Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
Ahojte dámy,dávno som vás nečítala,,,až s ahanbím,,a akosi sa mi teraz ani nechce čiťať 20 strán,,jáááj,,tak v kratkosti,je niekto tehotný??JUUj nech sa možem potešiť 😀 😀 A niekto nový?
@jarus_galbi aj ja som bola pri druhom tehu na prvý šup 🙂 v pondelok mi doki vyberala teliesko a v piatok som otehu 🙂
@jarus_galbi jeeeej tak to si mi dala aku nadej teraz . Snad to bude aj moj pripad ze najdem aspon toho ducha a bude coraz silnejsi. Ides este testovat ? Ci uz to mas na 100% ze si tehu?som tu cez telefon tak sa mi tu horsie orientuje
http://www.emimino.cz/diskuse/pozithcg-v-moci-a...
nasla som toto!.. asi sa chytam slamky.. ale zajtra rano robim 10tkovy test.. a uvidim..
Takze vcera rano v druhy den meskania bolo na rapiclear // . Vecer o 19:30 u kamosky krv neg. Teraz pepino iba /.. Mam sa nato tento mesiac uz vykaslat?
ahojte baby, tiež sa snažíme o bábätko od septembra, v septembri to nevyšlo, no a teraz na 23DC mi vyšiel pozitívny Mamatest, na 25DC Clearblue tiež pozitívny a dnes na 27DC Woman Secret Baby negatívny 😒 , tak teraz neviem, mám 28 dňový cyklus. Neviete mi poradiť aká je spoľahlivosť týchto testov? Naposledy som bola tehotná pred ôsmimi rokmi, tak si tie testy už nepamätám 😎 . Je mi jasné, že by som mala čakať na meškajúcu mršku, ale zvedavosť nepustí 🙂
Tak babule dnes prisla hlupa mrcha :((( 3dni ma natahovala a dnes bez ohlasenia prisla...tak ak budete aktualizovat tak 18.11.
ja som asi fakt nejaký unikát že už dnes na 7 DC mám pozitívny ovu test (testovacia silnejšia od kontrolnej čiarky), kríže a vaječníky stále pobolievajú,kríže ale fakt že dosť :-/ ... predošlé mesiace som mala ovulku okolo 13DC a teraz takto skoro 😕
@katasa fuuuha, rychlovka 🙂 ja zatial len dufam 🙂
@fericire testovat budem az v utorok rano najskor, tak si aspon hovorim, ze ked bude v utorok viditelna ciarocka, tak asi uz volam dokymu, nech si ma zaradi co najskor do kalendara 🙂 na 100 % to neviem a snazim sa mat ako-taký odstup, ale nejde to 😀
@jarus_galbi ja skusim testnut v den mrchy sobotu alebo nedelu a som zvedava ci tam nieco bude.teda ak nedorazi mrcha jedna
@jarus_galbi juj velmi ti drzim palceky nech su z toho ducha kolajnice a dr. Uz len nech potvrdi tehu 🙂
od včera slabučké špinenie... mrcha sa rozbieha ☹
@mahulenka87 mozno sa nerozbehne 😉
Babenky, pridám sa k vám. Snažíme sa síce od začiatku roka, ale zatial, obe tehu skončili skorým potratom. 12.10 sme dostali opat zelenu od lekára, tak snazilkujeme. Stvrtok má dojst mrcha, ale v kutiku duse dufam, ze na mna zabudne na 9 mesiacov 🙂 a konečne sa dočkáme 🙂
@jarus_galbi aj ja dúfam, že aj tentokrát to tak bude!!!
@fericire ziaden zazrak, aj nam to na 1x vyslo 🙂
Baby dnes som 1DC..juchuuuuuuuuuu kramiska dosli a tesim sa na ovulku....jupiiiiiiiiiiiii

@majinka29 to ma mrzi, ze krv je negativna:-/ kolko si dpo? Ak aspon 10, tak gsi myslim, ze by hcg uz malo byt zvysene,v najblizsich dnoch budes mudrejsia😉 drzim palceky!!