Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@voskovka
@alenkapalenka
@bebe2013
ja som sa rozhodla,ze budem testovat az v pondelok..ak teda zajtra nedostanem mrchu! toto budu najdlhsie dva dni v mojom zivote ;)
ahojte bambulky 😀 chcem sa opytat snazim sa uz rok s priatelom o babekot no nedari sa bola som u lakarky a mi robila vsetke mozne vysetrenia priatel ma ist na vysetrenie spermiogramu a mam ist o 10 dni po vysledky no a potom ked budem mat mrchu tak pocas mrchy na 3 den mam prist na odber krvy.. 😒 neviete preco?? co to znamena?? koly comu?? budu mi robit este nejake vysetrenia???mam aj vitamin e a celaskon vravela ze si to mam kupit pomoze to nejako ci??poradte mi dik 😀 😀 😀
@alenkapalenka
@bebe2013 mne v noci prisli kramy tak tuzobne ocakavane...ale neviete si predstavit ake su hrozne len lezim,horuca vana tabletky caje....nech je uz aspon 3den bo umriem....ale tesim ze sa budeme snazilkovat....a mam takeho tusaka ze to nase tretie bude zase julovciatko ako nas druhy...
@janicka11
@alenkapalenka dakujem za privítanie. No sme na to asi tak že som si aj začala BT merať aj ovulačné testy som si robila . Ovulku mi vyrátalo na 24.8 ale ja mám už tretí deň ovulačný test pozitívny testovacia čiarka silnejšia ako kontorolná moj cyklus je tiež nehorázne dlhý už mám 48 DC. Tak som z toho jeleň. Aj som si skúšala robiť ten one step tehotensky test z e-bay ale nič a tak som bola presvedčená že sa to podarilo. Najdivnejšie je že teplota stále stúpa a stúpa
@alenkapalenka no ja som po potrate mala 40 dnový a pred tým mi niekedy mrcha neprišla aj tri mesiace
@kochanka aha,takze nemas ani pravidelnu...a mrzi ma to,ze vam to nevyslo prvykrat :(
@alenkapalenka no sa vravi ze po menzese sa robia baby koli kyslejsiemu prostrediu vraj chlapčenske spermie zahynu a dievcenske su odolnejsie.tak hned zaciname po menzese....xixi....
@alenkapalenka no aj pre nas to bolo tažke podarilo sa konečne po 5 -tich rokoch
@alenkapalenka mrcha este neprisla, a mne pride vzdy rano..tak zatial sa vytesujem..len na ako dlho,cooo? ;)
@vrs este netestujes?🙂 tak drzim palce, nech ani nechodi...
@alenkapalenka
@vrs ja vam drzkam palce nech nam, tu vycapite krasne dve ciarky...
Ahojte kocky 😉
@voskovka tak sa tesim s tebou z tych kramov, a pekne sa s nimi rozluc, nech uz viac nechodia 😉 a drzim palce, aby vam to aj vyslo na to julovciatko 😉 😅
@vrs tak to je dobre znamenie, ze kramy nikde, som zvedavaaa 😅
@alenkapalenka a ty ako, dalsi tesyik bude ? 😀 jaj baby, taka som nazhavena na tie vase testy 😀 skoda, ze ja teraz testovat nemozem, ale vsak potom si to zas vynahradim 😀 😀
@alenkapalenka no co testik?
@voskovka ani som si nerobila...meram si BT a dnes mi klesla o pol stupna, takze este dnes/ zajtra cakam mrchu :(
@alenkapalenka nezufaj dalsi mesiac pred nami....a fakt potom budeme vsetky julovky. 🙂
dnes dosla ms, tak dufam ze potom uz aj my nieco poriesime🙂 aj ked mam z toho strach, dufam ze bude vsetko v poriadku.....
@voskovka no hej...kus som smutna, lebo fakt som tomu verila a presviedcala asi len samu seba, ze je to ono...nevadi...aspon si uzijem rozlucku a svadbu...ale potom uz naplno!!🙂
@gabikatn to mame vsetky 🙂
@gabikatn vitaj u nas ... 🙂
@alenkapalenka moj chlap o tom este nevie ale chystam sa ho umilovat k dcere...tento mesiac xixixix
@voskovka haha...tak ho predtym aspon upozorni 🙂
@alenkapalenka on je upozorneny ako som vysadila tabletky 😀 😀 😀 😀

ahojte baby. Múžem sa k Vám pridať my sa opäť snažíme po spontánom potrate tak dufáme že sa nám to podarí opäť otehotnieť a skôr ako pred tým.