icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

juranka
23. okt 2012

@cammille cez den som si merala a nemala som teplotu tak neviem ci je to z prechladnutia co mam 😒

juranka
23. okt 2012

@zaza26 tak drzim palce aby pockalo to vajicko 😉 som trochu prechladnuta ale cez dn pod pazuchou nemam teplotu, len rano ta BT.ven nic pockam, lenze babenky dnes uz zase ziaden menzes, nic 😒 len rano male spinenie...ja uz neviem. ale citala som tu niekde na fore, ze niektore az po 2-3 tyzdnoch po vyvolavacke pride mrcha...tak je to na figu...

huncut
23. okt 2012

@juranka mne prišla 3 dni po vyvolávačke, nemala som bolesti ale bola taká silná ako ešte nikdy ☹ nestíhala som meniť vložky ☹ a potom ešte kúsok som aj špinila, ale u každej je to individuálne

majinka29
23. okt 2012

@cammile tak to by som bola uplne happy keby som bola tehu, ale uz prestavam verit.. Zajtra idem na krv.Opat! A potom asi na vyvolavacku. Mam choru stitnu zlazu ale mrchu takmer na hod p.resnu. :-/

cammille
23. okt 2012

@majinka29 juj tak drzim palceky nech je krv pozitivna !!! 😉 ale neboj, ak aj nebudes, urcite to nie je nic vazne, doki ti bude vediet urcite poradit 😉 drz sa !! 😉

majinka29
23. okt 2012

@cammille ..dakujem, ja sa tak bojim ze nebude ☹ testy mam neg!! Vsetky☹

majinka29
23. okt 2012

@cammille a bolest podbruska je ok?aj pri tehu? Pre dvoma tyzdnami ma bolelo podobne

blondy12
23. okt 2012

caute dievcata stiham vas tak iba citati a nie to este pisat...mam toho dost ale do 1.11.uz budem mat casu kedze uz nebudem mat ani tu absolventsku prax ☹ ..tazko to je s robotu a hlavne tu na vychode ...
@majinka29 a dufam ze to vyjde a budes tehu ...tesim sa na tvoje ano 😀

milagrosss20
23. okt 2012

baby co na zaludok je dobre?

cammille
23. okt 2012

@majinka29 ano, bolest podbruska je na zaciatku tehu bezna, mna pri oboch v case, ked som mala dostat, bolelo brucho ako pred ms, trvalo to niekolko dni a ms neprisla a bolo to tehu 😅 joojo ja tak verim ze si tehu..a aky testik si si robila, aku znacku a citlivost ?

cammille
23. okt 2012

@milagrosss20 no podla toho co mas so zaludkom 😉 ked ti je len tazko od zaludka, moj muzik si dava sodu bikarbonu 😀

majinka29
23. okt 2012

@blondy12 dakujem 🙂 ja uz mam ztoho taku hlavu, ze uz neviem co je realita a co si nahovaram. 😉

majinka29
23. okt 2012

@cammille robila som si mama test, pepino, rapiclear.. Vsetko 10tky a do prudu.

cammille
23. okt 2012

@majinka29 no mamatest je spolahlivy, ten by mohol ukazat...no ale najlepsie je teraz sa uz na to vykaslat, pojdes na tu krv a uvidis podla vysledku...bud si tehu, alebo nie si...a budes o mesiac alebo o dva 😉

kubinca
23. okt 2012

@majinka29 ja som pri prvom tehu mala bolesti podbruska asi cely prvy mesiac, a do toho strasna bolest krizov, ja som si stale myslela ze mam ladviny chytene, lebo ma furt nutkalo na cikanie, a nakoniec som bola tehu... a tie bolesti podbruska presne ako pred kramamy, ale trvalo to podozrivo dlho a kramy nechodili tak som testla, a mala som uz vyrazne kolajnice... ked som bola u dr. hned na druhy den tak mi povedala ze 4tt... inak teraz tiez uz pocity na kramy tak som zvedava ci dojdu ci nie, ale mam taky zvlastny plny pocit (akoby tlak) v podbrusku, co som mala aj ked som bola tehu, ale uz som mozno paranoidna 😀 cez vikend budem testovat....

