Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@pa_mi no ak si tehu moze to byt skore uhniezdenie 😉 alebo ti strajkuje cyklus, ja som to mavala casto ked som brala hak . v strede cyklu spinenie alebo doslova 2 dnova mrcha ... vraj hormony kolisu vtedy. ale ako vravim moze ist aj o tehu 🙂
@jarus_galbi az teraz som nasla tvoju spravu na ten test 🙂 inak uz mi je teda zrazu celkom dobre, akurat tie oci pretrvavaju. no a v tom 5tt ma ani len nevysetril ani sono nepozrel, veril, ze som tehotna na zaklade testov, vraj by sme tam aj tak nic nevideli, lebo mal stare sono, take mini pidi. ale v 7tt uz bilo srdiecko 🙂
@seginiatko ale ja už neberiem HAK od augusta a toto som ešte nikdy nemala, do čerta 😒
@jarus_galbi jaaaj to neviem ci rovnake, ale u nas sedelo to, ze mamka pri segre mala prirastenu placentu k maternici, pri mne nie. segra pri oboch detoch mala prirastenu, ja pri malej nie. tak asi na tom nieco pravdy bude. zato sa bojim, lebo aj ona lezala so mnou kvoli krvacaniu a ja s malou takisto a co bude pri druhom, och..
@katasa môžem sa aj ja pridať od súkromnej temy, som tiež v tabuľke, dakujeeeem 🙂
@zaza26
@alenkapalenka
@jarus_galbi dievčatá, dakujem za info....od štvrtka mám plodné dni...tak uvidíme ako dopadne snažilkovanie... 😉
jarus_galbi tebe gratulujem...až budeš mať kábel, ukáž foto testu 🙂
@ddanuskaa kabel som uz medzitym nasla a foto je v sukromnej teme Zacali sme v septembri, ktoru zalozila katasa. nie je to dobre vidno, ale baby pisali, ze to vidia 🙂 tak sa pridaj k nam a uvidis aj ty 😉
@katarinka_brnka veď ja som čakala vyše týždňa a nič ☹ a ešte som mala aj iné problémy tak preto som šla k doktorovi, ja som brala najprv Belaru a potom Daylette
@seginiatko fuuuha, tak sa mam na co tesit 😒 ale aj tak sa tesiiim 🙂 dnes sa budem snazit dovolat dokymu, som zvedava, co mi povie🙂
@seginiatko tak len pekne lež a oddychuj a fakt opatrne s liekmi, čo ak si tehu 🙂 držím palce nech to rýchlo prejde, ja akurtá idem tiež od lekára, zasa menišie výtoky a svrbenie, vraj som prechladnutá odspodu, tak mi dal gynoflor, má niektorá skúsenosť ?
@seginiatko Ach jaaaj 😨 dúfam ,že si v poriadku a nič vážne sa ti nestalo... a kde máme našu tabuľku ? 🙂
My ešte tento mesiac skúsime a uvidíme či z toho niečo bude .... tentokrát som si kúpila už aj ovu testy tak skúsim... mám pocit že minulý mesiac sa mi ovu posunula a vtedy som ola tiež na služobke v Prahe 😒
@ddanuskaa ktory dc si?...my sme vcera zacali, sice este bol iba 8 dc, ale preistotu 🙂
@alenkapalenka ja som 12dc a už začinam citíť pomaly ovulku.... 🙂
@ddanuskaa ja praveze este nic...len teplota mi nejak skace...raz nizka, raz vysoka...kaslem asi aj na teplotu...
@seginiatko ahoj moja, to som rada ze sa uz citis lepsie, davaj si na seba pozor 😉 a inak, paralen a panadol je to iste, obe obsahuju paracetamol, takze v pripade potreby su oba ok😉
@seginiatko na mna vcera vecer tiez zacalo nieco liezt a rano som sa zobudila zasoplena az za usami a hrdlo ak keby sm tam mala motorvu pilu...no tesim sa 😒
to ako sa mam dostat na sukromne?? 😀
@fericire ach jaj. inak na to hrdlo mne velmi pomaha - horuca voda do nej citron a med -aj citronka moze byt. toto pit 3x denne. a na noc med so skoricou na tie sople. a vela vitaminu C . skore uzdravenie .. nejake blbe obdobie ..
čaute baby,tak ja som dnes bola na vyšetrení kvôli tej bolesti a je to ok,žiadna cysta ani zápal,tak som si vydýchla...gynekologička mi povedala že mi rastie v ľavom vaječníku dominantný folikul (ľavý vaječník ma aj stále pobolieva ja to nechápem prečo,na sone všetko ok vraj:-/) ale že ten ľavý je blízko hrubého čreva,tak sa ma pýtala,či ma to nebolí len ked sa niečoho najem 😕 že to možno nie je boleť vaječníka ale tesne vedla,tak sa asi mýlim a je to niečo iné,no furt ma to pobolieva sakra....inak folikul že má 12 mm a ked dorastie na 20 tak praskne,čo vraj bude cca 12-14 den cyklu. ked som jej povedala,že som mala 7DC pozitívny ovu test,tak mi povedala,že asi nie sú veľmi spolahlivé,že to je moc skoro.a aj hlien priesvitný dnes dosť vela je asi tiež potom záhada 😀 vravím,ja som nejaký čudný prípad či čo 😀 pekne ten 12-14 DC vychádza na víkend,to už bude Peťo doma,tak sa teším 😀 hned ked dojde domov,má sa na čo tešiť 😀
@juranka ja si meriam,ja som mala v den ked som mala teplotu ráno BT až 37,6 veľmi to neber do úvahy,ak si prechladnutá,tuším si tu spomínala,že si bola,či?...mne sa už pekne znížila na 36,6 dnes bt,tak musím tieto dni už pozorovať kedy to presne stupne a následne klesne,len pre potvrdenie že tá ovulka bude ako dr. vravela :D ale tak ona vie ved robila sono ,aj som folikul,dominantný folikul ako ho nazvala ,videla:D tak nech sa drží do pátku nech nepraskne skôr,lebo zas nič z toho,peťo je pracovne preč dovtedy:-/

@majinka29 vzdy si mala pravidelnu mrsku?