Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Baby budem off na vikend, tak vela nepiste aby som stihla v pondelok precitat 😀 😀 😀 😀 😀 Krasny vikend vam prajem 🙂
už som tu aj ja 🙂 a hádam sa mi podarí častejšie 🙂 ale nemám šancu to tu všetko prečítať, babenky ste sa rozbehli 🙂 Pridajte aj mna do zoznamu 🙂 Lenže ja neviem kedy dostanem :(
jeeeej dievčatá vy ste si to tu ako pekne vymysleli 🙂
my sme tiež zacali snazilkovat , ms cakam 28.10. tak dufam ze nedorazi mrška jedna 🙂
ahojte zienky, aky ste mali den? ja som zacala rano s poklesom BT, pocas dna s navalmi tepla a zimy, uplakanou naladou, a kukam a nejaky ruzovkasty vytok mam, mrska ma prist az v utorok, nafuknuta som jak balonik, tak mozno dojde aj skor. nemate niektora skusenost s prolaktinom vyssim? ze kedy sa da otehotniet? pri akych hodnotach? asi pojdem ceknut stitnu zlazu pre istotu.... krasny vikendik 🙂
caute baby, tak kriticky 21 DC sa nezaprel a uz mi aj zacalo spinenie....beeee 😠 😠 😠 takze dalsi mesiac v kybli, no co uz 😖 akurat na kieho frasa berem ten duphaston ked nezabera ☹ uz z toho zacinam byt na nervy, mrchu cakam az o tzyden...
@surikatka200 a preco mas vyssi prolaktin? este kojis? a myslis, ze to moze suvisiet s tym spinenim? lebo aj ja ho mama a netusim preco...uz mi aj duphaston nasadili ale nezabral 😠
@seginiatko aj ja budem off bo ideme chatovaaaat, moja drnda ma zajtra 2 rocky, bujara oslava bude, tusim sa aj opijem, ked nie som tehotna, hehee 😀 ale nie 😅
Odhaľte tajomstvo svojho osudu 😀 😀 😀
@drnduliak , nie ja som prvosnazilka, mam hodnotu hranicnu, netusim preco, mozno bol len odber zle nacasovany (odber krvi), ty mas aku hodnotu?
@surikatka200 ja som este nebola na ziadnych vysetreniach, netusim, ake mam hodnoty, len ma matie to spinenie, preco ho mam...
@surikatka200
Ahoj.To akú hodnotu?Čoho?

po týždni hlásim príchod....