Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@jarus_galbi gratulujeem!!!😉
@katarinka_brnka dobre ranko'🙂 ja este vylihujem v posteli, uzivavam si volnej chvile kym drobci spia..dnes nejak extra dlho😀 a ty kde pracujes?😉
@cammille no pekne pekne niekomu sa zije xixixiiiii :P ja u jedneho sukromnika asistentku ale viac som na nete jak nieco robim takze fakt super robotka a aj sef je pohodak 🙂 takze taky pokoj v robotke
@huncut ja tie vyvolavacky tak nemusim odkedy som na nich prestala chodit a dala si na par mesiacov antikoncepciu mrcha ide na minutu presne 🙂
@katarinka_brnka jooj tak to je fajn robotka😀 ja som tiez robila asistentku pred md🙂 no ale mladsi uz satzobudil, uz tu po mne skace, tak ideme si my spravit kakavko🙂
@cammille jasneee kakao musiiii byt 🙂 to aj drahejo maly bracek hned prve co ked sa zobudi tak ze meeecko meeecko ( kakao )
@katarinka_brnka no len mne pichol vyvolávačku práve po vysadeni HAK, lebo mi neprišla MS ☹ tak neviem, mne tá antika urobila asi dosť zle...
@huncut aku si mala? ja som mala nuva ring a som max spokojna...niekedy je lepsie pockaj aj tyzden tie vyvolavacky rozhadzu cyklus este viac ver mi mam s tym vlastnu skusenost :(
@cammille ďakujem 😉
@seginiatko uvidime ako to bude u nas. snubenec chodi prec len na jednu noc v tyzdni takze v tom nevidim velky problem 🙂 ja som brala s minimalnymi prestavkami asi 7 rokov, takze telo bude asi dost sokovane co sa to s nim bude diat. bolo by pekne keby sme vianoce oslavovali uz tv trojici 🙂 nechame sa prekvapit
Dobre ranko,maly pocuva pesnicky a ja rychlo ranajkujem a idem nieco uvarit a upratat a potom k dr..boze,tak nerada chodim k lekarom 😅
@katarinka_brnka aj u nas fici kazde rano kakavko pri bambulke 🙂
caute kocky, ako sa mate? Ja som mrchu dostala :( dokonca o dva dni skor ako som mala.... takze kolo skusania bude zas. ale som rada na jednej strane, nie ako minule, ze som ani tehotna nebola a kramiky nikde, cize musela som ist na vyvolavacku. tak aspon pozitivne to treba brat. no hold nie je to take jednoduche, ako som si myslela.. hlavne, ked to clovek uz chce a je na to pripraveny. pekny den 🙂
@cammille
@gorka
@dannii
@jarus_galbi
@huncut Ahojte baby aj vsetky ostane kt som sem neklikla. Vecer som si dala horucu vanu lebo mnou triasla zimnica -bez teploty. na to panadol a sla som spat, nevladala som cakat na mm. v noci ma na striedacku triasla zimnica a potenie. ale spalo sa mi dobre na pocudovanie. rano som bola jak zbity pes, takto som sa necitila ani po porode. teplota zvysena 37.6, tak znova panadol a lahla som nazad. pred chvilou som vstala a je mi ovela lepsie, uz ani brucho neboli vobec , a krize ustavaju tiez. akurat mam pocit padnutych oci ci ako to nazvat a hlavu mam akoby pod vodou ... docitala som sa na nete, ze zimnica je zaciatok choroby, ja teda prechladena som uz tyzden, ale nechapem tomu. dakujem baby , ze ste na mna mysleli, dnes moc vela pisat nebudem, zatial mi je najlepsie ked lezim. citim sa slabo a citim kde som si natiahla svaly tym padom. muz je do 13.00 doma, tak dovtedy oddychujem. zatial sa majte a vela nepiste 😀
@gorka u nich pri smolkoch :P
@misena01 ahoj, podľa mňa vie, aspoň ja mojej maximálne dôverujem. Ja nie som úplne zdravotne fit, ale je to genetického pôvodu, a táto lekárka robí všetko preto, aby som bola podľa možnosti v čo najlepšom poriadku teraz a myslí aj do budúcnosti 🙂 robí všelijaké veci nad rámec toho čo by bolo jej povinnosť. Tak si myslím že by mi hlúposť asi neporadila. Ja som mala nuvaring ako @katarinka_brnka a tiež som bola veľmi spokojná. Akurát som mala zo začiatku veľmi dlhý cyklus, ale to som si teraz napravila pitím alchemilky, takže už len aby sa zadarilo 😀
@seginiatko ahoj, tak nech to rýchlo prejde. Chvalabohu že to nie je nič také vážne a zvládla si to takto super.....inak ak to je prechladnutie - u nás sa traduje taký "zaručený" recept - že to treba vypotiť na zdravom tele!!! 😀 😀 😀
@seginiatko len,aby toto nebol priznak tehu 🙂 opatrne aj s tymi liekmi a panadol sa moze v tehu?vela tekutin,a pri najhorsom len paralen
@seginiatko tak som rada, ze je uz lepsie 😉 len pekne odpocivaj, teply cajik a mm nech nosi jedlo do postele 😉
Ahojte , Bože ženy vy ste toho popísali... za tie 4 dni čo som bola na služobke... Čo je tu nové sô neaké ďalčie tehuľky??? 😵
Čo sa to tu vlastne dialo??? Vidím ,že je to znova veľa ďalších snažiliek.., ktorým držím palce 🙂
baby, zistila som že mám špinenie na WCku na papieri a boli ma brucho ako na menzes. som 13 DC, ovu test sa mi zdal najpozitívnejší v sobotu, čo myslíte že to je? som z toho trochu na nervy 😨
@gorka juj bodaj by si mala pravdu 🙂 s tymi liekmi ano viem, paralen sa moze , ale nemam ho doma -teda po zaruke kt som vcera aj hned vyhodila. a panadol, no nenasla som vobec nic na nete, je tam tiez paralen iba - ten modry nie cerveny ani grip ci aky , ten modry je najobycajnesji. ja som to vzala iba na teplotu, inak lieky vobec neberiem -vid ten paralen po zaruke 🙂 uz mi je celkom fajn , len som slaba , tak sa len pomaly premiestnujem 🙂
@eva3107 ano jendu tehulku mame @jarus_galbi 🙂 a ja som v pondelok spadla zo schodov.. 🙄

@majinka29 neboj sa, nic vazne to nebude😉 je tu jedna tehulka, tusim ursulienka sa vola, ktorej vysiel pozit testik az po tyzdni😉 a ak aj nahodou nie si tehotna, 5dni meskania este nie je az tak vela😉 a akym testikom si skusala?