icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
15. okt 2012

@dasiacik no 4 mesiace je este kratko...ale zas ak niekolko rokov idete "naplno", tak to je naozaj zvlastne, ale ktovie, mozno zrovna teraz to vyjde 😉 velmi vam drzim palceky !! 😵

dasiacik
15. okt 2012

@cammille
Naplno ako naplno 🙂 Prerušovaný styk 🙂 Takže,za oficiálne snaženie beriem len tieto posledné 4 mesiace 🙂 A vy odkedy?

cammille
15. okt 2012

@juranka jeej, ty uz o siedmej ukladas dietatko ? to sa u nas nikdy nestalo...moji chodia spat az okolo 22 😀 😀 pokial nechodi este starsi do skolky, tak nam to takto vyhovuje, ale snad uz buduci rok ho vezmu, tak potom uz aj my budeme musiet skor 😅 a rano vstavame okolo 8-8:30...

cammille
15. okt 2012

@dasiacik jaaaj, tak prerusovany to je ine, ja som myslela ze uplne naplno, tak to potom je jasne, ze sa nezadarilo, ked sa nemalo z coho 😀 😀 tak to potom je este ozaj kratko tie 4 mesiace, nam to oba razy vyslo na piaty 😉

dasiacik
15. okt 2012

@cammille
Ale,tak taká zatúlaná šikovná spermijka sa mohla nájsť 😀 Tak,verím,že ten piaty má čosi do seba 🙂 Teraz sa už koľko snažíte?

juranka
15. okt 2012

@cammille ten mladsi je tiez tak dlho hore? fuuha, mne to tak vyhovuje lebo mam potom s muzikom volny vecer, pozrieme nejaky pekny filmik, pomojkame sa a potom do hajan 😀

juranka
15. okt 2012

@seginiatko ja verim, ze ked mas dost hlienu aj ovulka prebehne 😉

juranka
15. okt 2012

@seginiatko no u nas to bolo podobne, tiez som zacala spinit a sex nebol ziaden, sme sa bali, ze o babo prideme a ked si na to spomeniem, vlastne sme tusim nesexovali vtedy aj rok 😀 lebo som mala cisarsky a riadne ma to bolelo dalsie 3 mesiace ☹ ale teraz uz je vsetko ako ma byt 😀 som stastna, ze mam takeho chapaveho muzika 🙂

cammille
15. okt 2012

@dasiacik noo, tak ked manzel vie co robi, tak sa ziadna nezatulala a hotovo ! 😀 my sme zas tak, ze my ideme furt naplno, vlastne uz 5 rokov co sme spolu, akurat cez plodne dni mame abstak 😀 a to ozaj sme vzdy sexikovali bezne aj 4-5 dni pred ovu, a nikdy nic...az ked sme sa zacali snazit, tak som otehotnela oba razy, takze tie spermijky sa zas len tak lahko netulaju kade tade.......my sa zaciname vlastne snazit az teraz v oktobri prvy mesiac, chceli sme v septembri, ale zrovna muzo bol odcestovany cez plodne dni, takze nic, no ale teraz uz o par dni mam ovu, takze ideme do akcie 😀 😀

juranka
15. okt 2012

@pa_mi ahoj a ta alchemilka sa pije kedy? stale? alebo v urcity cas cyklu? ja by som to vyskusala, lebo mavam nepravidelnu mrchu a casto aj riadne dlhy cyklus 😒

cammille
15. okt 2012

@juranka hej hej, aj mladsi chodi spavat az o 22...cez den spi 2 hodiny, cca od 13 do 15...nechvalim sa tym, aj svokra frfle, ze co tak neskoro chodia spat, ale tak co uz, mne sa nechce rano skoro vstavat s nimi 😀 ked si predstavim, ze teraz vstavaju okolo 8, kebyze ich davam o 2 hodiny skor spat, vstanu potom o 2 hodiny skor, a o 6 vstavat ??? nieeeeee !!!! 😀 😀 😀 a mne to aj vyhovuje kvoli muzovi, velakrat ma kopec roboty aj do 22 ( podnika, takze robi z domu, tym padom aj rano aj vecer, kedy treba...), takze kebyze musim rano skoro vstavat s detmi, tak ani nemame na seba cas...takto dam deti spat, po tom este do polnoci mame s muzom chvilku pre seba 😅 a az potom idem spat a mozem az pekne do ruzova😀

zaza26
15. okt 2012

@cammille ja neočakávam 11.11. 🙂 mám tam 11.10,to už je po funuse 😀 babyyy,ja cem tiež vánočný dárek miminko,takže tiež si píšem do zoznamu :D

drnduliak
15. okt 2012

@juranka mne chodi spavat az okolo osem-devat, lebo ona aj poobede dost dlho spava, aj do stvrtej niekedy 😵

zaza26
15. okt 2012

@juranka ona sa tuším nepije počas ovulky ale predtým

drnduliak
15. okt 2012

@juranka no vyzera, ze uz jej je lepsie, ale cley den v podstate lezkala, nic moc nejedla, teplota jej kolisala...no viem, ze u deti su taketo virozy bezne, len my sme boli chore posledne dva tyzdne, tak uz neviem, mame pocarovane alebo co...nie a nie sa vystrabit 😖

eva3107
15. okt 2012

@tadaminka neviem uz co si o tom mysliet... no tiez si nechcem robit zbytocne nadeje... budem sklamana , ale rozmyšlam ze sa zajtra rano testnem a uz budem vediet na isto... den pred ocakavanou mrchou... sa uz mozem testnut ci?

