak hej to sme uz v praci :( naprd, co? 🙂

alenkapalenka
15. okt 2012

@drnduliak to s tym robenim radosti je dobry napad :D...aj ja si nieco vymyslim, lebo som smutna... 😵

ddanuskaa
15. okt 2012

netreba aktualizovať tabulku? 🙂

tadaminka
15. okt 2012

@milagrosss20 22 oktobra je uz co chvila 🙂 ja mam den D zajtra ale brucho ma zacalo bolet uz pred par dnami, som myslela ze ide mrcha, ale ako zacalo tak aj zas prestalo. odkedy sa sledujem nemozem sa na ziadne priznaky spoliehat 😒 minuly mesiac som mala vsetky priznaky na svete a nic 😀 najistejsie budu 2 // na teste 🙂