Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@barbora87 nooo viem ti ja???🙂mám zrave dni,prsia ma boleli ale dnes uz vôbec:-/, podbrusko konečná,to ma pobolieva a aj kríze čo nikdy neboleli...ale dávam tomu malú šancu,keďže som čítala že na tej strane kde nieje vajcovod tak vajicko sa rozplynie☹...zajtra budem trosku mudrejsia,bojím sa uz testovat
@zuzik82 to ti verim ale drzim velmi palceky a zo srdiecka ti to prajem!!!no ja nemam niiiic...ani krize ani podbrusko...jedine ci bolo ze od ovu tyzden po tom som mala len pichanie vo vajecnikoch a asi maternici a v sob to bolo vyvrcholenie takeeee pichanie a od tej doby niiic...tak ja neviem
ahojte pridavam sa k vam tiez sme sa zacali snazit o druhe babatko v septembri mrcha dosla s dvojtyzdnovym oneskorenim teraz je to druhy cyklus a vyzera ze bude anovulacny ☹ rovnako ako ked sme sa snazili o prve babo.ale nevadi nezufam ked sa podarilo prvy krat /aj ked az po dvoch rokoch ☹ / musi sa nejako podarit aj teraz.takze pokracujem v merani bazalnej teploty zatial som len 15dc tak este verim,ze ovulka dojde a ak nie ide sa opat na lieky 😝
Bambulky,tie krize nieco znamenaju,lebo teraz vecer idem zosaliet od bolesti krizov,nikdy som to nemala 😒 😒 😒
babule aj ja sa pridavam, prve babo sme robili 15 mesiacov, ale to som mala strasne nepravidelnu mrchu, teraz chodi ako tak kazdy mesiac 🙂 mna uz cez leto chytali chute na druhe, ale este sme tomu nechavali cas.... tento mesiac uz poctivo zarabame 😀 plodne dni som mala minuly vikend, a odvtedy ma dost bolia krize... ale nemusi to byt z tehu, mozno aj z toho ze moja bambula sa posledne dni casto pyta na ruky lebo sa chce mojkat, idu jej zubky... dufam ze sa nam skoro zadari, este aj kojim tak mozno budu trosku ztazene podmienky, plus mam snizenu funkciu šž, ale ta by mala byt momentalne v poriadku, beriem tabletky a uz dlho mam rovnaku davku.... uvidime... ale som rada ze je tato skupinka zalozene 🙂 budem tu chodit po povzbudenie 🙂 tak prajem pekne znazilkovanie, a skore // na tehu teste 🙂
@surikatka200 mala nám vyšla na prvý krat,a je pravda ze som nečakala ani tentoraz ze to bude tak dlho trvať ale co uz možno sa. Teraz uz podarí
Ahojte kočky,
som tu taká polonová, už som sem raz písala, že aj my sme sa začali snažiť 🙂 Aj som sem chcela napísať, len nám doma hapruje internet a do toho ešte staviame, tak vlastne nič ani nestíham. Dúfam, že mi budete vedieť poradiť, či sa Vám niekedy stalo, že by sa Vám na teste to tetovacie okienko sfarbilo na polovicu do slaboružova? Kontrolná čiarka samozrejme bola, len v testovacom nebola žiadna čiarka, len polovica okienka farebná. Použila som mamatest 10 "ocikávací" 😅 a mrcha mi mešká cca 3 dni. ďakujeeeeem 😵
čaute kočkýýý,dnes 5DC ,už nech je aspon ovulka,nech je vzrúšo 😀 ,ja som sa od minulej ovulky stále nezbavila bolesti vaječníkov ani krížov,stále ma to bolí,nie velmi,ale aspon vidno,že u mna príznaky ako bolesť vaječníkov,krížov a chuť do jedla nikdy nebudú príznaky tehu :D,lebo napr. pažravá som stále 😀 aj 5 cez 9 jem odjakživa,včera som čokoládový koláč zajedla slaným-neboli oriešky,neboli chipsy,bola slanina tak nedááám si ked môôôžem ?:D...vidím že pribudli dalsie snažilky,tak vitajte baby a nech sa čoskoro zadarí bábätko 😎 ...ja už chcem ovulkuuuuuuuu a testovaaaaaaať 😀 to je vždy také napätie,či sa mi objaví tá druhá čára,alebo nie 😅
@zaza26 že čokoládu zajedať slaninou 😀 ja som dala len zmrzku s čipsami, ale toto je už vyšší level 😀 😀
no dobre ranko,tak mrcha mi zvykne prist o siestej rano presna ako hodinky,dnes zatial nic,len ten pocit,ze uz uz pride,mam za sebou ranajky s kyslou kapustou,som neskutocne pazrava,tak som sama zvedava,co to vlastne je,ci len dake predmenstruacne prezieranie 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 ,ale tak nemusela by,zajtra ideme na ten Dumbier a ked nedostanem mrchu,tak tam ocikame a buchneme slavnostne sampus,drzte palceky 😀 😀 😀 😀
@seginiatko ahaa tak super potom lebo somsa zlakla uz..ja zapaly nemam musim poklopkat 😀 chiii dik za vysvetlenie 🙂

@drnduliak no ja som tak otehotnela, mesiac po nastupe do novej prace 😀