icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

zaza26
22. okt 2012

@voskovka tak to je aký pekný dátum 😀 ja vtedy neočakávam mršisku moju,nechcem ju už ani vidieť! 😀 aspon rok 😀

voskovka
22. okt 2012

@fericire nenarusila...to nebolo myslene v zlom :-/

voskovka
22. okt 2012

@zaza26 no a narodky mam 24.11 tak reku by to bol fajn darcek k narodkam // čiarky

fericire
22. okt 2012

@voskovka jeeeeej ja som to ani nevzala tak ze si to napisala v zlom 🙂

zaza26
22. okt 2012

@juranka ja neviem 😅 mne sa to nezdá,mna bolí ten ľavý vaječník už od minulej ovulky čo bola podla BT aj podla zač.bolestí vaječ. v ten 14dc, to moje telo si robí so mnou čo chce sakra,ale jaaaa sa nedááám,včera sme to keksíkom poistili 😀

zaza26
22. okt 2012

@voskovka ja mám teraz 26.10 :D tiež by som rada 2 palice našla na teste,ale to nestíham 😀

gorka
22. okt 2012

baby ak vam to tu mam aj ja narusit,tak sa zduchnem..ja som vas ani predtym necitala,tak nemam vobec prehlad..len mi to uz posledne zacina tiez hrabat,vsade okolo mna tehulka..a to som este pred mesiacom nebola moc presvedcena,ze chcem este jedno.posledne tehu som pribrala 30kg,mala som zapal zily na nohe a tehu cukrovku+edemy a prenasanie 😝

zaza26
22. okt 2012

@gorka my sa snažíme od januára tohto roku,môj tiež bude čo chvíla vstávať,musím zas rýchlo nakrmiť,obliecť a utekať na poštu,vždy ked mám ísť niekde na úrad,tak pánko spí aj 2 hodiny a neskôr poobede 😀

zaza26
22. okt 2012

@gorka ty nikam nechod,tu ostan 😀

katarinka_brnka
22. okt 2012

@cammille ved sa zaciname tak nenasilne snazit tak uvidime nechceme to silit
@juranka a ovukla je v tieto dni aj podla grafiku tak uvidime 🙂

voskovka
22. okt 2012

@gorka nikto tu nic nenarusa.....

gorka
22. okt 2012

@zaza26 to uz aj dlho..beries nieco na podporu..mne naposledy super pomohlo otehotniet,kupel v morskej soli a cvicenie jogy

gorka
22. okt 2012

@voskovka ja len,ze ste tu uz nejaka partia a zas niekto novy..ale tesim sa,dufam,ze si tu budeme rozumiet a podporovat sa 🙂

ellly
22. okt 2012

Ahojte baby, rada by som sa tu k Vam pridala. Velmi tuzime s muzikom po babenku, minuly mesiac sme v 14tt prisli o nase mimi a teraz uz len cakam na ms, po nej sa urcite pustime do snazilkovania. Snad sa vsetky dockame tych vytuzenych dvoch ciarociek na testiku. Drzte sa zienky

seginiatko
22. okt 2012

@voskovka tak ja tiez uz stracam prehlad , ale je mi jedno ci sa to uzamkne alebo nie 🙂

juranka
22. okt 2012

@zaza26 presne tak, ked mas nejaku neistotu tak to radsej sexikom poisti a bude to 😀

gorka
22. okt 2012

@zaza26 ja som zvedava ako ja zajtra pojdem s malym na zenske..ani ho radsej nedam spat naobed..on uz ma niekedy taky problem spat na obed a v kociku nehrozi..este tak v aute..no hlavne,ze sa vyspia,ze? 😀 ja si tu hodinku bozskeho kludu denne vychutnavam pri kavicke 😝

gorka
22. okt 2012

@ellly to mi je velmi luto ☹ ,ja som si to tiez prezila styri roky dozadu v 12tt..pomohol len cas a co najskor snazilkovat

zaza26
22. okt 2012

@gorka beriem femibion či ako sa tomu nadáva 😀 a peťo len calibrum vitamíny,ale my sa celkom zdravo stravujeme,tak to s chémiou nepreháname

gorka
22. okt 2012

@juranka tak tak treba poistit ak je z toho potesenie 😀 nic netreba silit

gorka
22. okt 2012

@zaza26 ja som si nasadila len kys listovu..tiez som citala,ze s tymi vitaminmi to netreba prehanat ak sa zdravo stravuje

zaza26
22. okt 2012

@juranka tak veru 😀 netreba to nechať na náhodu 😀 minulý mesiac sme keksovali habadej aj ked sme "nemuseli" a nič 😕 tak tento mesiac sa nám snád to druhé mimčo už podarí ...a ostatným vám tiež 😉

juranka
22. okt 2012

@katarinka_brnka jaaaj tak uvidite ale drzim palceky nech sa vam to rychlo podari 🙂 ja hadam zajtra zacnem 1 DC, mozem sa zase snazit, tesim sa lebo naposledy som mala mrsku koncom septembra a potom cudacky cyklus prvy krat v zivote a neprisla mrcha tak som dostala vyvolavacku tak hadam sa vsetko urovna 😅

seginiatko
22. okt 2012

@juranka
@voskovka
@zaza26
@fericire Baby ja dnes asi jak dojde muz zajdem na pohotovost , len ci mi tam pomozu neviem ☹ Mne sa zacina hlava tocit a je mi na vracanie, brucho boli uz cele a aj lava strana krizov. Zatial to nie je ze neunosne, ale neviem ani co robit... boze tie prekliate schody... co robit ??

zaza26
22. okt 2012

@gorka ale tak ja nemám nejaké výhrady,ked napr, žena má rozhádzaný cyklus alebo s ovulkou problém,tak isto pomáhajú rôzne vitamíny,tinktury,čaje,bylinky,vela mamičiek chválilo na druhú stranu,že im to pomohlo. ja som pri prvom synovi nebrala ništ a bol na prvý šuch buch 😀

katarinka_brnka
22. okt 2012

@juranka aj ja som chodila na vyvolavacky ale FAKT NEODPORUCAM je to cele zle mne tor zohadzalo cyklus este viac tak som si dala aspon na 3mesiace antikoncepciu potom vysadila a hned sa zadarilo na prvy sup

ellly
22. okt 2012

@gorka dakujem, po prvej ms sa chceme do toho pustit......uz teraz sa tesim. ako tak pozeram aj ty si v tejto teme novacik. uz ste sa zacali snazilkovat?

ja teraz pijem alchemikovy caj a tiez beriem femibion

gorka
22. okt 2012

@seginiatko ahoj nejak som nepostrehla..preco ti nieje dobre?

zaza26
22. okt 2012

@seginiatko moja to ma mrzí,ja som nečítala všetky strany dozadu,tak neviem čo ti presne je,resp. z čoho,máš podozrenie na tehu?či nejaká choroba na teba lezie?radšej chod,nepodcen to,nič nerob,oddýchni si kým muž príde,nie že doma odkvecneš 😕

gorka
22. okt 2012

@ellly ja som tu kedysi chodila,bola som tu medzi novembrovkami,ale bolo nas tam tolko,ze som fakt nestihala citat,kde to este prispievat 🤐 ..ja som si dala ziadost akurat na zvysenie prac.hodin,nech mam lepsiu matersku,tak cakam,na podpis a pojdeme na to..hadam mi to cim skor podpisu,redukovala som po materskej,ked som nemala,kde nechat maleho