icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

milagrosss20
20. sep 2012

@cammille myslis???a aj ta bolelo podbrusko?ako ked mas dostat?ja uz mam aj hlien taky biely a niekedy zltkasty je...no ale mas pravdu ze este 4 dni mam...bodaj by si mala pravdu....

nevestickaaaa
20. sep 2012

@milagrosss20 ja som mala ovulku o 2 dni neskôr ako mala byť a test mi ukázal // až po týždňovom meškaní ms, takže nie je nič stratené 🙂

milagrosss20
20. sep 2012

@nevestickaaaa dakujem velmi pekne za podporu 😀 velmi ma to tesi ze su aj taketo baby...chiii no ja som mala ovulku asi pred 2 tyzdnami teda uz 3 je teraz ale neviem doslo k nej...robila som si testy a vysiel mi len so slabsou ciarkou a niekedy mi nevysiel vobec,,,raz tak raz tak,,,bol by gol kebyze teraz otehotniem nemusela by som ist na to vysetrenie... 😀

jalaura
20. sep 2012

@cammille no ja viem, len som tak citila ze to moze vyjst tak to sklamanie tam je...no nevadi - snazim sa mysliet pozitivne. ale pre istotu som sa objednala lekarovi - nech kukne ci je vsetko ok🙂

cammille
20. sep 2012

@milagrosss20 ano, podbrusko ma bolelo oba razy, stale som si myslela, ze tie kramy urcite dorazia, trvalo to mozno tyzden, a nastastie neprisli 🙂 takze este nic nie je stratene 🙂 ved uvidis o par dni, aj ja som nedockava, co sa z toho vyvinie 🙂

nevestickaaaa
20. sep 2012

@milagrosss20 ale vajíčko sa ti môže uhniezdiť po 2 dňoch aj po 2 týždňoch, takže je to také relatívne... nechcem v tebe vzbudzovať tajné nádeje, ale zároveň ani nechcem, aby si tú nádej úplne zabila 🙂 kedy máš ísť na to vyšetrenie?

nevestickaaaa
20. sep 2012

Baby, ja mám ešte jednu takú intímnu otázku, neskúšate niektorá "prstíkovú metódu"? 🙂 ja som s tým teraz začala, tak uvidíme 😀

milagrosss20
20. sep 2012

@cammille mi nieco hovor ja som tiez nedockava ale vzdy si hovorim ze zasa nic radsej...

milagrosss20
20. sep 2012

@nevestickaaaa no neviem ti povedat...ale viem ze pred 3 tyzdnami som si robila ovu testy a vo stvrtok mi ked mi vysiel ze mam ovu teda ze sa mi blizi tak ma velmi bolel vajecnik na lavej strane...som myslela ze mi vyleti vonku..no a teraz ma bolia sem tam a sem tam ma boli aj strana brucha neviem ci niesom prechladena alebo nieco taketo....a prsia ma ma bolia uz 2 tyzdnde....

milagrosss20
20. sep 2012

@nevestickaaaa a to je aka prstikova metoda?

wanilla147
20. sep 2012

@vrs som na tom podobne...akurat bez tych testov...teda len skapinam s teplotou 37,0 - 37,2 (a sople mam ako "bonus" 😒 ) testovat budem az ked budem meskat..

milagrosss20
20. sep 2012

@wanilla147 to ked je taka teplota tak je to ze ste tehu???

nevestickaaaa
20. sep 2012

@milagrosss20 uvidíš, necháš tomu ešte trošku čas a určite sa ukáže ako si na tom 🙂
ja sa tiež nebudem testovať skôr ako bude meškať, niekedy sa stáva, že dojde k oplodneniu vajíčka, ale z nejakého dôvodu ho telo neprijme a vylúči ho z tela pri menzese. A keby som sa testovala a test mi ukázala, že som tehu a ja sa budem tešiť ako malá a o pár dní príde menzes, tak sa asi zbláznim 🙂

je to niečo ako prstovanie po sexe. Robí sa to vraj tak, že po tom, ako partner vyvrcholí, pomôžeš spermiám dostať sa do maternice a to tak, že si pomôžeš prstíkmi. Čiže si ako keby ponatieraš krčok maternice spermiami, chápeš ako to myslím?

milagrosss20
20. sep 2012

@nevestickaaaa ano chapem to ale ved ked chlap ma vyvrcholenie tak ma az take ze je to prudom nie?a potom ked sa to akoze bude robit tak nevyteka to hned vonku?

wanilla147
20. sep 2012

@milagrosss20 vrs je v tom, ja neviem este...ja mam nadchu..ci co... 😝

nevestickaaaa
20. sep 2012

@milagrosss20 ja neviem, našla som to v jednej téme https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/prstikova-metoda-na-otehotnenie-skusenosti-a-rady/
a tento mesiac to skúšam. je fakt, že toho vytečie viac ako inokedy, ale písali do tej témy baby, ktoré nemohli otehotnieť dlhší čas a po odskúšaní tejto metódy sa im to podarilo.

alenkapalenka
20. sep 2012

@nevestickaaaa podla mna to urcite nieje nutne

milagrosss20
20. sep 2012

@nevestickaaaa fiha zaujimave je to ...este som to nikdy nepocula nieco taketo....vsetko mozne ale toto nie este...chiiii

milagrosss20
20. sep 2012

@wanilla147 a kedy ti ma dojst?

kochanka
20. sep 2012

baby asi ništ z toho to bol len nejaky poplašný test gravitest dnes biely ale priznaky su teplota sa drží možno je ešte skoro ešte sa nevzdavam.

nevestickaaaa
20. sep 2012

@milagrosss20 😀 čo nevymyslia ženy, že? 😀 uvidíme, o pár týždňov napíšem, či to malo nejaký význam 😀

milagrosss20
20. sep 2012

@kochanka preco si nevyskusas mamatest...vraj su najlepsie...

milagrosss20
20. sep 2012

@nevestickaaaa tha co ja viem je to take divne vrtat sa tam po sexe....hmmm take nehygienicke podla mna...a keby to videl ten moj tak neviem teda...

kochanka
20. sep 2012

@milagrosss20 toto je niečo ako mama test su velmi dobre

nevestickaaaa
20. sep 2012

@milagrosss20 nehygienické? teba partner nikdy neprstuje..?

milagrosss20
20. sep 2012

@kochanka hmm neviem teda a kedy mas mat mmsku

milagrosss20
20. sep 2012

@nevestickaaaa ano ale nie ked sa domna urobi....ja sa v tedy snazim aby mi co najmenej vyslo,,,,

kochanka
20. sep 2012

no ja so mala naposledy 31.7
@milagrosss20

milagrosss20
20. sep 2012

@kochanka a od vtedy si nemala mmsku?ved to je uz pomaly druhy mesiac...

kochanka
20. sep 2012

no ja viem mala som tak 40 dnove cykly

@milagrosss20