Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@alenkapalenka tak my sme pri prvej skusili 2x -piatok a hned sobota a vyslo to. teraz nam to aj v sept aj v oktobri pri plodnych dnoch vyslo len 1x tak som zvedava 😨
@milagrosss20 jaaaaj,uz si spominam..som ti pisala aj o tej mojej sesterke,ze sa im potom do 3 mesiacov podarilo..boze sorac..stracam prehlad! 😒
Ja idem von vyvencit deti, krasne svieti slniecko, tak sa tesiiim 😅 tak sa tu zatial majte, plodte a mnozte sa a...vecer ked pridem nech tu mame nejaku novu tehulku pliiiis 😀 😀 😀
@minicko a to sa da? :D
@seginiatko tak mozno tie piatkove, zrelsie zahviezdili :D ktovie...no nic, asi len skusat kazdydruhy, aby to malo zmysel
@cammille a preco si myslis, ze budes posledna???
@alenkapalenka
@cammille babinky, pekny den vam este prajem..utekam este nieco dokoncit! 🙂
@minicko a ja utekam z roboty konecne 🙂 paaaaa
@alenkapalenka tak mam takeho tusaka....ja mam totiz stale pocit, ze som neplodna.... 😀 asi to vyznieva divne, ked mam dve deti, ale neviem, nejak ma to prenasleduje, vobec si v tomto neverim 😒 ...v kutiku duse samozrejme verim, ze este budeme mat babo...ale stale tam je ten blby pocit, ze tu este takto o rok budem vyckavat....no nic, ideme radsej von, nech tolko na to nemyslim 😅
@minicko aj ja aj ja 😀
@cammille
@alenkapalenka
@minicko
@zaza26 inak baby uz zas konecne kramy uz mi to hrabká...uz zas pocumujem po dievcenskych vecickach atd...
@voskovka moja ja ťa tu sledujem😀 ajsom ti pred chvílou šla písať a predbehla si ma,čítala som ,že si začala opäť cyklus,tak supiš pupiš 😀 ...ja mám nerv zo svojho ľavého vaječníka a krížov,dnes som 8DC a hnedé špinenie stále,krámy som mala v podstate 4 dni krvavné a potom mám stále len hnedý výtok po troche,keby mi mal kto malého postrážiť,tak skočím ku gynek. 😕 nech sa mi na ten vaječník radšej kukne,sa mi to nempáči 🙄 ovu test som si spravila z prče už 7DC a pozitívny tak,že viac ani nemôže byť,ja som asi nejaký čudný prípad,ked by som mala mať ovulku tak moc skoro,aj 8dc bol pozitívny ovu test,ja sa na to serem 😀 meranie BT u mna teraz úplná blbosť,lebo včera som mala 37,6 a dnes 36,5 😀 ale tak mala som 2 dni teploty,to bolo tým 😝 ,včera mi bolo raz zimisko,potom zas horuco vzápätí zas zimisko,potom horúco,ja neviem čo to mám za hormony,alebo chorobu?😀
Ahojte,nechodim tu casto..posledne som chodila na ine forum,kde prispievali snazilky a tehulky,ale akosi to tam upadlo..rada by som sa pridala medzi vas ak mozem..ja prehovaram muza uz od leta na druhe mimco,tak mi slubil,ze ked sa prestahujeme a zabyvame.co uz pomalicky sme🙂)..doma mam uz skoro dvojrocneho loptosa a velmi by som chcela este jedno dietatko,nech maly nieje sam..
čo sa týka uzavretia skupiny,mne je to v podstate jedno 😀 viac ľudí,viac názorov,ale je pravda,že strácame potom medzi sebou asi prehľad 😀 nedáme nejaú novú tabulku s novými parametrami?😀 skôr ma napadlo,že snažilky,čo už nesnažilkujú,asi sú už v iných skupinách,tak vlastne aj ubúdajú,či? 😀 jaaa by som teda bola zato,aby to tu ubúdalo a ostala téma prázdna končiac stranou kde aj ormandyová ako posledná konečne napíše že dosiahla kolajnice 😀
zajtra ma caka vys u zenskeho,tak zas trpnem,ci bude vsetko ok..naposledy som bola v maji a vraj bolo vsetko v poriadku,nechapem,preco sa mi akosi zmenila mrcha.mavam silnejsiu a kratsiu..

@alenkapalenka ved prave..mozno by sa uz mohla uzamknut tato tema,aby sa nepridavali novi ludia..uz nas je tu celkom dost 🙂