milagrosss20
23. okt 2012

@cammille uz som si to dala a je mi tazko zle na grc ach uz druhy den,,,

majinka29
23. okt 2012

@cammille kiez by si mala pravdu.. Neviem sa dockat zajtrajska, a 🤐 le sa aj bojim

cammille
23. okt 2012

@milagrosss20 jaaaj no moja, a kramy uz dosli ? 😉 nie si ty nahodou tehulka ? 😉 😅

cammille
23. okt 2012

@majinka29 nemas sa coho bat, ber to tak, ze ak aj nahodou nie su tehu, tak sa nic nedeje, kramy pridu skor ci neskor a potom sups mozte zas skusat 😉 no som zvedavaaa velmi aj ja 😵 😵

milagrosss20
23. okt 2012

@cammille eee tehu nie som urcite moja ,,,asi som si pokazila vcera zaludok.. 😖 kokos rano nic az teraz mi je tak ☹

drnduliak
23. okt 2012

caute baby, ani citat vas nestiham, tolko pisete? nieco nove? tehule pribudli? kde mame nasu super tabulku? 😉 dnes ma chytil upratovaci amok, musim sa nejako zamestnat zmysluplne, lebo z toho cakania na kramy ma zachvilu aj na psychiatriu odvezu.... 😀

dasiacik
23. okt 2012

@jarus_galbi
Áno,to poznám 🙂 Tiež som niekedy taká hnilá,že sa
len otočím a hrám sa na zdutú a...ehm,veď vieš 🙂

sevka83
23. okt 2012

@voskovka obdivujem tvoje nadšenie 😀 , ja mam zatial este hlavu v smutku, dnes som testla a nič, takze mrcha zajtra alebo pozajtra dojde, ale zároveň sa teším na další mesiac, uz nech je tu ovulka 😀

sevka83
23. okt 2012

@majinka29 som na tom rovnako, tiez mrcha stitna nam dva pokusy zmarila :(:( teraz sa snazime nanovo

voskovka
23. okt 2012

@sevka83 preco ze obdivujes???no kokso konecne dufam teda klop klop...nech tento mesiac je uz ok...

sevka83
23. okt 2012

@voskovka lebo ja som v stadiu zufalstva a chcea by som mat trosk tvojho optimizmu, myslela som to v dobrom 🙂

voskovka
23. okt 2012

@sevka83 jooj neboj...bude vsetko ok...ja som dnes 3DC a uz je toi lepsie...vcera som odvolala zakaznicky bo to bol mores...aj muz musel ist pre deti...krce ako blazon...ale no uz sa tesim na ovulku usexujem muza xixix...a proste to musi teraz vyjst...musi...lebo to by sme boli na hranici jula az augusta potom...a ja chcem letne mimčo... 😀

sevka83
23. okt 2012

@voskovka s tym sexíkom chápem, tiez sme sa dnes na tom pousmiali, ze z postele nevylezieme 🙂 ja mám v máji statnice, v takze tiez by to bolo super, az po a tiez si chcem uzit leto s bruskom a hlavne pohodička po skole, konečne 🙂 ja som po 2 potratoch, tak to na psycho je dost a teraz je prvý mesiac čo sme opat mohli, v duchu som citila, ze naprvýkrat to urcite nebude, ale clovek stále dufa 🙂, tak snad uz teraz jo a budeme mat krásny rok v trojici 🙂

voskovka
23. okt 2012

@sevka83 jooj tak to my dva kusy uz mame ale akoze tu dceru si vymodlievam kazdy den...

voskovka
23. okt 2012

@drnduliak halo prid aj ku mne treba ozehlit...