Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
@milagrosss20 no ja si robim graf BT a testujem ovulačným
@kochanka ja som si robila testy tento mesiac ale nako divne mi vychadzaly..raz mi vysiel a na druhy den nic alebo slabsia ako ta pred dnom alebo silnejsia...ale bola ovu ale asi do konca len vajecnik ma bolel,,,a nenormalne..
@milagrosss20 uvidíme, ja som ochotná vyskúšať takmer čokoľvek, moja túžba po dieťatku je väčšia ako schopnosť zamýšlať sa nad tým čo mi príde čudné. asi to je zvláštne, to uznávam, ale myslím, že my ženy robíme veľa čudných vecí preto, aby sme otehotneli 🙂 za vyskúšanie nič nedám, no nie?
@milagrosss20 aj ja som mala každú chvilu inak a teraz som mala6 dní po sebe pozitívny
@nevestickaaaa ano to mas pravdu ale niekedy je lepsie nechat to tak a velmi sa na to nesustredit,..ja tiez chcem babo a velmi to chcem preto postupujem aj ten zakrok s vajcami a budem sa s toho dlhsie liecit...fakt ja niekedy som tym tiez posadnuta....ale chcem to brat aj tak ze ak topride tak to pride a nesilnit to lebo je to este horsie...
@kochanka test?ale to vraj musi byt ze taky cerveny ako ten co je kontrolny a vtedy mas ovu do 24 hodin...
@milagrosss20 no ja mam nepravidelnu mrchu tak to nie je iste ale ovulku mavam okolo 19,20,21 DC. a podla merania BT co si meriam uz asi 4-5 mes. tak od ovulky mam este asi 11 dni kym pride mrcha. Takze dnes mam 21 DC, mrcha by to teda este nemala byt, aj ked nikdy nevies 🙂 na druhej strane by to bola byt aj ovulka ale nikdy som nemala spinenie takto v polke cyklu...a ani som si nevsimla ten ovulacny hlien. a keby to bolo uhniezdovanie tak by to mozno aj mohlo byt (sak sme sa snazily s mm v tomto case) 😀 ale mi je zvlastne,ze som velmi nepostrehla, kedy bola ta ovulka teda. testovat by to bolo este velmi skoro tak pockam. Uvidim co sa bude diat s tou teplotou. ta sa mi vsak vobec nezvysuje (dnes 36,5C) 😒 to krvacanie bolo len rano trochu a teraz uz len take spinenie ruzove...hadam to prestane
@milagrosss20 áno, aj ja si hovorím, že sa na to nemôžem sústrediť, ale nedá sa to. Ja som pred 2 mesiacmi prišla o bábo a potrebujem vyplniť to prázdne miesto. Je pre mňa lepšie sa teraz sústrediť na toto, možno ma až tak nebude trápiť, keď to nevyjde hneď na prvýkrát, ale myslím na niečo nové a nie na mimi, o ktoré sme prišli...
@milagrosss20 no ale ja som mala testovaciu čiarku silnejšiu ako kontrolnú ja viem ako sa používaju pár rokov ich používam
@kochanka tak supeeeer potom...vies kedy mate sa snazit....a dlho sa snazis?
@nevestickaaaa drzim palce aby sa vam to co najskor podarilo.....
@juranka no podla mna to moze byt to uhniezdovanie...a preto ta krv,,,ty mozes mat hoci kedy ovu...citala som ze aj spermia to moze vyvolat ovu a to aj mimo ovulacnych dni,...preto zeny ked su tehu a v tedy nemaly ovu tak preto sa im takto podarilo...
@milagrosss20 okolo 2.-3.10
@milagrosss20 po 5 rokoch sa nam konečne podarilo ale som potratila a po potrate sme sa snažili prvý krát
@wanilla147 no tak to este casu mas nie?
@kochanka fuuu 5 rokov tak ja si to neviem predstavit tak dlho a nic.,,,a ste boli aj na vysetreni?ci?
@bebe2013 pekne vidno ciarocku krasa 😀 😀 uz aj ja by som to takto chcela mat ..nieco krasne a vytuzene nosit pod srdcom.. 😀
@wanilla147 nadej zomiera poslednaaaaa ;)
@cammille
@vrs
@alenkapalenka no kde ste?????
je tam nieco vidiet?

@kochanka no ja tiez mam take dlhe cykly...preto neviem ani kedy mam ovu a ci vobec k nej dochadza...