icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

seginiatko
17. okt 2012

@juranka aha, no teda, a brala si dajaku antiku alebo preco tak zrazu nevies ? nebadas nejake ine zmeny na sebe ? snad to nebude hormonmi ...

anka12
17. okt 2012

@tadaminka j super ,je tam a gratulujem 🙂

voskovka
17. okt 2012

@zuzik82 @dasiacik vy ste uz mali menzes ak ano napiste kedy bude dlasi nech tabulku aktualizujeme

juranka
17. okt 2012

@voskovka a nieje to z tej antikoncepcie tie cysty? ja som citala rozne negativa na antiku...ja som ju nikdy nebrala...

voskovka
17. okt 2012

@seginiatko no puknu pri menzese....teda asspon ta minule tak odisla pred menzesom tam este bola a po menzese cisty vajecnik...

drnduliak
17. okt 2012

@voskovka tak som to zratala a v tabulke nas je 28 😉 takze kazdy den jeden tehotensky test 😀

voskovka
17. okt 2012

@juranka moze byt neviem... 😕

voskovka
17. okt 2012

@drnduliak no len aby tomu tak bolo bodaj by si mala pravdu 🙂

drnduliak
17. okt 2012

@voskovka a neradil ti dr. nejake lieky na upravu toho cyklu, aby si predchadzala tym cystam, ked chces otehotniet?

seginiatko
17. okt 2012

@juranka
@voskovka aha. no ja som brala antiku vyse 6 rokov. na prvy menzes som cakala o 3 tyzdne dlhsie ale potom uz bolo vsetko ok. cysty sa mozu tvorit z hocicoho. a ked su to take, ze pri menzese prasknu tak ktovie, take mozno mame kazda.. kazdopadne je teraz nejake asi cudne obdobie na oplodnovanie 😀

voskovka
17. okt 2012

@alenkapalenka o tebe sa mi v noci snivalo ze si tu vycapila asi 5druhov testov a vsetky s dvoma ciarkami a ja sa zobudim a muz chrapka vedla mna ....koksoooooooooo

voskovka
17. okt 2012

@drnduliak hej chcel mi dat nejake hormony ale som povedala ze chcem byt tehu a on ze tak to nie lebo ze by som apson 6mesiacov od zacatia uzivania nesmela byt tehu...tak mi kazal kupit gynex kvapky ze 30ml skoro 30eur...

juranka
17. okt 2012

@seginiatko nebrala som ziadnu antiku, nic, vsetko bolo ok, menzes vzdy okolo 30-32 DC

voskovka
17. okt 2012

@seginiatko no neboj pride zima,sa nebude behat vonku uvidis kolko oplodnovacich veceroch bude....hahahhahaha

drnduliak
17. okt 2012

@voskovka coo? to ja aka super liecba pre snazilky 6 mesiacov cakat 😝 tak hadam ti aspon ten gynex pomoze 😉

voskovka
17. okt 2012

@drnduliak ved to som mu aj ja povedala ze nehrozi...ze akoze 6mesiacov davat pozor a co ked zrovna vtedy zadari???nie.tak vyskusam ten gynex-akysi bylinkovy preparat a uvidime...

alenkapalenka
17. okt 2012

@voskovka hahaha...odkedy sa snazime, sa uz aj kolegyni snivalo...kolega urobil zo mna tehotnu, ked som mala nosit kartony, ze necha taaaak, co ked si tehotna :D...sranda toto....plnia sa ti sny? 😕

juranka
17. okt 2012

@voskovka fuu to je dost drahe na take male mnozstvo...

voskovka
17. okt 2012

@alenkapalenka vies co ani nie...ale sranda ze o tebe....som ti isla pomaly gratulovat....hahaha

voskovka
17. okt 2012

@juranka www.energy.sk predajna cena 26eur+postovne...takze 30eur ma to stalo... 😠

seginiatko
17. okt 2012

@voskovka a alchemilku si neskusala ?

drnduliak
17. okt 2012

@alenkapalenka @voskovka baby uz nam sibe z toho konika 🤐 esteze chlapi nic netusia, moj by ma hadam uz aj k doktorovi poslal...ale k takemu inemu, nie gynekologovi 😀 😀 😀

voskovka
17. okt 2012

@seginiatko nie...skusim...

seginiatko
17. okt 2012

@juranka hm tak to je cudne ze tak zrazu sa ti to posunulo, neschudla si posedne obdobie ? aj to moze byt pricinou ...

alenkapalenka
17. okt 2012

@voskovka no to je fakt dobre 🙂 ... mne sa tu uz tiez s jednou babou snivalo, ze sa davala dokopy s mojim bratom 🙂)..a to som si s nou nepisala ani nikdy, len som si obcas vsimla jej prispevky :D

voskovka
17. okt 2012

@drnduliak teraz som sa zasmiala...xixixix

voskovka
17. okt 2012

@alenkapalenka no vidis....tak sranda....

alenkapalenka
17. okt 2012

@drnduliak moj raz videl, ako tu dal niekto fotku testu ....to si mala vidiet ten vystu, ze ako nam prepina, ze ci je toto ako normalne :D no nechapal chudak...sa smial, ze sa tu zaregistruje a bude komentovat, ze to tam vidi 🙂) ... som mu povedala, ze skusi a budem komentovat na jeho modelforach (co sa uz parkrat stalo zo srandy ) :D

cammille
17. okt 2012

@voskovka drzim palce, nech ten gynex zaberie, nech pride mrcha co najskor a nech uz sa ziadna dalsia cysta neobjavi 😉

@seginiatko moja no nakoniec som neskocila, lebo mlady celu noc nespal, asi zubky alebo co, v poslednej dobe v noci casto strajkuje, takze sex bolo to posledne, na co by som rano myslela 😝 sice muzo rano mal snahu 😀 , ale ja som fakt nevedela oci rozlepit a po "preflamovanej" noci mi je kazda minuta spanku dobra...tak sme chceli, ze cez obed, kedze robi z domu, ked dam maleho spat, no ale co cert nechcel...prisla na navstevu svagrina !!!!! 😠 😠 😠 Jasne ze ostala aj na obed, teraz prave odisla, ale muzo uz tiez musel odist na jedno stretnutie, takze opat nic !!! No fakt nam to nejak nie je sudene, minuly mesiac sluzobka, teraz zas nic...este skusime vecer, ak zas nieco do toho nepride 😝 kokos, doteraz kym sme este nechceli tretie babo, tak sme vzdy cez plodne dni mali co robit, aby sme sa zdrzali, a teraz ked chceme, tak nam nepraju okolnosti....No nic, asi to tak ma byt 🙂

juranka
17. okt 2012

@seginiatko ani to nie, stale rovnako vazim ☹ snad ta mrcha pride a potom to uz bude zase dobre, pijem od vcera alchemilku tak uvidime