Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@juranka jeej, ty uz o siedmej ukladas dietatko ? to sa u nas nikdy nestalo...moji chodia spat az okolo 22 😀 😀 pokial nechodi este starsi do skolky, tak nam to takto vyhovuje, ale snad uz buduci rok ho vezmu, tak potom uz aj my budeme musiet skor 😅 a rano vstavame okolo 8-8:30...
@seginiatko ja verim, ze ked mas dost hlienu aj ovulka prebehne 😉
@seginiatko no u nas to bolo podobne, tiez som zacala spinit a sex nebol ziaden, sme sa bali, ze o babo prideme a ked si na to spomeniem, vlastne sme tusim nesexovali vtedy aj rok 😀 lebo som mala cisarsky a riadne ma to bolelo dalsie 3 mesiace ☹ ale teraz uz je vsetko ako ma byt 😀 som stastna, ze mam takeho chapaveho muzika 🙂
@dasiacik noo, tak ked manzel vie co robi, tak sa ziadna nezatulala a hotovo ! 😀 my sme zas tak, ze my ideme furt naplno, vlastne uz 5 rokov co sme spolu, akurat cez plodne dni mame abstak 😀 a to ozaj sme vzdy sexikovali bezne aj 4-5 dni pred ovu, a nikdy nic...az ked sme sa zacali snazit, tak som otehotnela oba razy, takze tie spermijky sa zas len tak lahko netulaju kade tade.......my sa zaciname vlastne snazit az teraz v oktobri prvy mesiac, chceli sme v septembri, ale zrovna muzo bol odcestovany cez plodne dni, takze nic, no ale teraz uz o par dni mam ovu, takze ideme do akcie 😀 😀
@juranka hej hej, aj mladsi chodi spavat az o 22...cez den spi 2 hodiny, cca od 13 do 15...nechvalim sa tym, aj svokra frfle, ze co tak neskoro chodia spat, ale tak co uz, mne sa nechce rano skoro vstavat s nimi 😀 ked si predstavim, ze teraz vstavaju okolo 8, kebyze ich davam o 2 hodiny skor spat, vstanu potom o 2 hodiny skor, a o 6 vstavat ??? nieeeeee !!!! 😀 😀 😀 a mne to aj vyhovuje kvoli muzovi, velakrat ma kopec roboty aj do 22 ( podnika, takze robi z domu, tym padom aj rano aj vecer, kedy treba...), takze kebyze musim rano skoro vstavat s detmi, tak ani nemame na seba cas...takto dam deti spat, po tom este do polnoci mame s muzom chvilku pre seba 😅 a az potom idem spat a mozem az pekne do ruzova😀
@eva3107 mne je to uz tiez celkom divne, citim ze sa nieco deje, ale neviem co 😒 aj ja sa zajtra testnem aj ked moc si od toho neslubujem lebo kopa zien pise ze im meska dlho a test je negativny ale zas boli aj pripady ze este pred mrchou bol test na 2 //. Tak drzim palce daj potom vediet ako to dopadlo 🙂
babule krásný večer nece sa mi nič čítať ako to tu vyzerá kolko tehuliek nových??
@zaza26 nie nie hned, na piaty mesiac snazenia sa nam obaja podarili 😉 a riadim sa tym, ze viem, kedy mam ovulku, podla hlienu, podla bolesti vajecnika, navyse mi to vychadza vzdy v rovnaky den kazdy cyklus, takze podla toho...a sexik je najlepsie mat tesne pred ovu, tak cca 1 den, aby spermijky boli este vitalne a pocakali si na vajko, ale aby zas neorisli neskoro a nepresvihli to 😀
babyyyy, ale ved este nie je koniec mesiaca, este isto nejake tehu pribudne 😉 😉 ale fakt je ten, ze to percento uspesnosti zatial nie je velmi priaznive...sexujete vy vobec s tymi vasimi muzmi ci kde je pes zakopany??? 😀 😀 😀
minicko.................................................NEOCAKAVA
juranka.....................................................7.10.
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
voskovka .................................................15.10.
tadaminka..................................................16.10.
zuzik82.......................................................17.10.
eva3107....................................................17.10.
dasiacik.....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
barbora87................................................18.10.
milagrosss20..........................................22.10.
lencul..................................................... 22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
nelabela......................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................1.11.
katasa............................................................1.-7.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.11
anka12........................................................5.11.
erinka12345..............................................7.11
blondy12.....................................................8.11
alenkapalenka...........................................11.11.
zaza26...................................................... 11.11.
ddanuskaa.................................................12.11
nevestickaaaa..........................................???
seginiatko..................................................???
@zaza26 prepac, uz by to malo byt teraz ok 🙂
@tadaminka dakujeeeeem 🙂

@dasiacik no 4 mesiace je este kratko...ale zas ak niekolko rokov idete "naplno", tak to je naozaj zvlastne, ale ktovie, mozno zrovna teraz to vyjde 😉 velmi vam drzim palceky !! 😵