Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
baby ak vam to tu mam aj ja narusit,tak sa zduchnem..ja som vas ani predtym necitala,tak nemam vobec prehlad..len mi to uz posledne zacina tiez hrabat,vsade okolo mna tehulka..a to som este pred mesiacom nebola moc presvedcena,ze chcem este jedno.posledne tehu som pribrala 30kg,mala som zapal zily na nohe a tehu cukrovku+edemy a prenasanie 😝
Ahojte baby, rada by som sa tu k Vam pridala. Velmi tuzime s muzikom po babenku, minuly mesiac sme v 14tt prisli o nase mimi a teraz uz len cakam na ms, po nej sa urcite pustime do snazilkovania. Snad sa vsetky dockame tych vytuzenych dvoch ciarociek na testiku. Drzte sa zienky
@voskovka tak ja tiez uz stracam prehlad , ale je mi jedno ci sa to uzamkne alebo nie 🙂
@katarinka_brnka jaaaj tak uvidite ale drzim palceky nech sa vam to rychlo podari 🙂 ja hadam zajtra zacnem 1 DC, mozem sa zase snazit, tesim sa lebo naposledy som mala mrsku koncom septembra a potom cudacky cyklus prvy krat v zivote a neprisla mrcha tak som dostala vyvolavacku tak hadam sa vsetko urovna 😅
@juranka
@voskovka
@zaza26
@fericire Baby ja dnes asi jak dojde muz zajdem na pohotovost , len ci mi tam pomozu neviem ☹ Mne sa zacina hlava tocit a je mi na vracanie, brucho boli uz cele a aj lava strana krizov. Zatial to nie je ze neunosne, ale neviem ani co robit... boze tie prekliate schody... co robit ??
@juranka aj ja som chodila na vyvolavacky ale FAKT NEODPORUCAM je to cele zle mne tor zohadzalo cyklus este viac tak som si dala aspon na 3mesiace antikoncepciu potom vysadila a hned sa zadarilo na prvy sup
@seginiatko ahoj nejak som nepostrehla..preco ti nieje dobre?
@seginiatko moja to ma mrzí,ja som nečítala všetky strany dozadu,tak neviem čo ti presne je,resp. z čoho,máš podozrenie na tehu?či nejaká choroba na teba lezie?radšej chod,nepodcen to,nič nerob,oddýchni si kým muž príde,nie že doma odkvecneš 😕
@ellly ja som tu kedysi chodila,bola som tu medzi novembrovkami,ale bolo nas tam tolko,ze som fakt nestihala citat,kde to este prispievat 🤐 ..ja som si dala ziadost akurat na zvysenie prac.hodin,nech mam lepsiu matersku,tak cakam,na podpis a pojdeme na to..hadam mi to cim skor podpisu,redukovala som po materskej,ked som nemala,kde nechat maleho

@voskovka tak to je aký pekný dátum 😀 ja vtedy neočakávam mršisku moju,nechcem ju už ani vidieť! 😀 aspon rok 😀