Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
bambulky dakujem vam,som strasne zvedava 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kubinca ahoj sme na tom dost podobne mame rovnaky vek+aj nase baby maju skoro rovnako a ich "vyroba" trvala dlho a ja som tiez uz v lete chcela zacat pracovat na druhom 😀 nadavam si ze sme nezacali skor,lebo teraz tiez vyzera ze to potrva dlho.druzim ti palce nech sa druhe cim skor podari
@jarus_galbi preco neskusis dalsi test? mozno to aj je tehotenstvo a ten prvy mamatest bol trosku vadny 🙂 ja by som urcite utekala a kupila druhy 😉
@kubinca
@kukujka dievcence vitajte a drzim palce aby sa vam obom rychlo zadarilo 😀
@dannii jaaaj drzim palceky aby ta mrcha neprisla 🙂
@cammille netestovat, urcite tam este nic nebude, musis to este aspon tyzden vydrzat si myslim 😉
dievcata ja stale nemam tu mrchu, este ma 2 dni na to aby dorazila ale stracam nadej ☹ BT je stale u mna vysoka 36,9...ved ja viem, ze sa moze znizit zo dna na den ale neviem....podbrusko ma vcera vnoci dost bolelo tak som si hovorila, ze to uz asi pride ale dnes zase uplna pohodicka, ziadne bolesti, ziadne spinenie, nic...
@cammille
@milagrosss20
@zaza26 @drnduliak
@zuzik82 a vsetky ostatne 🙂 Baby mam jendu otazku - Aj vy ste tesne po ovulke uplne ze total nervozne ? ja som to na sebe zbadala posledne mesiace, ze 1-2 dni po ovulke je to so mnou katastrofa, vsetko mi vadi a za vsetko zvysujem hlas 😠 😅
@seginiatko ja som ti furt nejaká nervná :D aj pred,aj cez aj po 😀 ,ale hlavne okolo krámov,cez krámy,vtedy hrôza a strach 😀
ahoojte kočen..nove snazilky vitam a stare snazilky niekto tehu?ja som bola na hriboch juuj zase mam co cistit a kramy tiez nikde tak si daju isto nacas...
@juranka no ja som tých testov toľko už naskúšala 😀 poobede sa mi to testovať neoplatí, lebo včera poobede bol testovaci biely ako sneh a dnes večer cestujeme svokrovcom a prídeme až v pondelok večer. A nechcem testy robiť tam, lebo tam by si to hneď svokruška všimla a netreba hneď robiť paniku 😎
pýtala som sa hlavne preto, lebo mrcha mi mešká cca 3-4 dni a zatiaľ všetky testy negatívne. Príčin samozrejme môže byť viac, no keď som dnes ráno dala ranný testík, tak ma prekvapilo to zafarbenie a teda, hneď polovica celého okienka. Teraz som nedočkavá, lebo najbližšie sa testnem až v utorok 😕 Možno som ho zle ocikala 😅
@zuzik82 som ta teda presunula na koniec tabulky ☹ale neboj, hadam nabuduce budes vysvietena hned na zaciatku🙂a nove babulky @kukujka a @kubinca pridajte sa do tabulky s vasimi ocakavanymi mrskami 😉
minicko...................................................Neocakava
janicka11.................................................TEHOTNAAAAAAA
tadaminka.................................................TEHOTNAAAAAA.
mahulenka...............................................17.-19.10.
barbora87................................................18.10.
juranka....................................................21.10
milagrosss20..........................................22.10.
lencul..................................................... 22.10.
drnduliak...................................................26.10.
seginiatko..................................................26.-29.10.
voskovka...................................................27.10
cammille...................................................31.10.
nelabela......................................................31.10.
taniskaskorokubikova................................31.10.
katasa............................................................1.-7.11.
katka2309....................................................3.11.
andromeda13...........................................5.11
anka12........................................................5.11.
erinka12345..............................................7.11
pa_mi..........................................................7.11
blondy12.....................................................8.11
lucka1789...................................................8.11.
alenkapalenka...........................................11.11.
zaza26...................................................... 11.11.
ddanuskaa.................................................12.11
dasiacik......................................................13.11.
nevestickaaaa......................................... 15.11.
eva3107..................................................... 15.11.
zuzik82.......................................................17.11.
@seginiatko ja som nervna az po 20. dni cyklu, teraz ma to uz tusim tiez chyta 😠
babyyyy,mne sa zase stare zname mocove cesty zacinaju ozyvat, boli ma podbrusko a stale ma nutka na cikanie, vycikam 3 kvapky a boleeest a zase ma len nutka....sibne ma 😖 tak som si hned brusnice nasadila a urologicky caj navarila, mala som aj trochu krvi na nohavickach, teraz netusim skade to islo 😠 ach jaaa, mykozu som si vyliecila, tak teraz toto zasa, pomoc ☹
@drnduliak fuuuu no u mna je to moc tazke kebyze mam mrchu pravidelne tak by to bolo cca 1.11 ale u mna to moze byt kludne aj mesiac po tom.teraz pockam kedy dojde a idem si po lieky na upravu cyklu+aj ovulku nemam tak aj to sa ide riesit len este mam malinku nadej ze sa to upravy tak cakam a v kutiku duse dufam,ze by to vyslo kedze aj pri dcerke to vyslo az ked som sa na vsetko vykaslala a vysadila vsetky lieky
@seginiatko ja som nervozna už teraz pred ovulkou, presne o týžden v piatok ju mám mať. 😉
@ddanuskaa
@drnduliak
@zaza26 tak somr ada ze nie som sama nervna.. vcera bol moj vrchol , len skoda ze som nakricala na malu lebo moooc vymyslala, tak som sa neudrzlaa a asi 15 sekund na nu dooost zvysenym hlasom jacala 🙄 a sama na seba sa kvoli tomu hnevaaam 😠 vrrrr ... ale od rana bol den blbec a ona dala poslednu kvapku. No hned som sa uvedomila a vystiskala ju, ta si isto mysli, ze mam mamu sialenu schizofrenicku 😀 😀 😅
@seginiatko ale pekné, že si ju vystískala, uistila si ju o svojej laske... 🙂
@drnduliak ach a ty co zase budes chora ?? len sa liec , este si kup aj sparglu a urob polievku alebo en tak vyjedaj, tiez je vyborna na mocove cesty. nech ta to skoro prejde ...
@voskovka ahoj a ty zase robis chutky na hriby 😀 vsak uz nejake posli aj nam 🙂 citam ze mrcha stale nikde ... aky mavas cyklus ?
@seginiatko no hadam to nebude nic strasne vazne, vacsinou staci ze pijem caju na litre alebo ten urinal a brusnice, len raz som to mala take zle, ze som musela brat ATB 😖 len je to hrozne neprijemne... 😠 jaaaaj, uz neviem, od kedy sa snazime, furt nejaka patalia sa stane... 😠
@drnduliak to niekedy tak byva ako schvalne 😖 ale nevesaj hlavu 🙂
@seginiatko 😉 jasne, ved nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt este horsie 😀 ja som optimistka 😎
@jarus_galbi juuj to by som nevydrzala az do toho utorka chichi 😀 ale ked chces tak pockaj, uvidis ci ta mrcha pride ci nie, urcite ti drzim palce nech nepride 😉

dani drzim palceky aby to vyslo!!!!
a tie ktore musia cakat hlavu hore falsie kolo pekny veceriv a ran 🙂.
mna najviac hneva teraz tyzden "nic nerobenia" :(. ale potom pride tyzdenci dva plny kransych chvil 🙂