icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
15. okt 2012

@seginiatko ano aspon tak som citala..do 30rokov 20%, a do 35 vraj uz len 15% a do 40 uz len 10% parov na prvy cyklus..ja som si myslela ze aki sme neplodni ked nam obe deti trvali 5mesiacov a nakoniec som zistila, ze sme taky akurat priemer😀 tak snad to teraz nebude trvat ovela dlhsie..

milagrosss20
15. okt 2012

@drnduliak sak hej je ale mne uz nie moc teda ako sa to vezme uz som prekesikovana 😀 chiii ale nie nie ja by som tutu mutu aj kazdy den ale ked ides na topo 7 dnoch tak je to ine ako ked kazdy den ... 😅

seginiatko
15. okt 2012

@cammille Ono je to nie vzdy lahke vystihnut. vcera sme obaja chceli aj sme zacali a akosi sme aj skoncili taki unaveni sme boli. a nasilu zase sa ani mne nechce 😀 ako roboti , to teda nieeee 😝

cammille
15. okt 2012

@alenkapalenka
@milagrosss20 hej tutu mutu😀 lebo v tehotenstve uz sa bojis, a potom ked je male babo tak zas neni cas..takze to beriem tak, ze aspon si viac uzijeme keksiku😀

drnduliak
15. okt 2012

@milagrosss20 jasne, pauza vzdy pomoze 😀 mne sa uz vacsinou nechce tesne pred menzesom, to ma uz bolia prsia, casto krat aj spinim, ale do tej ovulacie by som hadam aj muza znasilnila, keby sa tvaril, ze si ma nevsima 😀 😀 😀

drnduliak
15. okt 2012

@cammille presne, ja ked som kojila ten prvy polrok intenzivne tak som sa citila ako v prechode, ziadne libido, milion povinnosti, malo spanku...na sex ani pomysliet 😅

cammille
15. okt 2012

@seginiatko ved to, nie vzdy sa da🙂 ale nasilu to uz nechcem, ja mam sice dost sexuchtiveho muzika😀 az ho niekedy musim odhanat, ale nie vzdy sa da, budeme sexikovat ked budeme chcet a nie len preto ze "musime"🙂

cammille
15. okt 2012

@drnduliak presne tak isto som to mala aj ja😀

seginiatko
15. okt 2012

@drnduliak
@cammille baby a tak ma teraz napadlo, ja som prave trochu nachladena -skriabe hrdlo, a sem tam zakaslem, snad to nema na ovulku ziaden vplyv, co myslite ???

drnduliak
15. okt 2012

@seginiatko kludne moze mat, ale nie nejak velmi podla mna

cammille
15. okt 2012

@seginiatko ja si tiez myslim, ze velmi nie, moze sa stat ze ju to nejak trosku posunie, ale zas pokial nemas teplotu ale len take bezne prechladnutie, tak si myslim, ze to je ok a nemusis sa obavat, ovulka bude !!! 😉

seginiatko
15. okt 2012

@cammille
@drnduliak vdaka baby, tak hlien zacal vcera byt taky ze furt 😀 vtedy mam ovulku, je ho vela, tak snad to stihneme . 🙂

cammille
15. okt 2012

@seginiatko tak sup sup na to, a nech to klapne !! 😉

seginiatko
15. okt 2012

@cammille no dufam, drahy dojde az po 22.00 .. nesmiem zaspat 😀

cammille
15. okt 2012

@seginiatko tak to by bol pech 😀 😀 😀 ale dobre to poznam, kolkokrat sa stalo, ze idem ulozit deti, muzik na mna caka, a caka ...ja pridem na druhy den rano 😀 😀 😀 chudak muz 😀 takze drzat oci otvorene, nech nezmeskate ! 😉 😅

eva3107
15. okt 2012

@seginiatko Presne nad tým uvažujem aj ja , že si kúpim ovu testy... ,že či vôbec ovulujem 😅

julka31111
15. okt 2012

@dasiacik no sak je ale ta je to moja chyba bo ja som sla tam nejako som si to neuvedomila no to ti verim ja od vcera mam a ku tommu silne bolesti

nevestickaaaa
15. okt 2012

Ahojte kočky, takže k dokimu ani nejdem, som 1 DC ☹

seginiatko
15. okt 2012

@nevestickaaaa dostala si dnes ?

alenkapalenka
15. okt 2012

@nevestickaaaa aj ja :( to sme dopadli co?

dasiacik
15. okt 2012

@julka31111
Na mňa to už tiež pomaly ide :( Začínajú ma bolieť kríže,vaječníky,mám návaly tepla... :(

nevestickaaaa
15. okt 2012

@seginiatko áno, vlastne som dostala hodinu predtým ako som mala ist k dokimu 🙂 len má sere, ze som "zabila" 2 týždne cakanim na nič 😠
@alenkapalenka no ty si aspon dostala v termine, ja na 44 dc 😅

alenkapalenka
15. okt 2012

@nevestickaaaa ja som za tie dva dni co meskali stresovala asi viac 🙂...no pekne, tolko sme sa o tom spolu bavili, ze mozme spolu aj pokracovat 😵

alenkapalenka
15. okt 2012

ale vsimate, ze je nas tu asi 20 co sa snazime a podarilo sa to tento mesiac az jednej?!?!?!

seginiatko
15. okt 2012

@nevestickaaaa
@alenkapalenka baby to aby som nebola sama , kt kramy dostala 😵 akurat ze mam kratsi cyklus ako vy 🙂 tak ideme od znova a tentokrat si musime povedat, ze sa zadari kazdej 😅

alenkapalenka
15. okt 2012

@seginiatko no vsak sa aj zadari :D....

nevestickaaaa
15. okt 2012

@alenkapalenka 😀 môžeme konzultovať 😀

voskovka
15. okt 2012

cafte cafte....ustvala som seba a deti....paneboze.boli sme 2,5hodky na hriboch....deti su uplne mrtve...hahahha ale kolko tych hribov mame to teda plny kos.idem to ocistit a nakrajat

alenkapalenka
15. okt 2012

@nevestickaaaa to je jasne 🙂 ... len aby uz toto malo dobry koniec 🙂

seginiatko
15. okt 2012

@alenkapalenka
@nevestickaaaa No a este taka otazka, lebo ja som z toho uz jelen 🙂 kedze pred tym som nikdy nepocitovala ovulku, az po porode je niekedy dost bolestiva. tak mi poradte ze ked uz zacina pichat v podbrusku , ci je to uz neskoro alebo este na skoro alebo tak akurat ???