icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

fericire
20. okt 2012

@dasiacik zlaty 🙂 uvidime ktorej z nas sa zadarí dufam ze obom 🙂

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Nóó,tak ja mám ovulku ešte len pred sebou a tým pádom aj snaženie 🙂
Ty kedy čakáš,resp.nečakáš mrchu? 😀

fericire
20. okt 2012

noo ja to mam blizsie ja mrchu cakam o tyzden tak 27-28 🙂 teda ja ju necakam 😀

fericire
20. okt 2012

@dasiacik noo ja to mam blizsie ja mrchu cakam o tyzden tak 27-28 🙂 teda ja ju necakam 😀

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Cítim,že Ti nepríde 😀

fericire
20. okt 2012

@dasiacik jooooooooooooj kiezby sa stali tvoje pocity skutocnostou 🙂 sa mi pred par dnami aj snivalo,ze robim test a bol pozitivny 😀 aaaaaale,vacsinou sa mi snivaju veci presne opacne 😒 ale tak ja na sny neverim 😉

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
A kedy si vlastne chceš robiť testík? 🙂

fericire
20. okt 2012

@dasiacik pockam tak do toho dna kedy ma prist mrcha...myslim ze skor to je zbytocne,alebo teda este nemusi nic ukazat

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Áno,ja presne tak isto rozmýšľam.Testíky pred tým nerobím,pre mňa to nemá zmysel a nechcem byť zbytočne sklamaná 😒

fericire
20. okt 2012

@dasiacik no niekedy ani v den ms neukaze ani ducha... ale ja to vyskusam dlhsie nevydrzim 😀

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Tak dúfam,že budeš mať aspoň minimálne toho Caspera 😀

fericire
20. okt 2012

duch by mi na zaciatok bohate stacil a o par dni riadne klajnice 😀 este aby to neboli dvojicky lebo zo strany draheho je to dost mozne 😀 @dasiacik

jarus_galbi
20. okt 2012

@juranka aaale, jasne, že som nevydržala 😀 manžel sa už len chytá za hlavu, koľko testov som už minula 😀 včera, keď som prišla domov, tak bola na teste už čiaročka (namiesto toho polovičného zafarbeného okienka). Ale vieš, až za pol dňa, tak som spravila druhý test a poobede bola tiež úplne slabulinká čiaročka. Tak testnem ešte v utorok a uvidím 😵 mrcha zatiaľ neprišla 😅 a vôbec sa mi nechce veriť, že by to vyšlo na prvýkrát 😵

jarus_galbi
20. okt 2012

@fericire noo, ak sa môžem zapojiť 😅 , tak mne mešká už asi piaty deň, a až včera som mala slabulinkého ducha poobede. Dovtedy bolo okienko biele ako sneh 🙂 a tiež mám ten hustý výtok a to už asi 2 týždne, vôbec som sa s tým predtým nestretla.

juranka
20. okt 2012

@jarus_galbi nechcem ta zosmutniet ale ja som tiez mala ciarku (po polhodinke,kedy sa uz nema vyhodnocovat) a myslela som, ze snad aj som tehu ale nie ☹ bolo to len take chemicke tehu, ved sa aj vsade vravi, ze mas odcitat tusim do 5 min. od pouzitia...tak si urob test a pozeraj len do tych 5 min. lebo neskor sa tam moze objavit ciarka aj ked nie si tehu 😒

jarus_galbi
20. okt 2012

@juranka hej, to viem ☹ ☹ v utorok spravim rano testik a uvidim, to mi uz bude meskat cca tyzden 😉

zaza26
20. okt 2012

ahojte baby,tak ja som dnes 6DC,krámoše mi skončili v podstate na 4DC,lebo potom to už bolo len špinenie(včeram aj nes),stále ma však trápi boleť vaječníkov,krížov :-/ už od ovulky v tomto posled.cykle ma bolia tie vaječníky,nie stále,ale v priebehu dna niekoľko krát,napr. ked si lahnem na bok,tak ma to doslova tak ťahá že sa mi nedá ani tak ležať-ten ľavý najmä bolí :-/ máte takéto bolesti aj po krámoch??

juranka
20. okt 2012

@fericire aj mne sa nasa mala poddarila na prvy sup chichi, tak mozno aj tebe sa takto postasti 😀 drzim palceky

dasiacik
20. okt 2012

@fericire
Prečo? 🙂 Ak budeš mať dve,dáš mi jedno? 😀

juranka
20. okt 2012

@majinka29 ano, mozes byt tehotna, urcite som to citala na letaku nejakeho tehutestu, takze sa neboj, pockaj 2 dni a zase testni, drzim palceky 😉

majinka29
20. okt 2012

Takze z krvy negativne, a to uz by bolo nie ked 2dni meskaju?!

majinka29
20. okt 2012

Asi som mala halucinacie ☹

juranka
20. okt 2012

@majinka29 ja som tiez predtym nemala, ziadne priznaky 🙂 tak sa neboj

majinka29
20. okt 2012

Este mala nadej! Ak mi tu krv robili 19:30?

juranka
20. okt 2012

@majinka29 myslis, ze ked ti tu krv robili vecer tak tam nemusi nic byt a moze?

majinka29
20. okt 2012

Neviem. Mam krv negativnu o 19:30co mi 2dni meska. Mozem byt tehu?

juranka
20. okt 2012

@majinka29 no neviem, ja by som si myslela, ze ked krv je negat. v hociakom case dna, ze teda tehu nie som 😒 ale uvidis, meskanie 2 dni nieje este nic vazne...to ja mam tento cyklus taky, ze ma dnes 53 DC ☹ prvy krat v zivote mi neprisiel menzes, krv mi brali na hcg ale bolo negat., dostala som aj vyvolavacku, ze do 10 dni pride mrcha ale stracam nadej, zajtra je 10 den a zatial nic 😒

majinka29
20. okt 2012

Este mi nikdy nemeskala a rano tam bola ciarka uz mi sibe asi

juranka
20. okt 2012

@majinka29 tak este pockaj, uvidis ako to pojde dalej...

cammille
20. okt 2012

@juranka moja tie kramy furt nikde? To uz co sa deje, nechapem..:-/ ved to uz je uplne megacyklus, nech ta mrcha uz pride!!