icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

cammille
18. okt 2012

@drnduliak no ja som tak otehotnela, mesiac po nastupe do novej prace 😀

cammille
18. okt 2012

@barbora87
@zuzik82 baby, to vyzera nadejne!!! 😅 Obom vam drzim palceky!! 😉

barbora87
18. okt 2012

@zuzik82 jeee tak u teba to vyzera slubne!!!tak moooooc drzim palceky!!!a mas nejake priznaky na tehu alebo mrchu??

zuzik82
18. okt 2012

@barbora87 nooo viem ti ja???🙂mám zrave dni,prsia ma boleli ale dnes uz vôbec:-/, podbrusko konečná,to ma pobolieva a aj kríze čo nikdy neboleli...ale dávam tomu malú šancu,keďže som čítala že na tej strane kde nieje vajcovod tak vajicko sa rozplynie☹...zajtra budem trosku mudrejsia,bojím sa uz testovat

zuzik82
18. okt 2012

@cammille ďakujem dakujem😉

barbora87
18. okt 2012

@cammille dakujeeem!!!no ja neviem ked bol vcera test negativny ci este dufat

barbora87
18. okt 2012

@zuzik82 to ti verim ale drzim velmi palceky a zo srdiecka ti to prajem!!!no ja nemam niiiic...ani krize ani podbrusko...jedine ci bolo ze od ovu tyzden po tom som mala len pichanie vo vajecnikoch a asi maternici a v sob to bolo vyvrcholenie takeeee pichanie a od tej doby niiic...tak ja neviem

kukujka
18. okt 2012

ahojte pridavam sa k vam tiez sme sa zacali snazit o druhe babatko v septembri mrcha dosla s dvojtyzdnovym oneskorenim teraz je to druhy cyklus a vyzera ze bude anovulacny ☹ rovnako ako ked sme sa snazili o prve babo.ale nevadi nezufam ked sa podarilo prvy krat /aj ked az po dvoch rokoch ☹ / musi sa nejako podarit aj teraz.takze pokracujem v merani bazalnej teploty zatial som len 15dc tak este verim,ze ovulka dojde a ak nie ide sa opat na lieky 😝

zuzik82
18. okt 2012

@barbora87 tak ja to pichanie mám uz od ovulky doteraz...včera som si az sadla na stoličku☹..to bude asi kramami ..dnes sme s priateľom posupali tak možno to aj urychlime 😀

zuzik82
18. okt 2012

@barbora87 ale ďakujem moja,aj tebe nech sa skoro zadari😉

dannii
18. okt 2012

Bambulky,tie krize nieco znamenaju,lebo teraz vecer idem zosaliet od bolesti krizov,nikdy som to nemala 😒 😒 😒

zuzik82
18. okt 2012

@dannii noo mňa prvýkrát tak bolia....ale so mnou si hormoniky robia uz čo chcu,takze sa uz necudujem ani novým "príznakom" 🙂

katka2309
18. okt 2012

@misena01 vitaj 🙂 ...podla mojej doktorky sa na to kludne mozes vrhnut rovno...cim nizsie ohrmonalna ATK tym lepsie....neviem co si uzivala....kazdopadne drzim palce.

barbora87
18. okt 2012

@zuzik82 no ja neviem veru od tej soboty nic...a pred kramami ma bolia aj krize aj podbrusko...ked som otehu s maxikom tak som nemala ziadne bolesti ako pred kramami...ja uz fakt nevieeem!!!neviem co si myslet...no moj dojde az zajtra vecer tak uvidime ci kramy pridu...

kubinca
18. okt 2012

babule aj ja sa pridavam, prve babo sme robili 15 mesiacov, ale to som mala strasne nepravidelnu mrchu, teraz chodi ako tak kazdy mesiac 🙂 mna uz cez leto chytali chute na druhe, ale este sme tomu nechavali cas.... tento mesiac uz poctivo zarabame 😀 plodne dni som mala minuly vikend, a odvtedy ma dost bolia krize... ale nemusi to byt z tehu, mozno aj z toho ze moja bambula sa posledne dni casto pyta na ruky lebo sa chce mojkat, idu jej zubky... dufam ze sa nam skoro zadari, este aj kojim tak mozno budu trosku ztazene podmienky, plus mam snizenu funkciu šž, ale ta by mala byt momentalne v poriadku, beriem tabletky a uz dlho mam rovnaku davku.... uvidime... ale som rada ze je tato skupinka zalozene 🙂 budem tu chodit po povzbudenie 🙂 tak prajem pekne znazilkovanie, a skore // na tehu teste 🙂

barbora87
18. okt 2012

@kukujka
@kubinca babulky vitajte!!!dufam ze coskoro nas budete inspirovat 2ciarkami na teste!!!

