icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

twistybaby
19. nov 2012

@katasa aha no tak sa ospravedlnujem...

katasa
19. nov 2012

@twistybaby nemusíš sa ospravedlňovať.... 😉

laja77
20. nov 2012

@twistybaby ahoj, my tiež snažilkujeme od septembra, zatiaľ tiež bezúspešne ☹ , minulý cyklus mi síce vyšli štyri testy pozitívne, ale nakoniec nič z toho nebolo, tak teraz čakám (aj keď nevydržala som a testovala som- ale testy boli negatívne), ale tak hádam nám to vyjde 🙂

besito
20. nov 2012

@laja77
@twistybaby ahojte dievcata, tak ked sme tu dalsie snazilky tak si vytvorme vlastnu skuinu, nemusime sa nikomu doprosovat, nie ? 😀 a k nam moze hocikto, vsak sme na jednej lodi 😅 my sa snazime v podstate od jula, sice tie prve tri mesiace sme asi prepasli ovu takze velke sance neboli, no ale oktober a teraz november sme sli naplno 😅 a zatial nic...tak snad sa dockame 😵

laja77
20. nov 2012

@besito
@twistybaby
a tak určite áno, myslím že sú tu aj ďalšie baby, ktoré nie sú v súkromnej, takže môžeme písať a navzájom sa podporovať 🙂

lavyrle
20. nov 2012

baby - mozete ist aj ku nam do snaziliek 2013, tiez su tam baby co sa uz snazia alebo sa kazdu chvilu zacnu

laja77
20. nov 2012

@lavyrle a kde nájdem snažilky 2013?

twistybaby
20. nov 2012

@laja77 Ahoj 🙂 och to ma mrzi,asi bolo najprv tešenie a potom sklamanie... no ja som mala domace testy minuly mesiac negativne aj v ten den,ked mi z krvy zistili hodnotu vyse 800 HCG... takze tak...stihla som sa dva dni tešit,potom potrat a trpke sklamanie ☹ zaciname nanovo s novou energiou.cakam o týžden menzes ked nedojde zas testujem a ak anotak ak nebude toho 21. koniec sveta tak ideme zas odznovu 😀 😀 😀
@besito super napad! len ja neviem ako sa to robi 😅
@lavyrle dakujeme za pozvanie, si milá idem omrknut 🙂

twistybaby
20. nov 2012

@lavyrle ja som nasla len snažilky 2012/2013 to je no? ci ine? posli link ak môžeš, dakujeme 🙂

laja77
21. nov 2012

@twistybaby to áno, sklamanie bolo dosť veľké, lebo keď boli 4 testy pozitívne, tak som dosť silno verila, že nám to vyšlo. No a vtedy som si povedala, že nabudúce testujem až keď mi vynechá men., ale tak ako vidíš, zase som nevydržala 😎 , cyklus mám tak 25-29 dňový, dnes je 29. deň, zatiaľ neprišla, ale tak už pár dní mám takého tušáka, že dôjde 😒

twistybaby
21. nov 2012

@laja77 no viem si predstavit... to vies,ono tehotna si aj bola,len sa to neujalo proste...to mi aj doktor vravel ze nemam zbytocne skoro testovat,lebo sa mozem sklamat. vravel ze som mohla byt uz aj 10 krat tehotna,ze kazda zena pokial kazdy mesiac netestuje hned tak nemusi ani vediet ze bola nachvilku tehu len vajicko proste odplavalo... neuchytilo sa. tak to bolo aj u mna,smola ze som isla na krvne,to bolo dva dni zbytocneho tesenia sa... ale ja som nedockavy clovek takze ja si tu radu nevezmem k srdcu a testujem kazdy mesiac odusu nech si vravi kto chce co chce 😀

twistybaby
21. nov 2012

@laja77 inak aj ja mam tusaka ze to nevyslotento mesiac ,ale nevadi,aj tak sa vravi ze po potrate aspon jeden mesiac pockat,tak v decembri nanovo 😉

lavyrle
21. nov 2012

@twistybaby ja som tiez po MA v auguste, mne kazali v nemocke cakat tri mesiace, moj doky polroka 😒 tak pockam 4 cykly a idem na to 😉