zaza26
15. okt 2012

@cammille nečítala som všetko,ale pri oboch synoch ste vlastne začali snažilkovať a už sa hned podarili? 😕 neviem,čím sa riadiš,že kedy vieš,že je ten najsprávnejší čas,kedy ovulka-ako často,či den pred,cez nu,den po nej treba ísť naplno aby sa tam víťaz usalašil 😀

tadaminka
15. okt 2012

@eva3107 mne je to uz tiez celkom divne, citim ze sa nieco deje, ale neviem co 😒 aj ja sa zajtra testnem aj ked moc si od toho neslubujem lebo kopa zien pise ze im meska dlho a test je negativny ale zas boli aj pripady ze este pred mrchou bol test na 2 //. Tak drzim palce daj potom vediet ako to dopadlo 🙂

janicka11
15. okt 2012

babule krásný večer nece sa mi nič čítať ako to tu vyzerá kolko tehuliek nových??

tadaminka
15. okt 2012

@janicka11 ja uvidim zajtra 🙂

drnduliak
15. okt 2012

@anka12 aj ja mam problem so spinenim, cyklus sa ako 1. den rata az od dna riadneho nastupu krvacania, tak vravela moja dr. ja tiez niekedy aj tyzden predtym spinim, je to riadna otrava 😖

cammille
15. okt 2012

@zaza26 nie nie hned, na piaty mesiac snazenia sa nam obaja podarili 😉 a riadim sa tym, ze viem, kedy mam ovulku, podla hlienu, podla bolesti vajecnika, navyse mi to vychadza vzdy v rovnaky den kazdy cyklus, takze podla toho...a sexik je najlepsie mat tesne pred ovu, tak cca 1 den, aby spermijky boli este vitalne a pocakali si na vajko, ale aby zas neorisli neskoro a nepresvihli to 😀

drnduliak
15. okt 2012

babyyyy, ale ved este nie je koniec mesiaca, este isto nejake tehu pribudne 😉 😉 ale fakt je ten, ze to percento uspesnosti zatial nie je velmi priaznive...sexujete vy vobec s tymi vasimi muzmi ci kde je pes zakopany??? 😀 😀 😀

cammille
15. okt 2012

minicko.................................................NEOCAKAVA
juranka.....................................................7.10.
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
voskovka .................................................15.10.
tadaminka..................................................16.10.
zuzik82.......................................................17.10.
eva3107....................................................17.10.
dasiacik.....................................................17.10.
mahulenka...............................................17.-19.10.
barbora87................................................18.10.
milagrosss20..........................................22.10.
lencul..................................................... 22.10.
drnduliak...................................................26.10.
cammille...................................................31.10.
nelabela......................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................1.11.
katasa............................................................1.-7.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.11
anka12........................................................5.11.
erinka12345..............................................7.11
blondy12.....................................................8.11
alenkapalenka...........................................11.11.
zaza26...................................................... 11.11.
ddanuskaa.................................................12.11
nevestickaaaa..........................................???
seginiatko..................................................???

@zaza26 prepac, uz by to malo byt teraz ok 🙂

eva3107
15. okt 2012

@janicka11 ahoj ako sa citis mas neake priznaky uz 🙂

drnduliak
15. okt 2012

@zaza26 len aby to jezisko nepochopil ze chceme rodit na vianoce, lebo to by sme si na to splodenie este daky ten mesiac do marca pockali 😝

janicka11
15. okt 2012

@eva3107 ahoooj,nič mi zatial nieje je mi fajn.. 😀 až z tohonechápem,a neviem sa dočkať toho utorka dalšieho 😀 😀 😀

drnduliak
15. okt 2012

@cammille ta nasa tabulienka bude pomaly na celu jednu stranu 😉 len keby tych tehuliek viac pribudalo 😠

cammille
15. okt 2012

@drnduliak veru veru, dalsi mesiac sa to snad rozbehne..inak ja ratam aj s touto variantou, ze jezisko to takto pochopi a budem rodit na dalsie vianoce😀 ale u vas ostatnych to bude urcite skor😉

seginiatko
15. okt 2012

@tadaminka dakujeeeeem 🙂