icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

eva3107
14. okt 2012

@voskovka Ja viem .. je mi to ľúto , že ti to teraz nevyšlo.., viem že sa to ľahko píše..,ale musiš myslieť pozitívne... uvidíš ,že sa to čoskoro podarí.. možno ani nebudeš vedieť ako 😉 A bude to tvoje vysnívané dievčatko 😵 .
Veľmi ti držím palce..
Naozaj cítim ,že príde mrcha..a som s tým zmierená , len nechápem ,prečo mi to teraz tak dlho trvá .. myslím otehotnieť.. ,ale mám teraz v práci veľa roboty, takže sa nad tým prestávam zamýšľať.. Idú pomaly Vianoce a musíme sa chystať na príval zákazníkov.. takže nebudem mať čas rozmýšľať o tehotenstve.. ak sa to nepodarí ešte v októbry tak prestaneme snažilkovať .. nechcem dieťatko na zimu... malú tak mám a teraz by som chcela letné bábo.. 😅

dasiacik
14. okt 2012

@julka31111
Tak čajíky nejaké,ovocie,zeleninka,obmedziť mäsko,veľa veľa vody,veľa vlákniny=veľa kakať,atď. :D

diane87
14. okt 2012

@voskovka ahoj, zasa sa ti spravila cysta ☹ ? och, to mi je luto....drzim palce, nech uz na dalsi mesiac mas v brusku vysnivane dievcatko 😉 .

dasiacik
14. okt 2012

@julka31111
Počuj,Juli a aké vyšetrenie už máte za sebou?

seginiatko
14. okt 2012

@eva3107 no tak my sme na tom presne takisto 🙂 malu sa nam podarilo tak, ze sme 2x snazilkovali a uz to bolo , tak som si naivne myslela, ze to pojde tak lahko aj teraz 🙂 a tiez mame decembrovku, chcela som letne babo, ale uvidime . vobec sa mi dnes nic nechce, ide na mna daka choroba a dnes uz zacina priesvitny hlien, jaaaaj .... no nevadi
@voskovka neboj moja, cysta este nic neznamena , co na to doki ?

seginiatko
14. okt 2012

@nevestickaaaa juuj ja som sa nevedela skoro cele poobedie nadychnut, piskanie v hrudi az , konecne trochu ustupilo.. nemam ani silu na tutu mutu ...

zaza26
14. okt 2012

@seginiatko ty nemusíš mať silu,hlavne že muž bude mať silu 😀 len smelo do toho 😀

eva3107
14. okt 2012

@seginiatko Ano moja je januarovka.. ..No už to naozaj nechávam tak...ešte skúsime a ak sa nevydarí... tak neskôr až budúci rok sa budeme znovu snažiť... Keď Boh dá 😀 Želám ti skoré uzdravenie.. 😉

seginiatko
14. okt 2012

@zaza26 he he 😀 tak neviem si to predstavit len tak lezat 😀 no uvidime, nechal ma teraz poobede vyspat , aj caj urobil 😀
@eva3107 neboj , zadari sa raz kazdej z nas 🙂

juranka
14. okt 2012

@nevestickaaaa ahoj teplota mi kledsla dnes o 0,3 stupnika, pichali ma v piatok, vraj to moze trvat aj 10 dni kym mrcha dorazi. ultrazvuk mi nerobili, zobrali mi krv na to hcg pre pripad keby som nahodou aj bola...vysledok ma byt v utorok. ta injekcia nieje taka normalna vyvolavacka, len vraj keby som nebola tehu tak si jednu cestu k nim skratim. je to totiz tak, ze keby som bola tehu tak je to ako na udrzanie tehu a ak nie tak by ten menzes mal potom prist do 10 dni. ale ta tvoja BT 37,1 je dobre znamenie si myslim...juuuj keby sa ti to podarilo 🙂 sa mi bude o tebe dnes aj snivat ako zajtra dopadnes u dokiho 😀 drzim palce. kedy tam ides, doobeda?

juranka
14. okt 2012

@cammille nic nove moja 😒 cakam na menzes ako na spasenie...ale ten moze prist az o tyzden, takze len cakat. keby neprisiel tak mi urobia hormonalny profil. a ty ako si sa mala cez vikendik? 🙂

voskovka
14. okt 2012

@diane87 no povedal doki ze ked ide k ovulacii tak sa to vajko asi neuvolni abo co a vznikne tam cysta a zase krvava a vacsia 5,5cm tak mi povedal ze lieky mi nechce davat ked sa snazime a ze nech vyskusam gynex na bylinnej baze ze to mozno pomoze tak uvidime

voskovka
14. okt 2012

@juranka sak ano dostala si oxytocin ako ja ta ked si tehu udrzi a ked nie pomoze k menzesu