twistybaby
21. nov 2012

@lavyrle mne povedal doki ze mozem ist aj hned na to ,lebo ja som mala velmi skory potrat a všetko sa vyčistilo ale itak z toho nič nebude,zas som dnes testovala ja nedočkava a furt negativ ☹

tatanka1
22. nov 2012

@katasa no skoro zaciatkom oktorba, ale kedze taka tema tu nebola, tak som sa sem pridala. Som dost pracovne vytazena a preto az tak casto neprispievam 🙂 ale sledujem 🙂 a snazim sa 🙂

tatanka1
22. nov 2012

my sme minuly mesiac nejako neskusali, ale tento som si povedala ze opat skusime.. a aj v case ovulky, co sa tesim 🙂 lebo zaciatkom oktobra som bola v nemocke pocas ovulky a potom uz bolo viac menej neskoro, aj ked clovek nikdy nevie 😀 . ale tento mesiac to bude asi 1x co sme to skusali v tom spravnom case 🙂. ved uvidime co bude ja sa necham prekvapit, nebudem testovat kym nebude viac meskat, zbytocne sa stresovat... co ma byt bude.

tatanka1
22. nov 2012

no mne len opred tyzdnom skoncila mrcha.. ale take 3-4 dni mam bolesti v podbrusku - ale to bude ovulkou.
normalne to nemavam take viem kedy mam ovulku lebo mam silny vytok, ale nemavam bolesti v podbrusku zvycane. tak ale teo je zivy organizmus a sa vyvija a meni 🙂.

8853
6. feb 2013

tak dlho tu nepribudlo nic? podarilo sa? 🙂 dufam, ze uz ste na forach o terminoch porodu 🙂

lilli00
Odpoveď bola odstránená
majka8858
25. feb 2013

@juranka
@cammille
@bebe2013
ahojte, PODARILO SA 🙂

juranka
25. feb 2013

@majka8858 jeeej gratulujem 😀 my zatial nic 😔 vcera bola ovilka a muz bol taky unaveny, ze z toho nic nebolo, ale den predtym bolo a este den predtym, no akurat na den ovu nie 😒 tak budem cakat co z toho bude....

majka8858
25. feb 2013

@juranka Ďakujem a držím palčeky 🙂 No ja som už s mužom ani o tom nehovorila, lebo tiež keď sme mali tak bol unavený alebo keď sme aj tak potom bol smutný keď som dostala MS. Tak sme to neriešili a keď sme to najmenej čakali tak sa to stalo 🙂

juranka
25. feb 2013

@majka8858 tak to je skvele, dufam, ze budes mat pohodove tehotenstvo 😉

majka8858
25. feb 2013

@juranka Ďakujem 🙂, to dúfam aj ja 🙂 zatiaľ mi zle nie je, tak uvidíme 🙂

juranka
25. feb 2013

@majka8858 ja som minuly mesiac bola chvilku tehu 😒 len skoro to skoncilo...som mala 3 tehu testy pozit, mamatesty a aj mi dr. nasadila dufaston lebo som zacala spinit v case mrchy ale nepomohlo, aj tak som zacala po tyzdni krvacat 😢 takze uvidime ci sa zase zadari a kedy...

majka8858
25. feb 2013

@juranka moja to mi je lúto, budem držať palčeky nech je to skoro.

bebe2013
25. feb 2013

@majka8858 gratulujem! To su super spravy! Drzim ti palce, nech vsetko prebieha hladucko!

majka8858
26. feb 2013

@bebe2013 ďakujem veľmi pekne 🙂

juranka
19. mar 2013

@majka8858 ahoj, tak ja hlasim, ze som zase v tom 😀 no ale uvidime vo stvrtok idem druhy krat na krv lebo sa im zda zase nizke hcg, tak neviem. hadam bude vsetko ako ma byt, ja som si ratala a pozerala do tabuliek hcg-cka a zdalo sa mi, ze som v norme, tak hadam bude vsetko ok. drz mi palce 😉 a ty sa mas ako? uz ti je zle? 🙂