icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

katasa
19. okt 2012

po týždni hlásim príchod....

katasa
19. okt 2012
seginiatko
19. okt 2012

Baby budem off na vikend, tak vela nepiste aby som stihla v pondelok precitat 😀 😀 😀 😀 😀 Krasny vikend vam prajem 🙂

zoescott
19. okt 2012

už som tu aj ja 🙂 a hádam sa mi podarí častejšie 🙂 ale nemám šancu to tu všetko prečítať, babenky ste sa rozbehli 🙂 Pridajte aj mna do zoznamu 🙂 Lenže ja neviem kedy dostanem :(

fericire
19. okt 2012

jeeeej dievčatá vy ste si to tu ako pekne vymysleli 🙂

kukujka
19. okt 2012

@kubinca ja si vravim ze este mam trochu casu na to aby sa nam to podarilo druhe babo by som velmi chcela este skor ako bude mat mala tri roky aby som s detmi este potiahla matersku

kubinca
19. okt 2012

@kukujka hm ked si po tebe citam akoby som to ja pisala 😀 inak mame dalsie veci spolocne aj ja som Lucia, tiez sme odmietli MMR, a svadbu sme mali tiez pocas tehu, kukla som ti do profilu , dufam ze nevadi 😉

fericire
19. okt 2012

my sme tiež zacali snazilkovat , ms cakam 28.10. tak dufam ze nedorazi mrška jedna 🙂

kukujka
19. okt 2012

@kubinca fuuuuuhaaaaa no teda dost veci hi som zvedava ci sa nam aj druhe narovnako podari 😀
v kolkom mesiaci si sa vydavala?ja som to stihla v 8mom mesiaci uz som bola riadna gula 😅

kubinca
19. okt 2012

@kukujka no my sme povodne mali svadbu naplanovanu na jun (to by som bola mesiac po porode), ale ostala som tehu tak sme to urychlili a spravili sme ju v 3. mesiaci, ale len taku malicku na urade... ak nas niekedy chyti velka svadba este si to zopakneme v kostole 😀

kukujka
19. okt 2012

@kubinca no teraz som nasla to co nemame spolocne 😀 my sme svadbu neplanovali kedze ja som bola predtym vydata a po rozvode som nemala chut znovu sa viazat,ale osud to zariadil inak a vzali sme sa takze som vydata druhykrat 😅 ale som rada,ze je to takto uz by som za nic nemenila

surikatka200
19. okt 2012

ahojte zienky, aky ste mali den? ja som zacala rano s poklesom BT, pocas dna s navalmi tepla a zimy, uplakanou naladou, a kukam a nejaky ruzovkasty vytok mam, mrska ma prist az v utorok, nafuknuta som jak balonik, tak mozno dojde aj skor. nemate niektora skusenost s prolaktinom vyssim? ze kedy sa da otehotniet? pri akych hodnotach? asi pojdem ceknut stitnu zlazu pre istotu.... krasny vikendik 🙂

drnduliak
19. okt 2012

caute baby, tak kriticky 21 DC sa nezaprel a uz mi aj zacalo spinenie....beeee 😠 😠 😠 takze dalsi mesiac v kybli, no co uz 😖 akurat na kieho frasa berem ten duphaston ked nezabera ☹ uz z toho zacinam byt na nervy, mrchu cakam az o tzyden...

drnduliak
19. okt 2012

@fericire @zoescott helou holky pridajte sa aj vy do nasej super tabulenky 😉

dasiacik
19. okt 2012

@drnduliak
Možno sa Ti uhniezďuje vajko 🙂

drnduliak
19. okt 2012

@surikatka200 a preco mas vyssi prolaktin? este kojis? a myslis, ze to moze suvisiet s tym spinenim? lebo aj ja ho mama a netusim preco...uz mi aj duphaston nasadili ale nezabral 😠

drnduliak
19. okt 2012

@dasiacik kdezeee, je to smutny pribeh ten moj cyklus, cert aby vzal ten 21. den...preco vzdy vtedy???nervy 😠

drnduliak
19. okt 2012

@seginiatko aj ja budem off bo ideme chatovaaaat, moja drnda ma zajtra 2 rocky, bujara oslava bude, tusim sa aj opijem, ked nie som tehotna, hehee 😀 ale nie 😅

dasiacik
19. okt 2012

@drnduliak
Skús si pozrieť významy čísel,možno na niečo prídeš 🙂

drnduliak
19. okt 2012

@dasiacik jj, mne uz asi iba astrologia pomoze 😀 😀

dasiacik
19. okt 2012

@drnduliak
Si robím srandu 😀

dasiacik
19. okt 2012

Odhaľte tajomstvo svojho osudu 😀 😀 😀

surikatka200
19. okt 2012

@drnduliak , nie ja som prvosnazilka, mam hodnotu hranicnu, netusim preco, mozno bol len odber zle nacasovany (odber krvi), ty mas aku hodnotu?

drnduliak
19. okt 2012

@surikatka200 ja som este nebola na ziadnych vysetreniach, netusim, ake mam hodnoty, len ma matie to spinenie, preco ho mam...

drnduliak
19. okt 2012

@dasiacik 😉

dasiacik
19. okt 2012

@surikatka200
Ahoj.To akú hodnotu?Čoho?

zoescott
19. okt 2012

@drnduliak ja sa rada pridam, ale ja to mam cele nie ze nepravidelne, u mna je to skor len obcasne, ze neviem povedat, kedy príde 🙄 🙄 🙄 mozno zajtra, mozno o pol roka :( mohla by tak o osem mesiacov az taka sesttyzdnova 😀

katka2309
19. okt 2012

@drnduliak urinal akut...velmi odporucam..mne zabera uz po prvej tabletke...ale ked uz cikas krv, asi lepsie nasadit antibiotika...ja som si to zanedbala pred dvomi rokmi a skoncilo to zapalom ladvin 😖

fericire
19. okt 2012

@drnduliak ahoj velmi rada ale mne tak blbne pc že kým sa mi to podarí aj týždeň prejde 😀

voskovka
20. okt 2012

@kubinca tak ja som tiez Lucia svadbu sme mali tiez pocas tehu a to 7.7.2007 v 7 mesiaci som bola 🙂