voskovka
14. okt 2012

@eva3107 evik ja tiez nechcem zimne dado bol septembrovy a len zababuseny sme chodili a adamko bol julovy a to sme si uzili aj kocikovania, preto chcem radsej letne ako zimne

minicko
14. okt 2012

ahojte,cez vikend som toho vela nepopisala,lebo sme tu mali same navstevy,kedze sme dokoncili domcek a vsetci chodia na naaaakuky 🙂
prajem vsetkym pekny vecer a nezufajte, my to vsetky dame jedneho dna 🙂 a baby,hlavne do sameho konca..lebo to je ovela dolezitejsie..aspon pre mna 😒

a zajtra cakam na @alenkapalenka //.. a @nevestickaaaa tebe nech to dobre dopadne u doktora a najma s konstatovanim,ze si tehu 🙂

alenkapalenka
14. okt 2012

@minicko mas ospravedlnene ;) jasne,ze dokonca....inak radsej ani nezacat 🙂 a si zlata,ze mi tak veris..uvidime co bude..snadsa to zajtra uz dozviem,ale nech su to // 😵

juranka
14. okt 2012

@voskovka tak tak 🙂 som nevedela ako sa to volalo, bo som este take daco nemala 😀

voskovka
14. okt 2012

@juranka no ja tiez isto pojdem tento tyzden na vyvolavacku lebo pochybujem ze sa mi spustia sami kramiska jedny

tadaminka
14. okt 2012

caute zienky, cez vikend ste pekne popisali 🙂 niekto nieco nove? 🙂 mna uz 3 dni boli brucho ako pred mrchou a myslim ze zajtra pride 😢 aaaaaaach 😢 ale zaujimave je ze mi niektore veci fakt divne smrdia v poslednej dobe 😕

julka31111
14. okt 2012

@dasiacik dakujem za radu.. :D

julka31111
14. okt 2012

@dasiacik tak vsetke vyteri branie krvy pocas menzesu :D a vsetko dopadlo ok.. no az na to ze som v bazene cez leto dostala dajaku infekciu myco.. ci co daco take.. 😠 uz vzivote nevkrocim do bazenu ☹

zuzik82
14. okt 2012

Ahojte dievčatá,je možné že ma tak veľmi picha pravý vajecnik,niekedy aj vyssie + kríze iba na pravej strane 10dpo??

drnduliak
14. okt 2012

@voskovka a ostatne bambule🙂 my sme stravili vikend u svokry a nasich, takze ziadne varenie, ale celkom prijemne lenosenie 😉dokonca mi svokra nabalila polievku aj na zajtra, tak len nieco druhe musim ukuchtit 🙂 u nas neprsalo, ale vcelku mi vyhovovala papucova kultura, este v ramci rekonvalescencie 😅 a boli sme v kine s muzikom na The Words, odporucam 😉

drnduliak
14. okt 2012

@alenkapalenka drzim palce, uz by sme privitali dalsiu tehulku 😉

drnduliak
14. okt 2012

@eva3107 @camille @voskovka ved aj nam sa mala podarila, ani nevieme ako, tak som si myslela, ze druhe bude len co si zmyslime 😅 muz chcel zacat so snazenim uz hadam na zacitaku roka a som ho zrusila, ze co mu sibe, ved mame cas a ze chcem vacsi rozdiel medzi detmi, no, ale ocividne to nie je vzdy take jednoduche 😖 no, dr. mi nasadila ten duphaston na podporu progesteronu v druhej polke cykle, tak uvidime, co je to za zazrak 😀

eva3107
14. okt 2012

@drnduliak
@seginiatko dakujem za podporu 🙂 samozrejme ze sa. podarí len to chce čas 😉 a trpezlivost, ale ked ta mi asi najviac chýba:-P

dasiacik
15. okt 2012

@julka31111
V tých bazénoch je plno hnusobstva :( Ach,jaj,mrcha uz
predo dvermi,cítim to.

alenkapalenka
15. okt 2012

@drnduliak dakujem 🙂, ale uz asi nic z toho...rano teplota 36,6 ... to uz nevesti nic dobre :/ a uz aj citim brucho....

zaza26
15. okt 2012

@alenkapalenka ja tiež už som jasná,zajtra by som mala dostať,ale vyzerá to tak,že by som ich aj dnes dostala,podla tých krížov,podbruška,aj hlava pobolieva už,bt včera dnes rovnaká,ale nižšia ako predošlý den,takže už nech je rýchlo dalsia ovulkaaa 😀

alenkapalenka
15. okt 2012

@zaza26 no asi tak :( takzze sup sup nech to prejde, ze budeme skusat znova