eva3107
18. okt 2012

@surikatka200 mala nám vyšla na prvý krat,a je pravda ze som nečakala ani tentoraz ze to bude tak dlho trvať ale co uz možno sa. Teraz uz podarí

zuzik82
18. okt 2012

@barbora87 tak to je len dobre znamenie ked pri maxikovi si tiež nemala:j-)...ja si uz pôjdem lazkat,mobil hapruje a únava doľahla.Zajtra dám vedieť,či uz s mrchou alebo bez nej😉...silno silno držím palceky!!

cammille
18. okt 2012

@kukujka
@kubinca ahojte dievcata, vitajte medzi nami a nech druhe babo pride skor ako prve😉 inak pozeram ze mame vsetky tri podobne stare deti🙂 tak nech nam to coskoro vyjde!😉

jarus_galbi
19. okt 2012

Ahojte kočky,
som tu taká polonová, už som sem raz písala, že aj my sme sa začali snažiť 🙂 Aj som sem chcela napísať, len nám doma hapruje internet a do toho ešte staviame, tak vlastne nič ani nestíham. Dúfam, že mi budete vedieť poradiť, či sa Vám niekedy stalo, že by sa Vám na teste to tetovacie okienko sfarbilo na polovicu do slaboružova? Kontrolná čiarka samozrejme bola, len v testovacom nebola žiadna čiarka, len polovica okienka farebná. Použila som mamatest 10 "ocikávací" 😅 a mrcha mi mešká cca 3 dni. ďakujeeeeem 😵

zaza26
19. okt 2012

čaute kočkýýý,dnes 5DC ,už nech je aspon ovulka,nech je vzrúšo 😀 ,ja som sa od minulej ovulky stále nezbavila bolesti vaječníkov ani krížov,stále ma to bolí,nie velmi,ale aspon vidno,že u mna príznaky ako bolesť vaječníkov,krížov a chuť do jedla nikdy nebudú príznaky tehu :D,lebo napr. pažravá som stále 😀 aj 5 cez 9 jem odjakživa,včera som čokoládový koláč zajedla slaným-neboli oriešky,neboli chipsy,bola slanina tak nedááám si ked môôôžem ?:D...vidím že pribudli dalsie snažilky,tak vitajte baby a nech sa čoskoro zadarí bábätko 😎 ...ja už chcem ovulkuuuuuuuu a testovaaaaaaať 😀 to je vždy také napätie,či sa mi objaví tá druhá čára,alebo nie 😅

jarus_galbi
19. okt 2012

@zaza26 že čokoládu zajedať slaninou 😀 ja som dala len zmrzku s čipsami, ale toto je už vyšší level 😀 😀

dannii
19. okt 2012

no dobre ranko,tak mrcha mi zvykne prist o siestej rano presna ako hodinky,dnes zatial nic,len ten pocit,ze uz uz pride,mam za sebou ranajky s kyslou kapustou,som neskutocne pazrava,tak som sama zvedava,co to vlastne je,ci len dake predmenstruacne prezieranie 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 ,ale tak nemusela by,zajtra ideme na ten Dumbier a ked nedostanem mrchu,tak tam ocikame a buchneme slavnostne sampus,drzte palceky 😀 😀 😀 😀

zuzik82
19. okt 2012

@eva3107
@barbora87 MRCHA doslaaaaa s dvojdnovym meškaním,ale uz budem brať tabletocky,bude viac folikul a hlavne ovulka je tento mesiac aj na zdravej strane😉teším sa a hop hop do dalseho tutu mutu 😀

barbora87
19. okt 2012

@zuzik82 jaaaaj to vazne???povedz jej ze je krava!!!tak drzim palce ahopsa supsa do noveho cyklu

cammille
19. okt 2012

Ahojte dievcata 🙂

@zuzik82 mrzi ma ta mrcha, ale aspon ze to beriesp ozitivne, a dalsi mesiac bude tvoj 😉

@dannii no to je dobre znamenie ze meska 😅 tak drzim palceky, aby ani neprisla 😉

A ja som dnes 1DPO, testovat ci netestovat ? 😀 😀 😀 😀 😀

zuzik82
19. okt 2012

@drnduliak taaakze nová mrcha ma dojst 17.11 tak ak budes dopĺňať,som s vami🙂dnes som dostala:-/

barbora87
19. okt 2012

@dannii drzim palceky!!!

zuzik82
19. okt 2012

@cammille tak tak,uz to bude lepšie s tabletockami ,verím tomu a teraz som este viac pozitívnejšia🙂)))))pomôžeme telicku🙂tak idem k lekarke,krásny deň zelam snazilky!!!

milagrosss20
19. okt 2012

@seginiatko ahaa tak super potom lebo somsa zlakla uz..ja zapaly nemam musim poklopkat 😀 chiii dik za vysvetlenie 🙂